Sunday, 22 March 2015

MITÄ ME TÄNÄÄN SYÖTIIN?

Yhteistyössä Alpron kanssa

IMG_1286

Ohi on, nimittäin uurrastaminen lukiossa! Viimeiset kirjoitukset oli perjantaina ja kesäloman aloitin erittäin hyvin mielin, terveystieto meni hyvin. Enään käyn yhden kokeen uusimassa ja sitten mä nautiskelen kiireettömästä ja rennosta elämästä. Ainakin toistaiseksi niin!

Tänään nukuttiin pitkään ja aamun ruoan taioin minä yhdessä pienen avun kanssa. (oon oikeasti super huono tekemään ruokaa, joten eiköhän harjoitella..) Tehtiin pastaa porsaan sisäfilesuikaleiden kanssa, sekä päälle vähän oman maun mukaan tuunattua jogurttikastiketta. Jogurttina kastikkeessa toimi Alpron uutuus natural maustamaton, jonka tuoteselostusta pääsette lukemaan tästä.  Kyseessä on siis runsaasti kasviproteiinia ja hyviä vitamiineja sisältävä soija valmiste.

IMG_1249

Alpron natural maustamaton jogurtti toimii sellaisenaan tai esimerkiksi aamupalana hedelmien kera, mutta hieman nettiä tutkiskeltua päädyin käyttämään kyseistä tuotetta kastikkeena.

Ja tosiaan, jos joku ei tiedä mitä nämä Alpron tuotteet ovat niin tässä pieni infon pätkä!

Alpro on Euroopan markkinajohtaja kasviperäisen elintarvikkeiden valmistajana. Se valmistaa tuotteensa monenlaisista herkullisista ja terveellisistä ainesosista, kuten mantelista, hasselpähkinästä, riisistä, soijasta, kaurasta ja kookoksesta. Alpron tuotteet koostuvat erilaisista juomista, vaihtoehdoista jugurtille sekä ruoanlaittovalmisteista. Tuotteet sopivat mainiosti osaksi tasapainoista ruokavaliota. Reseptejä löytyy osoitteesta www.alpro.com.


Reseptejä on tullut tsekkailtua tuolta heidän sivuiltaan useaan otteeseen, vaikkei välttämättä olisikaan käytössä juuri sillä hetkellä Alpron tuotteita, niin herkullisia ohjeita on voinut soveltaa. Ehkä tämä ruoanlaittoon perehtyminen viimeaikoina on jokin merkki siitä ehkä musta jonkinlainen kokkailija joskus tulee... 

IMG_1252IMG_1251

Koska aluksi mitään kovin sopivaa ohjetta ei netistä löytynyt, päädyttiin äidin kanssa kokeilemaan mitä me jogurttiin sekoitetaan. Muutaman pienen yrityken jälkeen löytyi herkullinen lopputulos joka todellakin toimi!

Kastikkeessa toimi siis; 
Alpron natural maustamatonta jogurttia, valkosipulirouhetta, ripaus mustapippuria, hunajaa ja sitruunaa. 
Määriä on vähän hankala sanoa, sillä mentiin ihan oman maun mukaan kunnes tulos mielytti :-)

IMG_1258IMG_1263IMG_1264IMG_1257IMG_1268IMG_1271IMG_1276IMG_1284IMG_1279

Kuten jo sanoin, lopputulos yllätti positiivesti. Yleensä en tykkää maustamattomista jogurteista, mutta tässä yhteydessä se toimi. Jogurttikastike toimi hyvin lihan kanssa ja sekaan laitoin itse myös ketsuppia. Kyseistä jogurttia jäi vielä ylikin, joten ajattelin kokeilla aamulla sitä hedelmien tai marjojen kanssa.

IMG_1281

Pitänee jatkossa alkaa enemmän kokkailemaan, sillä kyllähän se mukava on huomata että tulos on herkullinen ja usko omiin kykyihin lisääntyy. Katsotaan jos mä tänne blogin puolelle tulisin useamminkin kertomaan mun kokkailuista ja niistä hienoista epäonnistumisista kun kana palaa pohjaan ja koko kanelipaketti kaatuu puuroon...

Mutta tosiaan näiden herkkujen merkeissä lopetellaan tämä viikko. Oletteko te jo kokeilleet Alpron tuotteita ja jos olette niin mitä olette valmistaneet?


No comments:

Post a Comment