Friday, 17 April 2015

PARI UUTTA KIVAA


IMG_1713

Palailin tänne taas, uusien juttujen parissa. Asukuvia näkyy tähän aikaan vuodesta mun osalta aika niukasti, ymmärrätte ehkä syyn sillä eihän mun päiviin nykyään kuulu melkein mitään muuta kuin kotona löhöämistä, valmentamista ja treenaamista. Varmasti tulisi mielenkiintoisia asukuvia näistä :D

Enivei eiköhän ensviikolla parit asut kuitenkin nähdä, Indiedaysin Blog awardsitkin ovat kyseisellä viikolla enkä malta odottaa! Asukriisi tosin on taas vaihteeksi, palailen sen kanssa myöhemmin.


Postauksen aiheeseen palaten. Eilen tuli pyörähdettyä kaupoilla pari tarpeellista asiaa hoitamassa ja mukaan lähti uus lemppari huulipuna. Hakusessa oli nuden sävyinen, mutta tummempi ehkä hieman violettiin taittava väri. En tiedä löytyikö juuri se mitä hain mutta todella mielyttävän värinen tämäkin on huulilla! Kuvat tosin eivät ehkä puhu puolestaan, sillä valotus ja muokkaus teki oman osansa värille, mutta tulette näkemään tätä väriä mun huulilla useamminkin.

IMG_1681IMG_1716IMG_1687

Rajaukseen käytin jotain ikivanhaa, hieman tummempaa sävyä. Kuvia selatessa tosin huomasin että enhän mä niin taitava huulten rajaaja ollutkaan, mutta pistetään ensi kerralla paremmaksi! Tykkään kovasti siitä jos huulet ovat paria astetta vaaleammat kuin rajaus, jotta rajaus pomppaa kunnolla esiin!
Punaiset huulet tosin mielestäni näyttävät kivoilta ilman rajaustakin.

IMG_1718

Huulipuna löytyi sävyssä Velvet Beige, Maybellineltä. Hintaakaan ei ollut paljoa, joten aika nappi ostos! Odotan vain sitä kun pääsen kunnolla käyttämään tuota punaa, laittautumaan kunnolla.

IMG_1656

Moni myös hirveästi kyseli näiden kenkien perään, mistä mahtavat olla. Nämä löytyi aika "halpaan" hintaan Skopunktenilta,Oulun Zeppeliinistä. Halpa hinta siksi, sillä parit vastaavat olen löytänyt netistä todella kalliiseen hintaan, mutta onneksi nämä löytyi eikä rahaa mennyt hukkaan. Ihanat kenkulit varsinkin kesällä ja olen näitä ihastellut jo pitkän tovin! Jotkut tykkää jotkut ei, mitä mieltä te ootte? 

IMG_1657

Sekalaista höpinää tänään. Anteeksi siitä, samalla yritän toisella kädellä ruokaakin tehä joten varmasti huikea lopputulos!

Paniikkikin meinaa iskeä, sillä ylioppilasjuhliini mekkoakaan en ole vielä löytänyt. Pari löytyi, loppuunmyytyjä tai aivan liian kalliita. Yksi ihana myös löytyi, mutta tullit olisivat maksaneet varmaan tuplasti mekon hinnan. Saa nähdä mitä päälle päätyy. Lakkia lähdetään viikonloppuna ostamaan, tää alkaa jo olla aika todellista. Valmistunkohan edes?

Mut hei jos jollain siel ruudun toisella puolella on vaikka tylsää, voi kommenttiboksiin linkkailla mulle nettisivuja ja mekkoja!! Hakusessa alusta asti on ollut oranssi mekko, mutta myös sininen ja vihreä nappaa hyvin. Jokin kuviollinenkin käy... Oon aika vaikee.

Nyt on jo kiire, en kerkeä edes lukea tätä sekamelskaa... 15 comments:

 1. Anonymous17/4/15 14:28

  Mitenkään loukkaamatta tahdon vain sanoa, että kengät muistuttavat kovasti ala-aste-aikojeni lasten sisäkenkiä. :) Ei sillä että ne olisivat rumat, itse asiassa oikein mukavan näköiset mielestäni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous17/4/15 20:38

   mutta kuinka ihanaa onkaan se että meijän aikana sisäkengät oli tollasia eikä mitää crocseja hyi :-D

   Delete
 2. Anonymous17/4/15 19:54

  haha ite opiskelen sairaanhoitajaks ja kaikki hoitsut viipottelee sairaalalla noissa:D omasta mielestäni siis aivan hiton rumat, koska noi automaattisesti muistuttaa mua sairaalan työvaatteista, mitkä nyt ei oo kovin edustavia:D mulla myös on painautunu tohon pohjaan varpaanjäljet ihan tummina, kun se hiki jotenkin on imeytyny niihin D: mutta pirun hyväthän noi on jalassa, jaksaa keposesti juosta paikasta toiseen sen 8h ajan noi jalas.

  ReplyDelete
 3. Anonymous17/4/15 19:56

  ja ite ostin lakin vasta sen jälkeen, kun viralliset tulokset oli tulleet:) eihän vielä edes olla ylioppilaita. kyllä niitä lakkeja siellä kaupassa riittää xD koska se vituttaa sitten että jos lakki on ja joku aine on lähtenyt alustavasti vaikka B:nä, mutta tuleekin sit takas hylättynä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. mutta kyllä se lakki lopulta jossain vaiheesa päähän painetaan niin jos mä nyt liian ajoissa sen ostin niin eipä sillä väliä ole :)

   Delete
 4. Anonymous17/4/15 20:00

  Haetko johonkin jatko-opiskeleen nytte? :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous17/4/15 22:03

  Bikbokissa on jonkunlainen oranssi mekko, jos et ole siellä vielä käynyt! :)

  ReplyDelete
 6. Itse vähän vierastan noita kenkiä, mutta huulipuna näyttää ihanalta! :)

  ReplyDelete
 7. Anonymous18/4/15 19:14

  Mihin haet opiskelee tai siis luetko nyt pääsykokeisiin vai mitä puuhailet arkena? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en lue vielä, pääsykoemateriaali tulee vasta enskuussa! ammattikorkeaan hain, alasta myöhemmin. Arkena ei ihmeempiä tekemistä ole :D valmennan ja treenailen :)

   Delete
 8. anteeks mutta nyt särähti korvaan tosi pahasti toi "oulun zeppeliinissä" zeppeliini sijaitsee siis kempeleessä eikä oo osa oulua millään tavalla :DDDDDDdd

  ReplyDelete
  Replies
  1. hypsiiiiiiis, lähellä Oulua se oli kuitenki xp

   Delete
 9. Anonymous19/4/15 23:20

  ite selailin ylppärimekkoo lähinnä nellystä ja bubbleroomista ja jälkimmäisestä nyt sitten laitoinkin yhen tilaukseen, toivon tosi paljon et se olis hyvä päällä koska toi täydellisen mekon metsästäminen on niin puuduttavaa :D

  ReplyDelete
 10. Anonymous29/4/15 16:45

  Tilasin ittelleni mekon jjs housesta ja siellä on mahdollisuus tilata omiin mittoihin mekko:)

  ReplyDelete