Tuesday, 12 May 2015

VALKOINEN HYMY MULLE, VALKOINEN HYMY SULLE

Yhteistyössä IsoSmile kanssa.

IMG_2514

Vihdoin pääsen kirjoittelemaan teille tästä aiheesta! En edes oikein tiedä mistä alottaisin.
Mä olen jo monen vuoden ajan pohdiskellut ja miettinyt erilaisten hampaidenvalkaisu menetelmien kokeilemista, hinta ja erilaiset ennakkoluulot ovat kuitenkin viivästyttäneet homman etenemistä. Nyt kuitenkin vihdoin olen päässy elämäni ensimäisiä hampaidenvalkaisuliuskoja kokeilemaan ja positiivisin tuloksin pääsen teille kertomaan miten homma toimi.

Sain yhteistyön kautta isosmile.com sivustolta itselleni muutamia hampaidenvalkaisuliuskoja, tarkemmin nämä kyseiset liuskat,  Crest Whitestrips 3D WHITE VIVID liuskat (6kpl) , sekä testiin lisäksi parit Crest Whitestrips 3D WHITE LUXE Professional Effects liuskat. Viime keskiviikkona aloitin käyttämään White Vivid liuskoja ja kaikki 6 kappaletta on nyt käytetty. Vielä talteen jäi siis Professional Effects liuskat, jotka ajattelin käyttää juuri ennen ylioppilasjuhliani. Kyseessä ovat siis hieman tehokkaammat liuskat.


Hypätään suoraan tuloksiin. Jo kolmen päivän käytön jälkeen huomasin ensimäiset tulokset. Huomasin ne tosin vasta kuvia vertailemalla, sillä itsehän tulee hampaita tuijoteltua monestikkin päivässä varsinkin tämän prosessin aikana joten itse aluksi luulin ettei mitään tapahdu... Kuvat kuitenkin puhuivat puolestaan ja hymyilin paljon valkeamman hymyn kanssa jo viikonloppuna. Tänään käytin viimeiset liuskat ja lopputulos on paljon valkeampi mitä odotin. En ole koskaan ajatellut että mulla olisi keltaiset hampaat, mutta nyt melkein hävettää laittaa näitä kuvia nettiin kun hammasrivi ei näytäkkään niin mielekkäältä noissa before- kuvissa.

Tässä kuitenkin kuva tuloksista. Ennen ja jälkeen hampaidenvalkaisuliuskojen käytön. Kuvia ei ole muokattu millään tavalla, joten tämä on ihka oikea lopputulos.

Collage

Aika huikea vai mitä..? Itse ainakin näen valtavan eron. VALTAVAN.

Monilta olen kuullut ja netistä lukenut että liuskojen käyttäminen on ollut ongelmallista. Itselläni ei suurempia ongelmia ilmennyt. Puhutaan vihlonnasta, en sitä kohdannut, puhutaan ienten vaurioitumisesta, en sitäkään kohdannut. Ainut mitä huomasin niin liuskojen paikallaan pysyminen oli hieman haasteellista mutta eipä se haitannut että puolen tunnin ajan piti niitä korjailla ja painella hieman.

IMG_2478

Liuskojen käyttö kaikenkaikkiaan on super helppoa. Lisäksi liuskat ovat turvallisia käyttää ja niiden ei pitäisi millään tavalla vaurioittaa hammaskiillettä.

- 6kpl paketissa tulee 6kpl liuskoja ala- sekä ylähampaille
- liuskoja käytetään kerran päivässä maksimissaan 30minuutin ajan
- ei suositella käytettäväksi heti hampaiden pesun jälkeen
- ei suositella syömistä / juomista liuskojen ollessa paikallaan
- hampaat kannattaa kuivata , pyyhkiä paperilla ennen liuskojen asettamista
- liuskat vasten hampaita ja eikun 30minuuttia odottelemaan..

Näin simppeliä ja hymy valkenee.
Alla näkyvässä kuvassa liuskat ovat paikoillaan, sitä alempi kuva on otettu kolmen päivän käytön jälkeen. Anteeksi rohtuneet huulet kuvissa...

Collage1

6kpl paketit maksavat alta 22 euron. Hinta on mun mielestä varsin kohtuullinen, sillä tuloksia tulee ja hampaiden pitäisi pysyä valkoisina jopa 12kuukautta! Jos tämä pitää paikkaansa en ainakaan itse pistä yhtään pahitteeksi tilata kerran vuodessa kyseisen setin.

