Monday, 25 May 2015

MITEN SÄILYTÄN MEIKKEJÄNI & VIDEO

IMG_2700

Kuten jo vähän lupailin jos kiinnostusta löytyy, tekisin huonepostausta ja sisällyttäisin siihen hieman juttua mun tavasta säilyttää tavaroita yms. En kuitenkaan lähde tätä nyt tekemään niin isossa mittakaavassa vaan tässä postauksessa keskitytään mun meikkien ja siveltimien ym säilytykseen, elikkä mun meikkaamispisteeseen joka mulla on hyvä valoisa paikka ikkunan alla.

Ennen mulla oli kaikki tarvittavat tuotteet mun meikkipussissa, mutta pikkuhiljaa tuotteita ja siveltimiä on kertynyt huisi määrä eikä ne yhteen pieneen pussukkaan mahdu mitenkään... Vessassa en oo myöskään koskaan tykännyt meikata, joten meikkien säilyttäminen vessan laatikoissakaan ei ole ollut se vaihtoehto. Mutta tällä hetkellä oon saanut kaikki kivaan järjestykseen ja oon tyytyväinen tapaan/tapoihin miten säilytän meikkini yms. Koen kuitenin tarvitsevani lisätilaa jatkossa, joten yritän keksiä vielä jotain lisäratkaisuja valtavan kosmetiikkamäärän säilyttämiseen. En tajua todellakaan miten esimerkiksi youtuben tunnetut kosmetiikka vloggaajat kykenevät säilyttämään sen määrän tavara... Onneksi en koskaan toivottavasti joudu miettimään niin suuren määrän säilyttämisratkaisuja :-D

IMG_2697

Tosiaan kaikki meikkaamiseen liittyvä löytyy mulla tuolta valkoiselta työpöydältä, oon asetellu purnukat ja muut mahd tiiviisti jotta tossa pöydällä mahtuu muutakin tekemään...

En oo koskaan ostanut erikseen meikeille yms tarkoitettuja säilytyslaatikoita tai purkkeja vaan kaikki on löytynyt kotoa tai tuotteita ostaessa tuotepaketeista! Nimittäin yllä näkyvät lasipurkit on tarkoitettu jauhojen/pastamakaroonien yms säilytykseen, mutta ne pyörivät keittiössä aivan turhana. Kannet pois ja purkit parempaan käyttöön!

Toiseen laitoin meikkejä joita en käytä jokapäiväisessä meikissäni vaan aina silloin tällöin. Musta on kiva että tuosta paistaa läpi ja sisältö näkyy ulospäin. Toiseen laitoin vain naked- luomiväripaletteni sillä sehän valtasi koko purnukan...

IMG_2698

Mulla ei ole koskaan ollut mitään kivaa korujensäilytys juttuja, vaan korut on pyörinyt vähän missä sattuu ja sehän ei mikään kovin hyvä juttu oo niiden löytämisen kannalta... Multa löytyy tällähetkellä vain kaksi isompaa korua, sillä isojen kaulakorujen ystävä en oo kovin pitkään vielä ollut. Oivalsinkin niille tosi kätevän säiltystavan ja kiinnitin ne purnukoiden kaulojen ympärille! Muut korut on pyödän alla pienessä laatikossa, joka ei tosiaankaan mahtunut itse pöydälle.

IMG_2699

Niin saivat siis jauhokipot paremman säilytystavan... Siveltimet ja kajaalit yms oon laittanut vain muovisiin kuppeihin, jotka oon saanut jonkun tuotteen oston yhteydessä. Pienin tuli mm. puuterisiveltimen ostaessa ja kaksi muuta taisi myös löytyä jostain keittiön suunnilta... Mutta mun mielestä nää on oikein hyvät säilytyspurnukat siveltimille ja mun määrä mahtui noihin täydellisesti! Älkää siis ihmeessä heittäkö vastaavia tuotepaketteja roskiin vaan kehitelkää niille uutta käyttöä ;)

IMG_2702    IMG_2696

Muut meikit mulla säilyy ihan meikkipussissa, mikä on milloin missäkin huoneessa laukussa kaapissa. Musta on kuitenkin ihana istahtaa aina meikkailujen ajaksi tuohon pöydän ääreen kun kaikki löytyy käden ulottuvilta ja ihana luonnonvalo helpottaa meikkaamista runsaasti.Lauantaina oli Nean 18-vuotis syntymäpäivät ja mun oli tarkoitus kuvata teille suurehko "get ready" video, joka nyt julkaistui hieman vajaassa muodossa... Nimittäin lauantaina meillä meni sähköt ja ne oli poissa varmaan 5 tuntia jos enemmänkin. Mun oli tarkoitus kuvata videolle pidempi pätkä meikkailuja sekä kihartaa hiukset, mutta sähköjen puuttumisen takia tietokoneesta loppui akku enkä mä tietenkään voinut kihartaa mun hiuksia :-D Hahah jotenkin tuntuu että onni ei oo ikinä matkassa näitä videoita tehdessä.

