Monday, 11 May 2015

NEW NEW NEW


IMG_2394

Päivät vierii ja kesä senkun lähestyy. Mulla alkaa vaatekaapissa olla kaikki mitä oon halunnut tänä keväänä hankkia. Vielä olis aikomuksena pistää vaatteita eteenpäin ja muutama hankinta tehdä, mutta ei sen enempää. Kesä vaan sais nopeammin tulla, jotta uusia ihania juttuja pääsis käyttämään.

Tänään mulla ei ole sitten sen kummempaa asiaa kuin uusien juttujen esittelyä. Muutama oma hankinta ja pari Sheinsideltä saatua vaatetta.

IMG_2436

Uudet mustat balleriinat H&M:ltä 12eurolla. Edelliset kun muistaakseni hukkuivat Abiristeilyllä...

IMG_2389

Tämä ihana playstuit saapui postilaatikkoon jo tovi sitten. Etuosa ei imartele mua kovinkaan, joten sille aijon tehdä pientä muutosta mutta selkä on sitäkin ihanampi! Varmasti tulee olemaan kesän lemppari vaate. Tuotteeseen pääsette tästä > product link

IMG_2414IMG_2351IMG_2368

Tätä mekkoa odotin pitkään, kangas on todella mielyttävää mutta harmikseni mekko on yhden koon liian iso. Onneksi pienentäminen ei ole vaikeaa ja tämä onkin yksi kiva vaihtoehto sitten ylppäripäivänä illaksi kun lähdetään mahdollista valmistumista juhlimaan! Mekkoon pääsette tästä > Product link

IMG_2422

Sähkönsininen pikkulaukku, tilaihme toiselta nimeltään löytyi h&m:ltä 14eurolla. Tämä on musta aivan ihana!

IMG_2445

Yksi Jyväskylän Seppälä näytti sulkevan liikettään ja kaupassa oli hurjat alennukset. Yllä näkyvä polvipituinen trikoomekko lähti mukaan naurettavaan 3euroon ja voisin vannoa että tuo tulee olemaan asukriisin tullen aika usein oiva valinta! Parempia kuva näette myöhemmin asukuvina.

IMG_2337

Joku ehkä saattaa muistaa kun tilasin kauan sitten kyseisen hameen Sheinsideltä mutta jouduin pettymään pieneen kokoon. Nyt päätin kokeilla uudestaan ja nappasin suuremman koon. Hame on sopivan kokoinen mutta joku ihme noissa on kun pitää niin kamalan lyhyitä hameita edes suunnitella... Shortsit alle ja tuo on kelpo käytettäväksi, harmi kun olisi vähän edes pidempi. Väri on kuitenkin aivan ihana kesälle! Hamoseen pääsette tästä > Product link

IMG_2333IMG_2424

Kävelin yksi päivä h&m:n läpi toistamiseen.. (tulee siellä aika usein käytyä) ja huomasin 14euron "chinojen" tapaiset housut. Kokeilin ja ihastuin. Leikkaukset ja housujen tyyli on hieman asiallisempi mutta asulla ja yhdistelyillä housut sopivat niin arkeen kuin juhlaan.

IMG_2455

H&M painotteinen shoppailu päättyy tähän ihastuttavan simppeliin kaulakoruun joka lähti mukaan noin. 3eurolla muistaakseni. Tätä joku ihastelikin jo aikaisemmin ja kyseli mistä mahtaa olla. h&m:llä oli monia vastaavia mutta itse ihastui eniten tähän.


Ei sen ihmeempää tänään. Huomenna luvassa juttua hampaiden valkaisusta ja siihen liittyen arvontaa! Kuka haluaa kesäksi valkoisen hymyn nostaa käden ylös nyt!!! (joskus toivoisin että bloggerissakin voisi käyttää emojeita, tähän kohtaan sopisi se vilkuttava käsi, you know? )


10 comments:

 1. Aivan ihana tuo kaulakoru! :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous12/5/15 15:54

  Vähän off topic mutta mihin meet kesätöihin?:) saako jkl töitä "helposti"? Oon muuttamassa syksyllä sinne vietteleen välivuotta poikaystävän perässä, joten jos osaat yhtään sanoa että millaset työllistymiset siellä on tämmösille suoraan lukiosta tulleille niin olis kiva:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. eipä oo vielä tietoa kesätöistä :/ No helposti ja helposti, aika samanalailla varmasti kun monella muulla paikkakunnalla :D suhteilla pääsee helpommin, mitä enemmän työkokemusta sen parempi. Hakijoita on aina tosi paljon, joten eihän se helppoa ole ! Lukiosta valmistuneellahan ei yleensä mitään alan koulutuksia ole, joten semmoset tämmöset haaveet voi jättää sit sikseen, kaupan kassalle, vaatekauppaan, siivoojaksi yms riippuen toki työkokemuksesta. Syksyllä varmasti tosin helpompi ehkä päästä jonnekkin kun ei ole kyseessä enään kesätöiden hakijat joita on ihan sairaasti! enempää en oikeen osa sanoa.. tsemppiä työnhakuun :)

   Delete
 3. Oi vitsi, nyt tekee mieli heti lähteä lähimpään H&M:ään :D Vaikka tässä odottelenkin tällä hetkellä pakettia, jossa pari H&M:n nettikaupasta tilaamaani juttua on! Ihania juttuja, toi kaulakoru ja chinot varsinkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah :D h&m:ltä löytää kyllä aina paljon eri juttuja !

   Delete
 4. Ihania juttuja! Pakko tulla kommentoimaan, ku meilläkin suljettiin Oulussa Seppälä ja ostin ton samaisen mekon tumman harmaana. Se on ihan paras! :)

  Picture Me

  ReplyDelete
  Replies
  1. toi on kyl tosi kiva Päällä! hyvä ostos;)

   Delete
 5. Anonymous15/5/15 20:11

  mitä pyydät valmistujaislahjaksi?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. tähän kysymykseen on vaikee vastat, mut lähinnä varmaan rahana josta suurimmaks Osaks pistän säästöön ja sit Pitää hankkia tulevaan kotiin kaikkea härpäkettä ni ostan mieluusti ite sit rahalla mieluisia :)

   Delete