Tilata voi suoraan Isosmile nettisivuilta, johon linkkiä löytyi tuolta ylempää. Mainittakoon kuitenkin että yli 22e tilaukset ovat tullauksen (tulli+ALV) alaisia. Tullaus on kuitenkin helppo tehdä netin kautta, mutta se lisää 24% alvin tilauksen hintaan. Tullia ei hampaidenhoito tuotteista tarvitse maksaa ( eli se on 0%)

Ps. kaikki Isosmile FB ystävät saavat alennuksen kaupan ostoskorissa käyttämällä fb -sivuilta löytyvää kuponkia.


Käyttämäni liuskat, sekä Professional liuskat ovat kuitenkin 21,90 ja 21,95e joten tulliin ne eivät mene vaan saapuvat postilaatikkoon 7-14 arkipäivän kuluessa. Omani tulivat reilussa viikossa perille. Mielestäni nuo setit riittävät varsin hyvin ja ainahan voi pistää perään uuden 6kpl setin ja välttyy tullilta.

IMG_2497IMG_2300

Mutta kuten otsikko lupailee, olisi tarkoitus kirkastaa myös parin teidän lukijankin hammasrivistöä! 

Mulla on ilo pistää arvontaan kaksi hampaidenvalkaisuliuska settiä, yksi setti käyttämiäni WHITE VIVID- liuskoja ja yksi setti WHITE LUXE Professional effects liuskoja. Kyseessä siis yksi paketti näitä ja yksi paketti näitä. Voittajia tulee olemaan siis kaksi.Arvonnan ohjeet.
1.) Jätä kommenttiboksiin sähköpostiosoitteesi, jota luet lähes päivittäin. Otan voittajiin yhteyttä sähköpostitse ja toivon pikaisia vastauksia
2.) Kerro kommentissasi myös miksi juuri sinä haluat valkaista hymyäsi, onko kenties juhlat tulossa..?
3.) Tykkää blogini facebook- sivusta. Näin pysyt myös ajantasalla uusista postauksista ;) LINKKI

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 17.5 asti. Onnea kaikille arvontaan.

57 comments:

 1. nooraah@outlook.com

  Haluaisin valkaista hymyäni, koska mun hampaat on pienestä pitäen olleet värjääntyneet enkä tämän takia tykkää omasta hymystäni niin paljon. Mitkään valkaisevat hammastahnat eivät ole auttaneet, joten näitä liuskoja olisi mielenkiintoista kokeilla :) Ja onhan tässä tulossa vaikka minkälaista juhlaa kesällä.... ;)

  tykätty fb:ssä :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous12/5/15 15:10

  alisa.nyyssonen@gmail.com

  Valkoisempi hymy olisi erittäin tervetullut kesää ajatellen! Omat ylioppilasjuhlat eivät ole vielä ajankohtaiset, mutta kavereiden ja sukulaisten juhlissakin olisi kiva näyttää freesiltä. Olen aina pitänyt hampaitani vähän kellertävinä, joten olisi huippua päästä vähän kirkastamaan sävyä! :-) Kiitos sulle kivasta arvonnasta ja vielä kivemmasta blogista. <3

  ReplyDelete
 3. Anonymous12/5/15 15:14

  Oon myös kovasti pohtinut hampaiden valkaisun kokeilua enkä haluais alottaa hammaslääkäriltä suoraan vaan testata hommaa (ensin) kotioloissa. Nää liuskat vaikuttaa lupaavilta - ja kyllä eron huomaa noista sun kuvista! Kesällä ois tarkoitus juhlia omaa maisteriksi valmistumista, joten olisi kiva jos hymy kuvissa olisi hieman valkoisempi. :) sähköposti: suvantotiia@hotmail.com

  ReplyDelete
 4. Anonymous12/5/15 15:17

  jasmin18@luukku.com

  Oishan se kesällä kiva hymyillä oikein kunnolla valkoisilla hampailla ;) ja no muutenkin oilisi ihan kiva omistaa valkoiset hampaat, kun niin paljon juhlia nyt tulossa! (ylppärit, rippijuhlat...)

