Sunday, 31 May 2015

YLIOPPILAS

Nyt se on virallisesti ohi, lukio! Enkä mä todella voi uskoa sitä. Valkolakki painui syvälle päähän eilen ja päässä pysyi myöhään yöhön asti. Juhlat oli ihanat, ihania vieraita, aivan mahtava keli ja fiilis on edelleen ihan katossa.

Eilisestä mä tulen tekemään kunnon postauksen kunhan kerkeän, nyt tulin vain tervehtimään teitä ja toivottamaan kaikille lomansa alottaneille hyvää kesälomaa ja tietysti onnea valmistuneille ja ylioppineille ja kaikille keillä tämän vknlopun aikana täyttyi yksi iso elämän etappi.

IMG_3235mo

19 comments:

 1. Anonymous31/5/15 17:02

  Ootko missä kesätöissä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous31/5/15 17:20

   Millä ihmeellä meinaat rahottaa vuoden opiskelut jos pääset kouluun :o tai muuttamisen ylipäätään. No mutta joka tapauksessa paljon onnea ylioppilaalle!!:)

   Delete
  2. raha asiat ei kuulu blogiin. Kyllä mä opiskelun ohelle aijon etsiä töitä ja olen kesällekkin hakenut mutta eipä sille mitään mahda jos sitä työtä ei saa, kiitos!

   Delete
  3. Tänä vuonna on kyllä monet saaneet huonosti kesätöitä. :( Itsellänikään ei ole kesätöitä, mutta eihän sille voi mitään jos niitä ei mistään saa :/

   Delete
 2. Anonymous31/5/15 17:33

  Ihana kuva ja onnea valmistumiseb johdosta :--)

  ReplyDelete
 3. Kaunis mekko sulla ja paljon onnea! :) Itekki eilen vietin omia lakkiaisia ja onneks tosiaan sattu niin ihana ilma!

  Picture Me

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksia paljon ja onnittelut sullekkin! :) niinpä, ilma oli ihana!!

   Delete
 4. Onnea ylioppilaalle! :)

  ReplyDelete
 5. Ihana kuva ja onnea!

  ReplyDelete
 6. Anonymous31/5/15 22:59

  Ihana kuva ja tosi paljon onnee Jatta ! En yleensä ikinä kommentoi tänne mitän, mut nyt pakko sanoo et sun blogi juttuja monta vuotta seuranneena oot kyllä ehdottomasti yks mun lemppari bloggaajista :-) Ihanaa kesää sulle, oot mahtava <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos suuresti! :) Ihana kommentti, sait mut hymyilemään!! Ihanaa kesää myös sinulle <3

   Delete
 7. Anonymous31/5/15 23:24

  ootko harkinnu siivoushommia? :) niitä pitäis ainakin olla tarjolla... se on ihan mukavaa hommaa vaikka ennakkoluulot siivoushommista on yleisesti ottaen huonoja:( sain kesätyön, moni kaveri jäi ilman:( ois niin kiva kuitenkin olla jotain hommia niin voi hyvällä mielellä pitää myös hauskaa ja nauttia!:) hyvää kesää sulle jatta ja toivon sydämmen pohjasta et sulla vielä nappais kesätyöt!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. vaikkei nirso saisi olla, jotenkin siivoushommat tuntuvat viimeisiltä mitä lähtisin tekemään :D... Riippuu toki hieman! En siis ole harkinnut, mutta ei sitä pois sulettu ole. Olen vain kuullut monenlaista ja sitäkin että vaikka "helppo päästä" niin ei kuulemma pidä paikkaansa... Ois kyllä loistavaa jos töitä olisi.. Hyvää kesää sinullekkin :)

   Delete
 8. Anonymous1/6/15 21:51

  paljon onnee ylioppilaalle: ) mä tein koko abivuoden koulul ohel siivoushommia ja siitä saa oikeesti tosi hyvin palkkaa työn vaativuuteen nähden (tietääkseni parempi palkka kun esim kaupan kassalla). Nuorena vaan kannattas tehdä just niitä paskaduunejakin, koska työnantajat arvostaa sitä työkokemusta kaikista eniten... ja tohon koulun ohella työskentelyyn, niin itse en oo kyennyt mitenkään tekemään töitä koulun ohella (opiskelen amk matkailua), ihan pirun rankkoja päiviä ja projekteja tulee ikkunoista ja ovista. Eli itse suosittelisin kyllä edes niitä siivoojan hommia. Monilla on se asenne, että "kuin noloo kun porukka näkee mut kauppaa siivoomas ja luulee mua koulut kesken jättäneeks rappionuoreks", mutta oikeesti se hyöty mitä saat siitä on jotain aivan uskomatonta. Työnantajat meinaan arvostaa sinnikkyyttä, ja jos viet työtokarin haastatteluun jossa on kesän ajalta siivoushommia, niin aivan sata varmasti meet kaikkien niiden hakioiden ohi, jotka on ollu vaan jossai pätkätöissä sillon tällön. just kaveri piirissä puhuttiin, että meistäkin 5/7 on ollu issillä tai sollilla tms siivoomassa!

  ReplyDelete
 9. Anonymous2/6/15 22:19

  vautsi, miten kaunis oot! hurjasti onnea :)

  ReplyDelete