Tuesday, 5 May 2015

KRIISI NIMELTÄ MEKKO

Otsikko, sisältö ja kuvat ovat kaukana toisistaan, mutta kriisi nimeltä mekko  pitää silti paikkaansa.
Kuten siis arvata voi, alle kuukausi niihin mahdollisiin kekkereihin, muttei mekkoa ole löytynyt vieläkään. Nettikaupat selattu, tilata melkeen enää ei edes uskalla. Jyväskylän tarjonta kierretty, jos jotain kivaa löytyy se on varma mekko jokaikisellä tänä keväänä valmistuvalla. Miten tässä taas kävikään näin?

Aloitin ajoissa kyllä, mutta sitä sopivaa ei ole tullut vastaan. Ainoa varma asia mitä mekolta haen on se että se on muun värinen kuin musta tai valkoinen. Eli ei kovin suuri rajaus joten helppoa pitäisi olla? Kiva mekko löytyy joo, mutta pituus on karmivan lyhyt. Kiva mekko löytyy joo, mutta kaverilla samanlainen. Kiva mekko löytyy joo, mutta kokoa ei. Epäonnea vai liikaa kriittistä silmää?

Huvittaa, sillä mä oon taikauskonen ja vaikka mitä ja tästä tilanteesta tulee vaan olo että onks tää joku merkki siitä etten mä koko mekkoa edes tarvitse? Onko kirjoitukset mennytkään ihan putkeen ja mitä tänä keväänä edes tapahtuu. Ärsyttävää että kaikki on aivan auki. Mekko, koko juhlat ja muutenkin kesän ja tulevan syksyn pläänit. Stressaan itteni hulluksi, valehtelematta.

Pari viikkoa ja alle niin saa tietää kirjoitusten tulokset. Alle kuukausi juhliin. Tasan kuukausi mahdollisiin pääsykokeisiin. Miks hitossa tää toukokuu onkin näin stressaava ja ahdistava?! Oonko ainut näiden fiilisten kanssa? Onko ruudun toisella puolella mekotonta valmistujaa...

Joop, semmoista avautumista tänään. Kuvat on vapulta ja viikonlopulta. Käytiin Lanen kanssa kivassa raflassa syömässä oikein maittavaa ruokaa! Selfie kuvassa päällä uus toppi joka löytyi 4 eurolla. Jotain positiivista.

10402417_985676421442425_2262110972783684487_n11188206_985676374775763_8335984209146107433_n

28 comments:

 1. Täällä samoja fiiliksiä! Kauhee stressi noista juhlista, eikä mekkoakaan tunnu löytyvän, vaikka muutama ehdokas on jo ollutkin... :/ Ootan jo lomaa!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi eii! tsemppiä sullekkin! pian tää stressi onneks helpottaa :p

   Delete
 2. Anonymous5/5/15 15:49

  Ite löysin vuos sitten hyvän mekon vasta reilu viikko ennen juhlia ja se tuli perille kaks päivää ennen deadlinea.....:D Vähän alko jo kuumottelemaan mutta sulla on siis vielä reippaasti aikaa XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. apua en tiiä selviäisinkö jos mekko olis perillä tuollein vasta :_DD onneks kerkesi tulla!

   Delete
 3. Anonymous5/5/15 16:02

  Koita katsoa mecco.fi sivustoa, itse löysin sieltä viikko sitten :D aivan I-H-A-N-I-A!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jopo mäpä käyn katsomassa :)

   Delete
 4. Valmistuin ite vuosi sitte ja mulla oli kans kamala mekkokriisi. Näin joku puoli vuotta ennen lakkiaisia kaunareissa hopella ihanan mekon. Halusin sen ja vain sen mekon. Googletin kaikki ''blue dress'' bold and the beautifull hope blue dress black white lace'' ihan kaikki järjettömätki hakusanat. Löysin jopa bloggaajan joka bloggas kaunareissa esiintyvistä vaatteista mistä ne on otettu ja kysyinki siltä mistä mahollinen mekko ois. Hän ei tienny... Takaisku. Noo unohin oikeastaan mekon ja sitte ku juhlapäivä vaan läheni muistin mekon koska mitään hyvää ei ollu löytyny. Hoksasin sitte mainoksen Carrien päiväkirja kausi kakkosesta ja tadaa sielläki ohjelmassa se mekko. Taas googlettelin ja yhtenä kauniina päivänä löysin sen mekon netistä! Kiinasta se tuli ja se oli lähes identtinen. Onnea sulle mekon etsimisseen. Se oikea kyllä löytyy! Ja kaikki stressi palkitaan kyllä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oom kans googletellu vastaavalla tavalla paria mekkoa mutta tuloksetta :/ mutta sulla kyllä kävi hyvä tuuri :) enköhän mäkin jonkun kivan löydä !