  ReplyDelete
 5. Ylppärithän tässä on tulossa itse kullakin , niin valkoinen hymy ois kiva!
  kiia.kagan@live.com

  ReplyDelete
 6. Ylppärit tulossa ja muitakin juhlia kesällä niin olisihan se kiva että hymyillessä näkyvät valkoiset eikä keltaiset hampaat. :)
  nosiiri-@hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Oon lähdössä kesällä Atlantin toiselle puolelle, Amerikkaan. Tarkemmin ottaen kuukaudeksi Kaliforniaan! Olisi ihana saada ennen lähtöä valloittavan valkoinen hymy! Että voi sitten ihan avoimesti ja rohkeasti hymyillä jenkeille!

  emiliaemppu@hotmail.fi

  Tykätty on fb:ssä :)

  ReplyDelete
 8. haroldtons@gmail.com

  Oon vaikka kuinka pitkään miettinyt valkaisua mut aina toi netistä tilaaminen on jotenkin ylitsepääsemättömän vaikeeta :-D joten nyt olis hyvä sauma saada vihdoin omat hampaat valkoseks x)

  ReplyDelete
 9. Haluaisin valkaista hampaitani, sillä 18v syntymäpäiväni lähestyy. Ja valkoinen hymy olisi aika nätti!
  helenakurtakko@gmail.com

  ReplyDelete
 10. Anonymous12/5/15 16:01

  Luonnostaan helposti kellertyviksi värjäytyvät hampaat, joten valkaisuun kaikki keinot käyttöön! Ystävän yo-juhlatkin häämöttää jo ovella!
  jjulia_sivonen@hotmail.fi

  ReplyDelete
 11. Valmistujaiset on tulossa piakkoin ja olisi kiva juhlistaa kera valkoisten hampaiden

  rebekka.peltomaki@hotmail.com

  ReplyDelete
 12. Tulevan kesän valmistujaisjuhlia olisi mukava juhlia valkeammalla hymyllä! :) puurilalaura@outlook.com

  ReplyDelete
 13. Mulla on pienestä asti ollu värjäytymiä hampaissa ja ois ihana ku ois kokonaa valkonen hymy, en oo ikinä kokeillu hampaidenvalkasemista ja ois kiva kokeilla iha kotikonstein mieluummin ku hammasläärissä! Ois kiva olla kerranki ylpee omasta valkosesta hammasrivistä.. Tässä on tulossa vaikka minkänäkösiä juhlia kesällä nii valkonen hymy ois erittäin tervetullu :)
  Hennahirvonen1@luukku.com

  ReplyDelete
 14. henni.na@hotmail.fi

  Haluaisin ensimmäisenä hampaidenvalkaisukertana kokeilla juurikin kotona liuskoilla valkaisua. Varsinkin kesää varten olisi huippua freesata ilmettä valkoisemmilla hampailla!

  ReplyDelete
 15. Kesän juhliin nämä olisi kyllä tosi hyödylliset! :)
  Facebookista tykätty!
  jatta.pietil@hotmail.com

  ReplyDelete
 16. Valmistujaisjuhlat ovat tulossa, joten valkoinen hymy olisi ihana!

  anetteteresa@outlook.com

  ReplyDelete
 17. hilla.klemetti@gmail.com

  Mulla on ollu vaikka kuinka monta vuotta oikomishoitoa ja rautoja (jollon kartoinki suu auki hymyilyä), ja nytkun ei oo enää mitään kiinteetä suussa ja suoremmat hampaat, niin vielä valkoiset hampaat ois se kirsikka kakun päälle ;-D. Ja tietenki valkonen hymy on paras kesähymy. c:

  +tykkäsin facebookissa

  ReplyDelete
 18. Mun hammasluu on luonnostaan melko kellertävä ja olis kiva jos kokeilla auttaisko tämmöset liuskat edes jonkun verran, kun kuitenkin sitä keltasuutta pahentavaa kahvia jonkun verran juon. Arvonnan kautta testiin saatuna saisin sit myös tietää, uskaltaako näitä lähteä tilaamaan itselle lisää. Musta on vanhemmiten kyllä tullut sinut hampaideni värin kanssa, mutta ois se kiva oikeesti kokea hymyily valkoisin (tai edes vähän valkoisemmin) hampain :-)

  shegrewup@hotmail.com

  ReplyDelete
 19. lhyytinen95@gmail.com

  Tupakkaa, kahvia ja punaviiniä. Liikaa.

  ReplyDelete
 20. Anonymous12/5/15 17:58

  ammi.98@windowslive.com
  Oon osallistumassa erääseen mallikisaan, niin noi tulis kyllä tosi tarpeeseen! Ja olishan se nyt ihan arkipäivässäkin kiva jos ois valkosemmat hampaat :D

  ReplyDelete
 21. kiiainna@gmail.com

  Tosi kiva tällänen arvonta, pakko osallistua! Haluaisin valkaista hampaat, koska mä en niitä pelkästään hampaat pesemällä saa valkoisina pysymään. Käytän jauhemaisia astmalääkkeitä ja ne jää jatkuvasti hampaisiin kiinni ja hampaista tulee kellertävät, vaikka kuinka niitä pesen ja hinkkaan. Alaikäisenä kävin putsaamassa niitä hammashuollolla, kun se oli silloin ilmaista, mutta nyt kun oon 18, joutuisin maksamaan hammashuollossa käymisestä... Olisi kiva hymyillä valkoisilla hampailla niin arjessa kuin juhlassakin! :)

  ReplyDelete
 22. Haluisin valkoisemmat hampaat näitten värjääntyneiden tilalle! :)
  lotta_hintikka@dnainternet.net

  ReplyDelete
 23. jassuinassuin@hotmail.com

  Hampaat on mulle ihan yleisestiottaen tosi tärkeä juttu ja pyrin tekemään kaikkeni, että ne näyttää mahd "hyviltä" eli on mahollisimman valkoset ja suorat.. :-D Kuitenki valkoisuus niistä on selvästi vähentyny ja nämä oiski oiva tapa saada taas sellaset hampaat mitä esittelisin muille hymyn merkeissä enemmän ku mielelläni.. :-) Oon monesti miettiny nuiden tilaamista, mutta aina lykänny, koska oon aatellu ettei nuo mitään oikeasti auta. Nyt jos tärppäis, saisin myös oivan tilaisuuden kokeilla ihan itse, onko nuo kehujen arvosia ja syntyykö tuloksia oikeasti.. :p

  ReplyDelete
 24. hymy.outski@hotmail.com

  Haluaisin valkoisemman hymyn, koska kesällä tulossa useita juhlia missä olisi kiva hymyillä valkeammilla hampailla!:)

  ReplyDelete
 25. Ylioppilasjuhlathan ne kolkuttelee nurkan takana. :-)

  eveliina.pigg@gmail.com

  ReplyDelete
 26. Mulla on ollut monen vuoden ajan ongelmia mun hampaiden kanssa, koska ne on olleet tosi vinot ja keltaiset ja oon ollut tosi epävarma mun hampaiden suhteen. Nyt oon kuitenkin hammaslääkärien ansiosta saanut nää palikat vihdoin suoraan, mutta vielä harmittaa tosi paljon se hampaiden keltaisuus:/ Nää liuskat kyllä vaikutta ihan super hyviltä,sun ja monien muiden näkemieni blogipostausten perusteella, joten ois super kiva päästä testaamaan!
  aada.raivio@outlook.com

  ReplyDelete
 27. Harvemmin osallistun arvontoihin, ku mun tuurilla en kuitenkaan voita mitään :D Mut siis ylppärit tulossa ja oishan se valkonen hymy ihan jees ;) haluun myös ite testata et toimiiks noi oikeest noin hyvin ;oooo En ikinä usko mihinkään tommosiin :DD
  liisa.pechuyeva@hotmail.com

  ReplyDelete
 28. Oon aina halunnu kokeilla hampaiden valkasua, mutta en kuitenkaa oo valmis menemään suoraan hammaslääkärille valkasuun, olis kiva kokeilla eka kotona :) ja sitten olis toki kiva hymyillä kuvissa valkosemmilla hampailla, koska niitä kuvia tulee tässä kesän aikana otettuna kun on edessä juhlia lakkiaisista rippijuhliin :)

  nella.kallberg@hotmail.com

  ReplyDelete
 29. mirella.rasanen(at)elisanet.fi

  oon monesti miettinyt noiden kyseiden tuotteiden tilaamista, kun yks toinen bloggaaja oli myös noista puhunut. Jos olisi valkoinen hymy, niin silloin hymyilisin enemmän hampaat näkyen:-)

  ReplyDelete
 30. Haluan valkaista hampaitani, koska ovat päässeet vähän tummumaan kahvista.. Oon pitkään halunnut kokeilla! :) katri.ruuskanen@outlook.com

  ReplyDelete
 31. pinja.kuivalainen@gmail.com

  Ylioppilasjuhlia varten olisi kiva saada vähän valkoisempi hymy ;)

  ReplyDelete
 32. Anonymous12/5/15 22:50

  sonja.aurora@luukku.com

  Haluaisin saada itselleni valkoisemman hymyn kesää varten! Valkoiset hampaat näyttävät nimittäin tosi kivoilta rusketuksen kanssa B) Olen myös testannut tuotteita ja on tehonnut!!

