Saturday, 14 February 2015

VIRKISTÄVÄ VAALEANPUNAINEN AAMUPALA

Yhteistyössä Alpron kanssa

IMG_0784

Huomenta taas ystävät ja oikein hyvää ystävänpäivää minunkin puolesta! Nyt taas on vuoden juhlinnat juhlittu ja pää omalla tyynyllä. Keskiviikkona juhlittiin koululta ulospotkimistä potkiaisten merkeissä tietysti, torstaina penkkarit sekä illalla risteilylle. Eilinen pitkääkin pidemmältä tuntuva bussimatka kotia, sekä illalla saunan jälkeen suoraan nukkumaan. Risteilyllä unenmäärä jäi aikas vähiin, sanotaanko että samoilla silmillä mentiin aamupalallekkin. Mutta oli miten oli, meillä oli abien kanssa todella onnistuneet pari päivää, en voi uskoa että "lukio on nyt ohi".


Tänään on tulossa taas mukava päivä, vähän valmentelujuttuja, jospa salillekkin jaksaisi mennä, illalla Lanen kanssa syömään ystävänpäivän merkeissä sekä siitä varmaankin moikkaamaan ystäviä heidän vanhojentanssien jatkoille. Nyt kuitenkin on parasta aloittaa aamu virkistävällä aamupalalla ja löhöillä sen minkä vielä voi.

IMG_0781IMG_0790IMG_0785

Aamupalana tänään toimi vaaleanpunainen smoothie tietenkin, koska ystävänpäivä ;-) Uutena tuotteena smoothiessa näkyi kuitenkin Alpron tuoremantelijuoma, joka yllätti mut positiivisesti! Tuoremantelijuoma on luonnostaan laktoositon ja gluteeniton ja hyvä valinta osana terveellistä ja monipuolista ruokavaliota. Nimensä mukaan, tässä tuotteessa on kevyesti paahdettujen manteleiden maku ja kokonaisuus on virkistävä.


Alpro nimenä mulle oli jo ennestään tuttu, mutten koskaan ennen ollut testaillut. Alpro on  kasvipohjaisten elintarvikkeiden valmistaja. Muitakin makuja ja muotoja löytyy kuin manteli, kuten esimerkiksi hasselpähkinä, soija, kookos jne. Reseptivinkkejä sekä tietoa tuotteista löytyy kätevästi Alpron omilta nettisivuilta, joita käytin apuna kun mietiskelin mitä valmistaisin tuoremantelijuoman rinnalle!

IMG_0801IMG_0805

Smoothiet on mulle tuttu juttu, niitä tulee tehtyä aika usein. Tänään tein nämä smoothiet minulle ja Lanelle. Mansikoita, banaani, jugurttia sekä Alpron tuoremantelijuomaa ja tulos oli kyllä maistuva. Ihan oman maun mukaan kaadoin sekaan mantelijuomaa ja lopputulos oli ainakin mun makuun just hyvä. Raikas ja virkistävä aamupala done ja sopi tähän aamun parhaiten kun mikä.

IMG_0816
IMG_0807

Ostin cittarista 5eurolla tohvelit. Ihan parhaat ikinä.
Herkkujen jälkeen on hyvä suunnata katse kohti iltaa, ravintola johon mennään tulee tänään olemaan mulle ja Lanelle molemmile uus paikka, toivottavasti positiivisesti yllättävä! Mulla on tekeillä monen monta postausta, penkkareista ja potkiaisista jne. Palailen luoksenne mahdollisimman pian. Ihanaa aamua kaikille ja rentouttavaa loppuviikonloppua.


2 comments:

 1. Anonymous14/2/15 18:08

  Moi Jatta!
  Mua kiinnostais hirveesti tarkempi postaus siitä ghd suoristusraudasta, oisko mahollista semmonen?

  Terv. uutta suoristusrautaa etsimässä

  ReplyDelete
  Replies
  1. moikka! tuun varmasti joskus sellaisen kirjoittelemaan, jos haluut kysellä jotain ni tuu vaikka fb juttelee jos asia on tosi ajankohtainen :) googlettamalla löytää myös paljon tietoa kyseisesti suoristusraudasta!

   Delete