Joten siis alla vähän valmistautumista iltaan, laatu ei päätä huimaa mutta itse tykkään välillä kattoa youtubestakin koneella kuvattuja videoita, sisältöhän se tärkein on. Päälle päätyi pitkähihainen sekä korkea hamonen joka on kyllä ihanassa kuosissa! Toivottavasti pääsen kuvailemaan teille pian parempaa videota :-)


26 comments:

 1. Anonymous25/5/15 14:12

  Mistä toi hame on? Ihan sairaan nätti! :D

  ReplyDelete
 2. Voi vitsi tosi kiva meikki ja asu ! Mietiskelin, että mistä oot ostanut noi kultaiset meikkisiveltimet ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos paljon :) ne on itseasiassa sheinsideltä! edulliset ja on muute hyvät :D

   Delete
 3. Anonymous25/5/15 17:55

  Pakko kysyä, että olettekote Jennan kanssa vielä tekemisissä? Ei niin hirmu pitkään aikaan ole
  häntä blogin puolella näkynyt/mainittu :)

  Ihana meikki ja sulla on muuten tosi nätit kulmat! Ja ihana asu, rakastuin tuohon hameeseen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ollaan! Eilenkin nähtiin ja päästään molemmat juhlimaan toistemme valmistujaisia ja yojuhlia :) ei vaan oo ehkä tullut mainittua tai esimerkiksi kuvailtua yhdessä ni voi tulla sellainen luulo.

   Kiitos kovasti :)!

   Delete
 4. Todella kaunis meikki ja ihana video muutenkin! :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous25/5/15 23:16

  tosi kiva video:) ja tykkäsin tosta biisistä kans mikä se on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. secrets - tiesto
   kiitos :)

   Delete
 6. Anonymous26/5/15 10:15

  Apua ihana meikki! En oo jotenkan tajunnu että missä kohtaa susta on tullut oikea kaunotar:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. waaat ihana sinä ! kiitos kovasti hahah en mie mikkää kaunotar ole :*

   Delete
 7. Mistä toi hame on? :) Ihana!

  ReplyDelete
 8. Anonymous26/5/15 12:09

  Heiii ois kiva jos voisit tehä semmosen miten valmistautua/vinkkejä yo-kirjotuksiin meille tuleville abeille! :) Kesä lähestyy ja heinäkuu tietty kans ja silloin pitäis alottaa ensimmäiset lukemiset. Ois tosi paljon varmasti apua niistä vinkeistä!:D Niin ja sitä kans että mitkä aineet siis kirjotit?

  + hieno meikki. Tarkempi video ois ollu kiva silleen että tuon silmämeikin kuvaamisesta oisit kuvannu tarkemmin/paremmin, koskaaaa nyt olit vissiin kelannu sen tms(?) :D ainaki musta näytti et eka ei ollu silmis mitää ja sit yhtäkkii oliki tai nii.

  T. yokirjotuksia ootteleva ja meikkivideoita haaliva ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooo voisin tehdä :) kirjoitin lyhyen matikan , englannin, äidinkielen, psykologian ja terveystiedon
   joo tarkoitus oli tehdä pidempi ja selkeämpi video mutta akku loppui :D

   Delete
 9. Sä oot Jatta aivan ihanan positiivisen oloinen persoona ♥ sun postauksia on aina ilo lukea, ja tuo video oli kiva myöskin :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ihana kiitos paljon piristit tällä kommentilla :* :) kiitän!!

   Delete
 10. Mitä mieltä oot tosta beauty blenderistä ? Onko yhtä hyvä, mitä kaikki hehkuttaa vai ajaako normaalit meikkisienet saman asian ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oo kokeillu muita meikkisieniä ni en osaa sellain verrata, mutta mun mielestä levittyy tietyt meikkivoiteet kyllä paremmin ja tasaisemmin beauty blenderillä kuin meikkisiveltimillä :)

   Delete
 11. Anonymous27/5/15 18:20

  Millasella sudilla levitit aurinkopuuteria(?)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ööm ihan perus iso puuterisutimainen suti :D painan sitä vain vähän kasaan jotta tulee kapeampi levitysalueesta jos ymmärrrät..?

   Delete
 12. Anonymous27/5/15 22:11

  Oot niin kaunis! Mistä tuo musta paita on?

  ReplyDelete
 13. Anonymous27/5/15 23:26

  Mistä paita????

  ReplyDelete