  ReplyDelete
 33. Anonymous12/5/15 23:16

  roosa.yli-malmi@hotmail.com

  Valkoset hampaat ois kesäks ihanat ja monia juhlia tiedossa mm. sukulaisen häät ! :)

  ReplyDelete
 34. jenna.niemi-korpi@student.jedu.fi

  Kesällä tulossa juhlia ja muutenkin oon pitkään halunnu ostaa jotain valkaisuliuskoja. :)

  ReplyDelete
 35. Anonymous13/5/15 10:21

  jennika_t@msn.com

  tosiaan kesällä tulossa jos jonkinnäköstä juhlaa, on valmistujaisia, ristiäisiä ja syntymäpäiviä joten olishan se nastaa väläytellä valkosta hymyä juhlistaessa muita ;-)

  ReplyDelete
 36. jenni.jasmin@hotmail.com

  Oon jo pitkään halunnut testata tällasia valkaisevialiuskoja ja nyt ois oikein hyvä hetki ku itelläki ylppärit lähenee!:)

  ReplyDelete
 37. Anonymous13/5/15 13:39

  nasukkeli@gmail.com

  yo-juhlat tulossa ja valkoisemmat hampaat ei olisi pahitteeksi.... :-)

  ReplyDelete
 38. itellänihän on luonnostaan hieman keltaseen taittavat, ois mukava kokeilla oisko näistä tosiaan apua! Tietenkin valmistujaisiin ois mukava saada nätti hymy :--) Ja oon pitkään halunnut tämmösiä kokeillakkin!
  Fb-sivusta olenkin tykännyt ;)
  Taru.filppu@luukku.com

  ReplyDelete
 39. oona.sihvola@hotmail.com

  Valkoinen hymy on vaan se mikä tuo ainakin mulle itsevarmuutta. Ja kyllähän valkoiset hampaat, kesän vaalentamat hiukset ja auringon tuoma rusketus on aina hyvä kombo.
  Ja sen lisäksi ylioppilasjuhlatkin ovat (ainakin toivottavasti) nyt toukokuun lopulla niin olisi aivan huippua saada valkoinen hymy yo kuviin :)

  ReplyDelete
 40. sanni.tanskanen@gmail.com

  Mulla on luonnostaan vähän keltaiset hampaat ja oon niin kateellinen valkoiset hampaat omaaville! Hammastahnat ei auta ja valkaisut on niin kalliita että mielellään tälläsen halvemman ottaisin. Ylppäritkin on tulossa ja kesällä huulipuna näyttää kivemmalta valkoisilla hampailla ;)

  Ainiin ja tykkäsin fb-sivuista!

  ReplyDelete
 41. Anonymous13/5/15 15:01

  Poikaystäväni on pitkään valittanu keltaisista hampaistaan. Nyt kuitenkin meidän kummankin ylioppilasjuhlat lähenee ja olisi ilo antaa valkaisuliuskat poikaystävälle testiin ennen hänen juhliaan. :)

  unkka_96@hotmail.com

  ReplyDelete
 42. Hampaani ovat kellertyneet tässä muutaman vuoden aikana, kun kahvinjuonti on lisääntynyt aika paljon. Eli valkaisu voisi olla paikallaan :D Hymyilen paljon ja lähinnä sillälailla, että hampaat näkyvät, joten olisihan ne kiva saada valkoisemmiksi.

