Thursday, 9 April 2015

HYVÄ ITSERUSKETTAVA

Mä en ole koskaan ollut mikään itseruskettavien suurkuluttaja. Niitä on tullut läträttyä enempi juurikin juhlia tai muita vastaavia tilaisuuksia varten. Pakottavaa tarvetta olla ruskea ympäri vuoden ei siis koskaan ole eikä ole nytkään. Rusketun kesäisin todella hyvin ja väri pysyy ympäri talvenkin jonkun verran iholla, rajat ainakin.

Tykkään kuitenkin ruskettuneesta/päivittyneestä ihosta todella paljon. Mun mielestä se on kaunis. Näin talvi/kevät aikaan jos ei ulkomailta rusketusta hae, on turvallisin keino itseruskettavat. Ja arvatkaa mitä, mä löysin vihdoin sen täydellisen itseruskettavan. Mä pyhitän sille tämän koko postauksen.

Ennen oon käyttänyt marketeista löytyviä halpoja putelleja. Joskus kevyesti päivettäviä joskus niitä yllättäviä yksilöitä. Koska en itseruskettavia käytä jatkuvasti, en oo koskaan ollut myöskään hyvä niiden kanssa. Rajoja on tullut, väri epätasainen, haju sitäkin kamalampi ja tulos luonnoton. Silloin tällöin harvoin oon onnistunut siinä itseäni mielyttävästi. Muuten on menty juhlissa söpöt läntit käsivarsissa sormen ympäryksistä puhumattakaan. Ja se vasta kamalimman näköistä onkin, kun ihmisestä näkee ettei hänellä ole aito rusketus vaan kokonaisuus on laikukas, likainen ja oranssi... Hyi

IMG_1518

Nettiä selailtua ja jo monta kuukautta pohdiskeltua päädyin tilamaan netistä St. Moriz itseruskettavan vaahdon ja levityskinttaan. Tätä tuotetta on monet kehuneet, luin myös blogeja joissa tuotetta oli testattu ja sain laajemman käsityksen sen toimivuudesta. Ja kuten voitte arvata, kyseessä on mun uus suosikki itseruskettava.

IMG_1510

Söpö varvaskuva. Tästä lähdettiin liikkeelle, näyttää kuvassa ruskettuneelta mutta höpön höpön. Katsokaa alempia kuvia paremman hahmotuksen saadaksenne.

IMG_1524

Levityskintas oli ehdoton tässä hommassa... Hintaa ei ollut onneksi juuri yhtään!

IMG_1520

Kintas ja vaahto maksoi mulle postikuluineen yhteensä noin 18euroa. Ei halvin vaihtoehto mutta tässä vaiheessa sanon että maksan mieluusti tämän verran tuotteesta joka voittaa kaikki aikaisemmin kokeilemani. Otin vaahdon sävyssä medium, mikä osottautui nappi valinnaksi.

IMG_1534

Oli kutakuinkin vaikea kuvata tätä prosessia yksinään... Levitys tapahtui tosi kätevästi tuon kinttaan avulla. Vaahto oli ruskeaa, näki mihin sitä oli levittänyt jo. Tuote kuivui tosi tosi tosi nopeasti ja levittäessä saikin olla todella nopea. Jos kintasta ei olisi ollut, olisi mun kädet olleet levityksen jälkeen ihan mustat.

Tämä itseruskettava vaahto on todella hyvää. Levittyy tasaisesti varsinkin kinttaan avulla, näkee mihin on levittänyt ja rajoja ei juurikaan tule sen ansiosta. Tämä myös kuivui todella nopeasti ja tulokset näki heti. Mitä muuta voi itseruskettavalta toivoa?

IMG_1536

Tässä vaiheessa olin juuri levittänyt vasempaan jalkaani vaahdon. Värieron huomaa jo heti, ja sävy senkuin vahvistui tuon jälkeen vielä.

IMG_1542IMG_1558

Jalat ja kädet oli helpot, keskivartalo vähän haastavampi. Selkää en edes yrittänyt maailailla, siihen tarvitsen kyllä jonkun toisen apua. Vatsan alue onnistui näppärästi ja sävyn sai häivennettyä jylkiä kohti jottei selän ja vatsan eroa huomaa. Jatkossa aijon kuitenkin ottaa napakorun pois levityken ajaksi, sillä se hieman hankaloitti asiaa.

IMG_1575

Ainoat rajat mitä sain aikaan oli jalkapöytiin, sekin vain huomaamattomuuttani.

IMG_1574

Kaula ja kasvot olivat myös hieman haasteelliset, mutta tuloksesta tuli parempi silti kuin mitä yleensä muilla tuotteilla. Kuva tosin ei nyt kerro teille mitään, sillä mustavalkoinen siksi että huulissani on mustikkaa :--D

Collage

Ja se lopputulos. Oon todella tyytyväinen että tilasin nämä tuotteet. Väri ei ole niin oranssihtava kuin yleensä käyttämäni itseruskettavat. Ei voi tietenkään olettaa että iho näyttää täysin auringon päivettämältä...

Ja miksi tein tämän postauksen? Juuri sen takia että kerrankin löysin jotain niin mieluista, että haluan sen teidän kesken jakaa. Josko vaikka joku teistäkin päätyisi tilaamaan St. Morizin itseruskettavia?