   Delete
 5. Anonymous5/5/15 17:04

  millasia mekkoja sun kavereilla on? en yhtään tiiä miten ihmiset meinaa pukeutua tänä keväänä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. aika simppeleitä mustia valkosia ainaki :) en mäkää muuten tiedä :D ite haluisin jotain värikästä

   Delete
 6. Anonymous5/5/15 17:37

  ootko käyny kattoon kaikki mahdolliset mekkoja myyvät liikkeet? itse löysin oman mekkoni tässä pari päivää sitten semmosesta liikkeestä mistä en ois uskonu löytäväni :-D (jc:stä löysin siis) sitä en kyllä tosiaan tiedä että onko jollain samanlainen, mutta sille ei sitten mitään mahda :-) kaikki on onneks ihan erinäkösiä vaikka oiskin samanlaiset mekot päällä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon mä! tosin ajattelin kierrellä ne ihan uudelleenkin :_D

   Delete
 7. Anonymous5/5/15 18:27

  Seinäjoen fb kirppiksellä on ollu pari pitkää korallin väristä:-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oo valitettavasti sillä kirppiksellä jäsenenä

   Delete
 8. Anonymous5/5/15 18:27

  liikaa kriittistä silmää. tottakai ylppärit on semmonen once in a lifetime-juttu, mutta ihan kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, että se päivä menee niin nopeesti ohitse ja sen jälkeen alkaa paljon tärkeemmät jutut eli korkeekouluun pääsyt (ja siellä vuosijuhlat jne), että ylppärit ei tunnu sen jälkeen enää mitenkään kovin ihmeelliseltä tai isolta jutulta, miltä ne tuntu ennen juhlia. Tampereella on esim muutama ihana mekkokauppa, esim koskarissa in stock, josta oisin voinu ostaa suunilleen jokaisen mekon.

  tottakai jokainen haluaa panostaa juhlapäivään, mutta henkilökohtaisesti en oo koskaan tajunnu sitä, että porukka tilaa jenkeistä asti 200 dollarin hilekasoja, joita pidetään se tasan yksi päivä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. nii no :D mä oon aina halunnu löytää kivan mekon mekko ollu se tärkein. ei sen tarvitse maksaa satoja, parilla kympilläkin voi löytyä kiva mutta kun ei vaan ole löytynyt!! :/

   Delete
 9. Mä painin saman asian kanssa, mut viikonloppuna löyty asokselta vihdoin just hyvä versio! Kannattaa selaa esim. pinterestiä, niin tietää millasta olis hakemassa. Mä ite halusin värikkään mekon ja sit selasin nettikauppojen valikoimaa värien perusteella, oli paljon helpompaa kun mustat ja valkoiset joita mekoista on varmaan 70%, oli poissa! Kannattaa myös katsoa brändien omat nettikaupat, niillä on yleensä enemmän valikoimaa! Esim. mekkoni on Oasiksen, jota myydään Asoksella, mutta ostin sen merkin nettikaupasta koska se oli halvempi ja kokoja oli paremmin! Toivottavasti löydät sopivan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep ! kyllä sitä löytää kun etsimällä etsii! eiköhän mullakin vastaan tule vielä joku :)

   Delete
 10. Epätietoisuudessa juhlien suhteen täälläkin eletään. Mekon tosin olen tilannut jo hyvissä ajoin, mutta se osoittautuikin väärän väriseksi. Jätin mekon kuitenkin muutamaksi päiväksi kaapinoveen ja kuinkas kävikään, silmät alkoi tottua väriin ja nyt en malta odottaa, että pääsen sen juhliini päälle pukemaan. Toivottavasti myös sun etsinnät tuottaa tulosta ennen juhlapäivää! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah voi eii :D no onneks miellytti silmää kuitenkin! toivotaan.. :)

   Delete
 11. Juu ett kyllä todellakaan ole ainut ketä stressaa ihan liikaa tällä hetkellä kun kaikki on vielä niin auki! Ei esim. mitään hajua missä sitä tulee olemaan vuoden päästä.. Mutta eiköhän kaikki tavalla tai toisella järjesty :-) Onnea mekon etsimiseen ja kaikkeen muuhunkin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep!!!! kyllä kaikki selviää ja järjestyy, stressi on vaan kamala.. kiitos ja samoin :)

   Delete
 12. Anonymous6/5/15 06:16

  Mihin oot hakemassa lukio jälkee?

  ReplyDelete
  Replies
  1. liiketaloutta opiskelemaan

   Delete
 13. Anonymous6/5/15 11:21

  ite löysin oman mekkoni pari vuotta sitten glitzyangel.co.uk ! kannattaa tsekata jos et oo vielä kattonu :-)

  ReplyDelete
 14. Anonymous9/5/15 23:29

  Mistä oot ton kaulalorun ostanu? Aivan ihana!!

  ReplyDelete