Wednesday, 29 April 2015

MATKALAUKKU TURISTIT


IMG_2114

Reissu Helsinkiin starttasi siis lauantaina aamulla aikaisin ja hypättiin Onnibussin kyytiin. Päästiin ihan ylös ja eteen istumaan ja oli aivan mahtavaa kun näki kaikki maisemat matkan varrella ja tilaa oli ihanan paljon. Paluumatkalta en voi kyllä sanoa samaa :-D Onnibussia aijon kyllä jatkossakin hyödyntää sillä varsin helppo tapa matkustaa ja hinnatkaan ei päätä huimaa. Auto meillä oli toisena vaihtoehtona mutta bensoineen parkkimaksuineen olisi kyllä kalliiksi tullut...

Oltiin Helsingissä puolen päivän jälkeen ja pähkäilin kovasti menenkö Indiedaysin päivätapahtumaan, mutta välistä se jäi sillä haluttiin kierrellä Helsingin keskustaa ja matkalaukkuakaan en olisi sinne halunnut raahata. Nyt niitä tosin sitten sai raahata ympäri kauppoja ja oli varmasti viimeinen kerta :-D Ties kuinka monen varpaat rullasin yli ja monet vaatekappaleet tiputin lattialle... Mutta ei löytynyt Helsingistä tälläkään kertaa mitään ihmeellistä ostettavaa, taisin ostaa vain peitevärin sekä bikiniyläosan. Tosin yo-juhliin mekkoa olisi pitänyt katsoa sillä eilen saapuivat tilatut mekot ja molemmat lähtivät takaisin... En tiedä enää mitä teen.

IMG_2116IMG_2131

Helsingissä oli ihanan kesäistä jo ja varauduin siihen laittamalla jo kotona nahkatakin päälle. En jaksanut aamulla laittautua ja päälle puin vain jotain mukavaa ja rentoa mutta suht siistiä. Uudet lempparit bikbokin leveälahkeiset housut pääsivät myös jalkaan ja taisinkin olla yhtä leveetä lahjetta aamusta iltaan!

IMG_2133IMG_2118IMG_2119

Noraa ja Emmaa odotellessa ja varsinkin syömään pääsemistä venatessa meille tuli kuitenkin yhtäkkiä molemmille aivan sairas nälkä. Hyvää oli leivät mutta aika karua pulittaa yhdestä leivästä 7euroa?! Noh ainakin massut täyttyi hetkellisesti..

IMG_2147IMG_2140CollageIMG_2149IMG_2155IMG_2154

Kamera kädessä ja matkalaukut perässä me viipotettiin Helsingin katuja pitkin. Turisteilta näytettiin ja no turistejahan me oltiin. Me yövyttiin nelisteen Omenahotellissa sen halvan hinnan vuoksi ja mun täytyy ihan rehellisesti sanoa että mä oon aivan älyttömän tyytyväinen ja yllättynyt sen hotellin tasoon! Ihan hyvin voin jatkossakin mennä ja majoittua omppuhotellissa. Toki vastaanotto puuttuu sekä aamupalamahdollisuus eikä äänieristys huoneiden välillä kummoinen ole, mutta meidän huone oli varsin näppärän kokoinen meille ja en keksi tähän hätään mitään negatiivista. Jos jostain pihistää tulevilla reissuilla niin sen voin hotellin valinnan kohdalla kyllä tehdä!

Nyt jatkan löhöämistä ja mietin jotain tekemistä tulevalle päivälle. En varmaan nyt pariin päivään tänne tule kirjoittelemaan sillä kamera jää kotia ja suuntaan Lanen luoksi. Mutta ihanaa ja railakasta vappua kaikille ketkä sitä jotenkin viettävät lähipäivinä :)


5 comments:

 1. Anonymous29/4/15 17:54

  Miks ette vieny laukkuja johonki tavarasäilöön esim. ostoskeskukseen tai asemalle, nehän on usein ilmasiakin vielä? :D

  ReplyDelete
 2. Vitsi noi housut näyttää hyvältä! Olen itse todella "hillitty" pukeutuja, mutta noi housut näkisin kyllä itsellänikin päällä :D

  ReplyDelete
 3. Anonymous29/4/15 20:47

  Rautatieaseman alakerras saa paril eurol isotkin matkalaukut lukolliseen kaappiin, eikä niitä tarvii raahata perässä koko päivää.

  ReplyDelete
 4. Anonymous29/4/15 22:00

  määki täällä mietiskelen samaa että miks ette vieny laukkuja säilöö vaikka asemalle, oli varmaa super ärsyttävää raahata niitä ympäriinsä :D

  ReplyDelete
 5. Mentiin syksyllä just Indiedaysin tapahtumaan Onnibussilla, mut täältä Oulusta asti ku tultiin, ni oli se kyl ihan kauhee reissu... :D En suosittelis kenellekkään niin pitkää matkaa Onnibussilla.

  Tosi kiva kokomusta asu sulla! :)

  Picture Me

  ReplyDelete