Tuesday, 7 April 2015

PÄÄLLÄ AAMUTAKKI

Myöhäistä iltaa, vaiko jo yötä täältä minulta! Nyt kerkesin pitkän päivän jälkeen istahtaa koneen ääreen ja kirjoitella kuulumiset. "Pitkästä" aikaa, tuli laittauduttua ja puettua päälle jotain esittelemisen arvoista, joten tottahantoki se piti ikuistaa. Surettaa vaan kuvien jatkuva huonohko laatu, tuntuu että vika on ikivanhassa kamerassa jonka vaihtaisin vaikka heti uuteen. Onneks muokkauksella saa paljon aikaan, näkisittepä before kuvat...

Päälle päätyi jotain pirtsakkaa näin kevään tullen. Bikbokin super kivat farkut jotka löytyi aikoinaan 4eurolla alennuksesta! Täytyy kuitenkin mainita, että pidemmän päälle tuli kovin epämukava olo sillä musta on tullut ihan löllöhousu legginsi tyttö! Just tänään puhuin että voisin perustaa oman vaatebisneksen jossa myytäis pelkkiä rentoja housuja, jotka silti olis cool? Näiden "kivojen" housujen lisäks päälle päätyi jotain simppeliä ja raikasta. Aamun raikkaus ilmeisesti mukana sillä takkini näyttää kuulemma aamutakilta? Hahah, musta tuo on aivan ihana. Jokseenkin ehkä vielä aika kylmä..

Tällä asulla lähdettiin kaupungille Lanen kanssa ja Sokokselta löytyi uusia juttuja meikkipussiin joista kuulette mitä luultavammin huomenissa. Kävästiin me myös herkuttelemassa American Dinerissä hupsis... Mutta oli mukava päivä ja vähän vaihtelua tylsään kotona istuskeluun. Lomalaisena valittelen täällä, paistais ees aurinko niin makaisin päivät nurmikolla.

IMG_1430IMG_1409

takki&farkut - bikbok
kengät - nike
neule - lindex
laukku - lucluc 

IMG_1431IMG_1424

Laukku löytyy täältä -> Lucluc bags

IMG_1398IMG_1429

Nyt onneksi tietokoneen akku lähenee nollia ja se pakottaa tämän tytön unille. Onneksi en osaa tätä pidempään edes valvoa, nukkua silti voisin vaikka koko päivän. Hyvää yötä, ja hyvää huomenta teille jotka tämän aamuselta luette :)


10 comments:

 1. Höpöhöpö noi aamutakki- puheet, toi on ihana :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hhaha, mäkin kyl tykkään :)

   Delete
 2. Tosi kiva asu! Ihanan keväinen ja raikas. :)

  Picture Me

  ReplyDelete
 3. Anonymous8/4/15 12:34

  oot sitte tainnut piirtää vähän lisää kulmias... :D
  sääli, koska ne oli aiemmin kivat

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan samanlailla kun ennenkin :) ehkä vain näyttää

   Delete
 4. Anonymous8/4/15 17:17

  näyttääkö tuo kolmas kuva mielestäs kauniita taikka hyvältä kuvalta susta? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. sun mielestä vissiin ei :)?
   ehkä vähän erilainen kuva

   Delete
 5. Anonymous8/4/15 21:49

  Sun naama vivahtaa vähän oranssiin mut eipä se haittaa haha, hei onko hyvää se kicksistä ostettu kulmaväripaletti? minkä koet siinä turhaks ja minkä must haveks?

  ReplyDelete
  Replies
  1. aijaa aika jännä koska mun naamssa ei ole näissä kuvissa mitään muuta kuin aurinkopuuteria :_D voi ola että muokkaus tekee sennn... Ja on hyvä, turhaa ainoastaan se toinen tumma sävy kosk itse käytän sitä vaaleampaa. Tykkän kun siitä ylhäältä löytyy ne pari vaalea väriä joilla voi korostaa kulmia ja rajata ne siistiksi :)

   Delete