Monday, 20 April 2015

CRAZY SUNGLASSES

Mulla tuli aamulla ihan sairas kesäfiilis. Heräsin auringonpaisteeseen ja ulkona näytti melkein kesältä. Lämpömittari parhaimillaan näytti +18 auringossa, sää mitä ihanin. Ehkä se kesä tekee tuloaan, ehkä.

Tätä fiilistä päätinkin sisällyttää näihin kuviin ja hyppelin varmaan tunnin kameran edessä mitä ihmeellisimpiä naamoja väännellen... Joskus tuntuu että kaikki kuvat on niin "asiallisia" ja normaaleja joten miksei välillä vähän irroitella. Aurinkolaseista muodoistuikin sitten tämän postauksen idea. Päätin kuvata kaikki omistamani arskat (ainakin kaikki löytämäni) ja huomasinkin omistavani aika monet kivat yksilöt.

IMG_1959IMG_1955

Ehdottomasti yhdet omituisimmat lasit ovat nämä, joskus Choiesilta tilatut. Sopivat ehkä kokonaisuudeltaan omituiseen asuunkin. Ei lempparit mutta jollain tavalla hauskat. Kärpäslasit...

IMG_1855IMG_1830

Ainoat aidot aurinkolasit hankittiin mulle viime kesänä ennen Rodoksen reissua ja kyseiset ovat Ray Banilta. Useimmiten päähän tulee laitettua jotkin halppislasit kun lähtee jonnekkin, sillä olo on "turvallisempi" kun mukana ei kanna mitään niin kallista... Nämä tietysti laadultaan parhaimmat ja kesäisin varsinkin autoa ajaessa suosin näitä kaikkein eniten. Ja tietysti ulkomaillakin silmille parhaimmistoa...

IMG_1903IMG_1987IMG_1989

Aurinkolaseja tulee yleensä napattua alennusmyynneistä. Nämä yhdet suosikkini löytyivät vain parilla eurolla Gina Tricosta viime kesänä muistaakseni. Valkoinen on yllättävän kiva väri aurinkolaseissa ja peililasit tuovat mukavaa piristystä kasvoille.

IMG_1877IMG_1869
Lempparit.

IMG_1947IMG_1922

Ja sitten nämä... Hahaha k-a-m-a-l-a-t.  Sopivat kieltämättä paljon paremmin Lanelle, josta kuvaa löydätte mun instagramista :-D Väri linsseissä on tosi kiva, mutta malli ei kyllä pahemmin mulle sovi. Nämä tilasin Luclucilta ja toivoin näiden sopivan mulle kuin nakutettu ja saisin näistä kesän lempparit mutta omasta mielestäni näytän vain tyhmältä :-D    Aurinkolaseihin pääsette tästä. Heiltä kyllä löytyy monia kivoja malleja, mutta koskaanhan ei voi kokeilematta tietää mitkä itsellä näyttää parhaimmalta.

IMG_2020

Mekkoni saapui Sheinsideltä jokunen tovi sitten ja olen kovasti pähkäillyt tämän ja muiden mekkojeni välillä, että mitä puen tulevan lauantain Blog Awardseihin. Tykkään kyseisestä mekosta kyllä, hieman ehkä lyhyt ja yläosa vaatii jotain lisäystä mutta mitä te ootte mieltä? Hot vai not? Turvallinen ja tuttu vaihtoehto olisi myös perus jumpsuithaalari, mutta onko se tylsä?

Mekon löydätte tästä -> product link

Tuo näyttäisi kyllä hyvältä kiharoiden kanssa ja naamaani olen väsäämässä jotain erikoista josta näette kuvaa lauantaina...

IMG_1823IMG_2057IMG_2054

Muuten on kyl ens viikonlopun asu done, mutta mekkokriisi siis jälleen kerran, tuntuu että sen kohtaa jokaisen juhlan tullen.
Mutta arvatkaas mitä tein pari päivää sitten, tilasin yo-juhliini kaksi mekkoa joista toinen toivottavasti on hyvä! Nyt vain jännitetään ja odotetaan postia...


Onko siellä ruudun toisella puolella samanlaisia aurinkolasihulluja kuin meiksi?
Törmäänkö johonkin teistä ensi lauantaina? 
Mitä ihmettä pistetään päälle...?


12 comments:

 1. JOO! Siis mulla on ainakin kymmenet ellei useammat arskat. Olen tosin viisaasti sijoitellut niitä autoon, kämppään,laukkuihin ja töihin hämätäkseni itseäni :) rakastan noita keltasia laseja jotka ei mielestäsi sovi sulle, mun mielestä ei näytä lainkaan hölmöltä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hhahah sama juttu ! :D aijaa, no mukava kuulla :)

   Delete
 2. mistä oot ostanu noi sun lempparilasit? :) kivoi kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ne taitaa olla muistaakseni Ur&Penn:iltä :)

   Delete
 3. Hahaha ihania kuvia :-D Eikä musta noi luclucilta tilatut nyt mitkää kamalat ole, päinvastoin! Ja toi uusi mekko on kyllä kans kiva ett laita se ihmeessä sinne awardseihin :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :p aijaa haha no näyttää varmasti eriltä eri katsojalle ! Jees mäki tykkään siitä :))

   Delete
 4. Oon ite kans aurinkolasi hullu ja multa löytyy kans noi Ginan valkoset lasit. :-) Ihana toi paita, mikä sulla on kuvissa!<3

  Picture Me

  ReplyDelete
  Replies
  1. noi on kyl kivat :) kiitos paljon :)!

   Delete
 5. Mistä nuo kengät on? :-)

  ReplyDelete