Friday, 6 March 2015

INSPIRATION

Tällä hetkellä mä..

Collage4
Collage5Collage3Collage2Collage1

..haaveilen kesästä, uusista tennareista ja pitkistä neuleista, herkullisista välipaloista, harmaista vaatteista. Nyt just tykkään huolittelemattomasta ulkonäöstä, luonnollisesta pörröpäästä, oranssista väristä... kesä, uusia löytöjä, piristystä arkeen, kultaisia kaulakoruja, nilkkakoruja, ihana koti, tatuointi, ystävät, nutturat, tuoksut, juhlat... Niistä mä tykkään.

Inspiraaiota on aina kiva lähteä hakemaan, useimmiten sitä löytyy ja saa joka nurkan takaa. Tällä hetkellä haen vaihtoehtoja tulevaa kevättä varten, miten laitan hiukseni ylioppilasjuhliini, mitä puen päälle, mitä vaatteita raaskin myydä mitä ostaisin tilalle, mihin säästäisin rahaa vai säästänkö ollenkaan? Mut ylitse kaiken just nyt on oranssi, se jopa ehkä voisi olla mun valmistujaismekon väri..?

kuvat weheartit

Mistä sä saat inspiraatiota?

4 comments:

 1. Anonymous6/3/15 18:26

  sulle sopis niin tajuttoman hyvin oranssi mekko! Voin vain kuvitella. Harmi, että itselle ei todellakaan sovi:( mukavaa piristystä ja vaihtelua olis ainaiseen valkoiseen ylppämekkoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos, toivottavasti löydän mieluisen :) mutta joo ei kaikki värit sovi kaikille, aika moni tosiaa valitsee sen vaalee :)

   Delete
 2. Anonymous7/3/15 20:33

  haaveiletko mallinhommista?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en mä sillee mut oishan joskus kiva kokeilla ehkä jotai sellasta ..?:)

   Delete