  h_lo(ät)netti.fi

  ReplyDelete
 43. Anonymous13/5/15 16:51

  Serkkuni häät ovat lähestymässä, joten olisihan siellä mukava hymyillä kauniisti kera valkoisien hampaiden :-)

  lope.miu@windowslive.com

  ReplyDelete
 44. Anonymous13/5/15 19:21

  Mulla on myös omat yo-juhlat tulossa, ja astetta valkoisempi hymy kyllä kelpaisi tälläkin puolella ruutua kyseisiin juhliin! :-)

  aura-96@hotmail.com

  ReplyDelete
 45. Anonymous13/5/15 22:09

  Oon ajatellu jo kauan aikaa tilaavani vastaavia valkaisutuotteita mutta koskaan en oo uskaltanu ku en oo ollut varma, että toimiiko tuote. Nyt ois siis kiva mahollisuus kokeilla :)

  jenni.katajamaki@hotmail.fi

  ReplyDelete
 46. Ois ihana saada valkoisemmat hampaat kesää ja sen juhlia varten :)

  salla.b@luukku.com

  ReplyDelete
 47. Hampaiden valkaisu on ollut mielessä jo kauan, mutta ikinä en ole saanut aikaiseksi tilata liuskoja koska niiden tehokkuusesta tai muusta ei oo ollu tietoa. Nyt ois siis hyvä tilaisuus kirkastaa hammasrivi just ennen kesää ja sen mukanaan tuomia monia juhlia:-)
  milena.lukka@gmail.com

  ReplyDelete
 48. Tänä kesänä on paljon juhlia tiedossa, ylioppilasjuhlia, serkun häitä, omia synttäreitä sekä ihan vaan erilaisia festareita. Olisi tosi mahtavaa saada hymy hieman kirkkaammaksi kesän tapahtumia ja arkipäiviäkin varten!
  elli.ranta@hotmail.com

  ReplyDelete
 49. pinjaroosa14/5/15 17:17

  Omat ylioppilasjuhlat lähenee hurjalla vauhdilla ja ois huippua saada valkoinen hymy juhliin :)
  pinjaroosa@hotmail.fi

  ReplyDelete
 50. Anonymous14/5/15 17:22

  Oon jo pitkään halunnu valkaista vähän hampaita kun kellastuneet niin tää ois hyvä mahdollisuus testata :-)

  andreaviitala@hotmail.com

  ReplyDelete
 51. Anonymous14/5/15 20:04

  Valmistujaisjuhlat edessä täälläkin, ja tulevaa kesää sekä kesätöitä asiakaspalvelussa ajatellen ei olisi yhtään pahitteeksi valkoisempi hymy! :-D
  llauraemilia@gmail.com

  ReplyDelete
 52. Oon jo pitkään miettiny hampaiden valkaisua, mutta ei on tullu ostettua valkaisuliuskoja tms. kun en oo tienny toimiiko oikeesti. Tässä ois nyt hyvä mahdollisuus testata! :)

  Sipila.niina@gmail.com

  ReplyDelete
 53. Anonymous14/5/15 23:22

  sofia.alajaasko@gmail.com

  Mä tarttisin nii paljo tälläsii valkasu liuskoi. ei oikee mitkää hammastahnat yms auta. Oon miettiny jonki aikaa et pitäiskö ostaa, mut sitte aina on just niitä vaivoja esim hampaitten vihlomista nii en oo sit päätyny ostamaan. Mut nyt haluaisin kokeilla. Ja oon tykänny fb sivusta.

  ReplyDelete
 54. Anonymous15/5/15 01:49

  Ylppärit eessä, niin oishan se kiva saada hampaat samaan sävyyn lakinkaa;)

  paivi_95@hotmail.com

  ReplyDelete
 55. roosamatilda@hotmail.com

  Olisi ihanaa valkaista hampaita oman hyvänolon vuoksi. Juhlia tulossa kesällä, joten sielläkinhän valkoiset hampaat eivät ole pahitteeksi, mutta ihan yleisellä tasolla haluaisin valkoiset hampaat :)

  ReplyDelete
 56. Mun hampaat ei oo koskaan olleet kovin valkoiset.. Äitini onkin sanonut että mulla on luonnostaan kellertävät hampaat :D Oon kokeillu yhtä valkaisumenetelmää mutta sepäs ei oikein toiminut. Nämä kyllä kuulostavat tosi hyvältä :)

  anneheikkinen@hotmail.fi

  ReplyDelete
 57. Mikäli etsit luonnolista tapaa valkaista hampaat, kannattaa lukea tämä artikkeli kookosöljyn purskuttelusta: http://kookosoljy.com/kookosoljyn-kaytto/kookosoljy-ja-hampaat/

  ReplyDelete