IMG_1578

Ja näin loppuun haluan vielä sanoa, ettei kyseessä ole yhteistyöpostaus vaan täysin omasta halusta tehty "tuote-esittely". Näitä yhteistöitä nimittäin parissa blogissa on näkynyt, joten halusin sanoa sen näin loppuun.

Yhteensä maksoin näistä siis 18euroa ja tuotteet saapui postilaatikkoon noin 3päivässä. Tilasin nämä tanstoren nettisivuilta, löydätte sen helposti googlettamalla.
Tyytyväinen tytteli täällä siis jälleen. Oletteko te käyttäneet kyseistä itseruskettavaa, olisi kiva kuulla onko siellä ruudun toisella puolella yhtä tyytyväisiä päivettyneitä tyyppejä? Entäpä onko sävy dark todella tummaa...?


Ps, oon nyt puol tuntia istunut koneella levityksen jälkeen ja tsekkasin jalkoja ja käsiä. Väri on tummunut vieläkin lisää! On kyllä aika pirun hyvää mömmöä.17 comments:

 1. Aa tota on kehuttu niin paljon, että varmaan pakko kyllä laittaa tilaukseen tän postauksen jälkeen :) Oon kyllä itekkin melkonen sählääjä ja mestari tekemään noita laikkuja itelleni! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. suosittelen! toi oli kyl nii helppo ton kinttaan avulla et alottelijaki varmasti onnistuu :)

   Delete
 2. Anonymous9/4/15 17:09

  joo ei tarvi julkasta mutta pliis, tekee tosi pahaa lukea paskasti kirjotettua suomenkieltä, kinnas ja kintaalla, i'll just leave it here

  ReplyDelete
  Replies
  1. paskasti kirjoitettua suomenkieltä. aika jännä kun olen kuitenkin suomalainen :D mut hei ei sub tarvitse lukea, mä kirjoitan omana itsenäni ja jos joku menee vähän niinkun sen ei pitäisi niin Mitä väliä

   Delete
 3. Mulla on samaa ja tykkään kans paljon! Seukki päivänä oli vielä tummempi lopputulos btw ja vähän ehkä järkytyinki haha :D mietin kans sen tumman ja mediumin välillä ja ihan hyvä et oikeestaan otti ton. Pystyypä sit ainaski lisäilee jos haluu tummemman :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo huomasin kanss a että väri tosiaan tummeni ihan kivasit :_D Medium on ihan hyvä!

   Delete
 4. Anonymous10/4/15 14:51

  Joskus kolme vuotta sitten käytin myös tota:D Se olikin mun ensimmäinen itseruskettavakokeilu ja siihen jäikin kun en oo mikään noiden suurkuluttaja:D Silloin tuota tosin sai vielä seppälästä noin 5-6€ hintaan, ihmettelen miksi sen myyminen lopetettiin, kun kuiteskin oli niin suosittua! Toi on kyllä todella helppo levittää ja väri kauniin ruskea! Vinkkinä jos jollain ei tuota levityshanskaa ole niin kumihanskat toimivat myös erittäin hyvin! Eikä tule ainakaan liian ruskeat kädet ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo oon kanssa kuullut että seppälästä on ennen löytyny :O Ja totta, toimivat varmasti nekin :)

   Delete
 5. Anonymous10/4/15 19:25

  Haiseeko pahalle ? Usein noissa halvoissa itseruskettavissa on paha haju ja jos ei haise levityksen jälkeen niin pari tuntia levityksestä...hyi helvetti sitä lemua :D Käytän ite st.tropezia joka ei haise mutta on aika kallista kyllä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei pahalle haise mielestäni mutta kyllä pieni haju löytyy silti :)

   Delete
 6. Anonymous10/4/15 21:11

  Kuinka kauan tuo rusketus kestää? Lähteekö jo ekalla pesulla vai onko vahvempaa "mömmöä"?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensimäisessä pesussa lähtee suuri osa pois, mutta ei kaikki. Mitä kauemmin on käymättä suihkussa levityksen jälkeen sitä vähmemän sitä lähtee pesussa pois! Mutta tuotahan on helppo lisäillä :)

   Delete
  2. Anonymous24/6/15 00:13

   Näistä vaahdoista joissa on tuota väriä itsessään - vaahto on levitettäessä ruskeaa jotta näkee minne sitä laittaa, ja sen kuuluukin lähteä ekassa pesussa pois. Eli vasta pesun jälkeen alta paljastuu lopullinen tulos kun tuote on vaikuttanut ihoon :)

   Delete
 7. Anonymous11/4/15 02:00

  ite oon todennut ton tosi huonoks: ( pari kertaa sitä kokeilin, kuorin ja rasvasin ihon jne annoin imeytyä aineen yön yli, mutta silti ekassa suihkussa väri lähti pois. Ja aine siis imeyty semmoset 13h. mutta sävy on kyllä hyvä, ei yhtään oranssi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. aijaa, voi harmi! Varmasti vaihtelee todella riippuen ihosta, mulla myös lähti osa pois suihkussa...

   Delete
 8. Anonymous12/4/15 22:49

  Tää tulee vähän off topic mutta, minne hait kouluun:) ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kerron myöhemmin täällä :)

   Delete