Sunday, 17 May 2015

VALKOISEN HYMYN VOITTAJAT

Heippatihei ihmiset, se olisi sunnuntai taas. Aloitetaan postaus paljastamalla viimepostauksen arvonnan voittajat! Arvonnassahan oli palkintona setti mun jo testaamia hampaidenvalkaisuliuskoja sekä professional effects liuskat jotka mulla pääsee testiin kuun lopussa. Musta oli ilo järjestää teille taas pitkästä aikaa arvontaa ja ihana pistää nää kaks pakettia voittajille. Tulossa myöhemmin on taas erilaista arvontaa, mutta nehän on kivoja vai mitä?

Pikemmittä puheitta, 

Crest Whitestrips 3D WHITE VIVID liuskat lähtevät 
Aada- Maria R: lle, sähköpostilla aada.raivio@outlook.com 

ja

Crest Whitestrips 3D WHITE LUXE Professional Effects liuskat lähtevät
Anette Tuomelalle, sähköpostilla anetteteresa@outlook.comSuperisti onnea voittajille! Pääsette loistamaan kesällä kirkkain valkein hampain. Jos onni ei osunut kohdalle, suosittelen kyllä ihmeessä tilaamaan kyseiset liuskat! Hinta ei ole paha kun miettii tuloksien mahdollista 12kk kestoa. Edellisestä postauksesta voi kurkkia lisää tietoa tilaamisesta ja alennuksesta jonka saa facebookin kautta.


Voittajat Aada- Maria ja Anette, teille alan piakkoin näpytellä sähköpostia, vastailkaahan mahdollisimman pian :-)

CollageCollage1

Mulla täällä alkaa suurempi jännitys hiipiä jo päälle, sillä huomenna ne tulokset vihdoin tulee tietoon. Saa nähdä lähtevätkö kutsukortit postiin vai jäänkö kotia nyyhkyttämään valmistumattomuutta. Toivotaan parasta, suuri pettymyshän se on jos juhlat jää tänä keväänä juhlimatta. Toisaalta aika varmoin mielin tässä oon ollut, mutta karmiva jännitys kyllä saapuu tämän tytön iltaan... Muita samoja fiiliksiä kokevia?

Huomenna kuitenin olisi toivottavasti tarve mekon pienelle tuunaukselle, kutsujen postitusta ja super hyvä maanantai. Keskiviikkona pitkästä aikaa väriä päähän ja juurikasvusta eroon. Samalla olisi tarkoitus käydä läpi koekampauksena yo-juhliin tulevaa kampausta. Pitkä päivä kampaajan penkissä siis! Loppuviikko onkin sitten sitäkin kiireisempi ja en lupaa saapuvani ainakaan kovin monta kertaa tänne blogin puolelle, ymmärrätte sen varmasti.

Oli mulla muutakin mutta unohdan mä kaiken kuitenkin.. Parempi ehkä sulkea kone ja vaipua super kivaan jännityksen fiilikseen.

// Jos ruudun toisella puolella on tyyppii joka tarttis ulkoista kovalevyä (500 GB) niin multa löytyis täysin käyttämätön ja voisin sen myydä eteenpäin. Kokeiltu vain koneeseen ja vääräksi todettu (macbookille ei sovi). Jos kiinnostusta herää ja lisätietoa ja hintaa haluaa kysellä niin facebookissa viestiä vaan! // 10 comments:

 1. Tosi kiva postaus :) Mulla just sama jännitys kun sulla nyt :/ Tosin kutsut on jo lähetetty. En edes tiennyt milloin tulokset tulee o__O Mutta kiitos tämän epätietoisuuteni päättyi :D Ei enää kauan! Tsemppiä sulle, eiköhön ne oo hyvin mennyt ja juhlat järjesty! :) Mullakin pohdintaa millaisen kampauksen teettäisiä sitten the päivänä. Ajattelin tehdä postauksenkin päättämättömyydestäni :D

  http://mammamiiau.blogspot.fi/2015/05/jannittavia-aikoja.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah aijaa :D eiköhän tää jännitys pian helpota!! tsemppiö sullekkin kampauksen pohdintaan :)

   Delete
 2. Mäkin oon ollut aika rennoin mielin tulosten suhteen tähän asti, mutta nyt illan mittaan on kyllä alkanut jännittää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. meitä on varmasti monia!' ei enää kauaa jäiks :d

   Delete
 3. Anonymous17/5/15 20:29

  Minkä merkkinen toi kovalevy on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. just nyt enn muista eikä oo käden lähettyvillä mutta jos sua kiinnostaa ni tuu huomenna juttelee fb kaivan kaikki tiedot esille :D

   Delete
 4. Itekki ostin eilen kovalevyn, ja sen asetuksissa oli alunperin Windows-muoto, mutta ainakin mä pystyin sen muuttamaan macille sopivaan muotoon, kun googlettelin ohjeet. Kannattaa kokeilla sullaki :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. on yritetty joulusta asti.. tarttis jonkun lisöohjelman:/ joten parempi pistää eteenpäi ja hankkia uus Macille tarkotettu !

   Delete
 5. Vastasin sähköpostiisi =)

  ReplyDelete
 6. Anonymous20/5/15 17:15

  Missä kampaajalla kävit? :) t. Jyväskyläläinen

  ReplyDelete