Saturday, 7 February 2015

TÄYDELLISET FARKUT


IMG_0718

Eilisiä asukuvia ja höpinää. Ensimäiset kirjoitukset tältä keväältä on ohi ja vielä en osaa kunnolla sanoa miten meni. Lähdin jo reippaan kolmen tunnin jälkeen pois kirjoittelemasta ja mieli oli ihan jees, aiheet oli mieluisia ja oli suht helppo kirjoitella. Illemmalla oikean vastauksen kriteerejä katsellessa mieli hieman muuttui, ei se nyt niin hyvin tainnutkana mennä. Luotan kuitenkin itseeni ja toivon hyviä pisteitä. Esseekoe kuitenkin edessä vielä äidinkielestä, joten mikään ei ole varmaa.

Eilen viimeinen kunnollinen koulupäivä meni ihanissa uusissa vaatetuksissa, nimittäin sheinsiden tilauksesta paljastui erittäin onnistuneet tuotteet! Takin tapainen "jakku", vai miksi tuota pitäisi kutsua sekä farkut!! Miten uskalsinkaan tilata...

IMG_0725IMG_0719IMG_0699
coat - Sheinside   top- ginatricot    jeans - Sheinside    shoes -nike    watch - danielwellington.com


IMG_0734IMG_0724

Farkkujen tilaamista epäilin ja pohdin kovasti, mutta annoin sitten mennä ja klikkasin nuo itselleni ! Ja en kyllä kadu yhtään, ylistänkö liikaa jos sanon että nämä ovat parhaimmat farkut mitä omistan? Aivan super hyvät jalassa, tosi venyvää materiaalia, korkea vyötärö, pituus just täydellinen ja istuvuus muutenkin ihan super hyvä! En vois olla iloisempi, mustia uusia farkkuja kun olinkin jo vailla..

IMG_0720
Ranteessa myöskin Daniel Wellingtonin kello, joka käytössä on ollut lähes joka päivä. Muistattehan myös alennuksen, jonka saatte kun tilaatte kellon danielwellington.com sivustolta 28. tätä kuuta mennessä! Käyttämällä koodia 1501jatta saatte 15% alennusta tilauksen loppusummasta. 



Eilen valmentelujen jälkeen menin Lanelle yöksi ja viikon stressin ja kovan kiireen ja menojen vuoksi tuli uni jo kymmeneltä. Nyt olo on edelleen ihanan virkeä, kun sai nukkua aamullakin pitkään. Mukava rauhallinen viikonloppu ja samalla meiningillä jatketaan. Kävin myös pienten urheilujen jälkeen Jennin kätösissä laittauttamassa ripsienpidennykset jälleen! Tulokseen oon taaskin enemmän kuin tyytyväinen. Nyt kelpaa lähteä ensiviikolla juhlimaan viimeisten lukiopäivien kunniaksi! Ihanaa

Ribbet collagea

Semmoisia sekalaisia kuulumisia tänään, nyt varmasti uppoudun youtube videoiden pariin pitkästä aikaa ja menen vähintään yhtä aikaisin nukkumaan kun eilen. Huomenna tähän tietoon luvassa hieman höpöttelyä tulevaisuuden suunnitelmista! Ihanaa lauantaita ja viikonloppua teille :-)



7 comments:

 1. Voi että noi ripset on ihanat <3

  ReplyDelete
 2. Kuinka pitkät sul o noi ripset?? Pitäis ite mennä kans hankkimaan pian:)

  ReplyDelete
 3. Kuinka pitkät sul on noi ripset? Pitäis ite kans mennä hankkimaa tollaset pian:)

  ReplyDelete
 4. Anonymous8/2/15 15:30

  Liian lyhyet pöksyt! Kiva varmaan ku nilkat palelee:)

  ReplyDelete
 5. Anonymous10/2/15 17:27

  just ihanan pituset! itelläki on samat niket mut mustana ja saman mittaset vaaleet farkut! sopii helvetin hyvin!

  ReplyDelete