Friday, 24 April 2015

HELSINKI KUTSUU

Tässä huomiseen Helsingin reissuun valmistautuessa sain taas todeta kuinka huono mä olen pakkaamaan. Normaalikokoiseen matkalaukkuunkaan ei meinaa mahtua yhden yön kamppeet? Täytynee kuitenkin syyttää kenkiä ja hirveetä määrää laittautumiskampetta... On tässä vielä pari tuntia aikaa ennen valmennusta kamppailla matkalaukun kiinni saamisen kanssa ja pähkäillä muutenkin että mitähän sitä mukaan tarvitsee... Pidemmille reissuille mun mielestä on helpompi pakata.

Muutoksia kuitenin huomisen blog awards asuni kanssa on tapahtunut ja sen voitte huomata kuvista. Tällä kertaa ei mennä kokonaan mustissa vaan löysin ihanan pirteän vaatteen tulevaa kesääkin ajatellen. Tulette varmasti näkemään asukuvia viikonlopun jälkeen sillä niitä on suunnitelmissa vihdoin ja viimein ottaa! Sitä ennen asua vilahtelee varmastikkin instagramin puolella @jattaruoka.mo

IMG_2093IMG_2088IMG_2091IMG_2090

Eilen tuli myös Lumenelta postia ja en malta odottaa että pääsen esittelemään teille sen sisällön! Sieltä löytyi vaikka ja mitä ihanaa kesäistä ja yks ehdoton uus lemppari tuote kulmakarvoille! Niistä lisää myöhemmin ;)


Huomenna lähdetään Jennin kanssa jo aamusta kohti Helsinkiä ja en kyllä innolla odota aamun aikaista herätystä kun on saanut joka päivä nukkua niiiiiin pitkään. Oon kuitenkin innoissani viikonlopun häppeningeistä sillä Helsingissä on aina niin ihana käydä. Palaan joko sunnuntaina tai maanantaina tänne uusien juttujen kanssa ja lähiaikoina luvassa on mm. ihanaa arvontaa teille lukijoille!! Nyt takas pakkaamisen kimppuun, keihin teistä törmään huomenna? :)

1 comment: