Wednesday, 8 April 2015

UUTTA MEIKKIPUSSIIN

IMG_1454

Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, lähti Sokoksen meikkiosastolta pari uutta tuotetta meikkipussiin. Lähdin hakemaan uutta aurinkopuuteria sekä muita kasvojen korostuksessa käytettäviä tuotteita. Sokoksella ei valitettavasti myydä yhtä palettia, josta nämä kaikki korostusvärit löytyisivät, mutta löysin silti myyjän avustuksella asian ajavat meikit.

IMG_1465IMG_1459IMG_1470

Hakusessa oli aurinkopuuteri mahdollisimman mattana. Ilman mitään kimalletta ja kiiltoa ja sellainen löytyi Joe Blascolta. Kyseinen puuteri onkin ihan vain puuteri, eikä aurinkopuuteri mutta kuten huomaa, väri on todella tumma joten se toimii hyvin. Eilen paremmin tuota testailtua totesin sen todella hyväksi korostuksessa. Aurinkopuuteri on yks mun ehdoton jokapäivän meikkituote. Sillä saa niin paljon tuotua väriä ja ilmetta kasvoille. Kyseinen tuote on oikein nappi, väri on mukavan tumma ja kylmä ja parempia kuvia saatte varmasti jatkossa nähdä ihan kasvoilta.

Puuteri löytyi siis sävyssä Bronze

IMG_1475IMG_1483

Hetken pyörittyä tein mukavan löydön. IsaDoran meikkisivellin löytyi -50% alennuksella ja eihän siveltimiä voi koskaan olla liikaa... Super pehmeä ja loistava niin puuterin, aurinkopuuterin kuin poskipunan levitykseen. Hintaa tälle jäi noin. 8euroa

IMG_1489IMG_1495IMG_1504

Koska hakusessa oli korostusväriä varjostusväriä juurikin kasvojen "kehystämiseen", piti myös löytää jotain raikasta ja kirkasta. Mietin hetken haluanko puuterimaisen vai meikkivoiteisen highlighterin ja lopulta päädyin johonkin niiden välille. Max Factorilta löytyi suht edullinen sävynkorjauskynä, jota käytän silmien alla, poskiluun yläpuolella, otsalla, nenän pielissä ja kaikkialla siellä missä haluan kasvoilleni kirkkautta. Kyseinen tuote on aika paksua, joten varmasti todella riittoisaa sillä pienellä määrällä saa aikaan jo todella vahvan tuloksen. Kuten kuvasta näkee, sävy on todella vaalea ja sopii siis loistavasti tähän mun varjostus korostus intoiluun!


Sellaisia mukavia löytöjä tuli tehtyä. Lomaillessa on tullut katsottua paljon youtubesta eri meikkitutoriaaleja ja samalla tullut löydettyä lisää ja lisää eri meikkituotteita joita haluaisin itselleni haalia. Maltan mieleni kuitenkin, entiset ensin loppuun. Täytyy silti joku päivä käydä hakemassa Sokokselta sinne jättämäni ihana huulipuna...

Rakastunut meikkeihin.
Onko teillä jotain meikkiä tai tuotetta johon olette hurahtanut? Löytyykö ruudun toiselta puolelta aurinkopuuteri hullua?

8 comments:

 1. Anonymous8/4/15 15:16

  mul on sama juttu, oon kattonu viime aikoina youtubesta noita meikkitutoriaaleja ja nyt tekis mieli täydentää omaa meikkipussia vaikka millasilla tuotteilla :D real techniquesin siveltimiä houkuttelis tilata, mutta saa nähä :)

  muuten tykkään sun blogista hirmusesti, jatka samaan malliin! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oij ne olis kyllä ihanat! paljon kehutut :) ja kiitos paljon, mukava kuulla :)

   Delete
 2. Anonymous8/4/15 21:47

  Minkä sävynen toi highlighter ja paljon oli hintaa :)? Onko hyvää!

  ReplyDelete
  Replies
  1. tästä pääset suoraan tuotteeseen :) - > http://www.sokos.fi/fi/sokos/max-factor-colour-corrector-stick-savynkorjauskyna-34-g

   mulla sävy yellow

   Delete
 3. Anonymous9/4/15 18:36

  no täältä löytyy toinen aurinkopuuteri hullu!! Voi kun vois vaa ostaa meikkejä niin paljon kun sielu sietäis, mutta pitää vähä rajottaa ja tosiaan käyttää vanhat ensin loppuun .__.

  ReplyDelete
 4. Anonymous10/4/15 22:41

  mistä oot ostanu noita siveltimiä jotka on kipossa?XD

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne on kaikki sheinsideltä :)

   Delete