Sunday, 15 February 2015

POTKIAISET & PENKKARIT 2015

Tässä postauksessa on kilometrien verran kuvia ja asiaa, nauttikaa nyt välillä sitten vähän pidemmistä postauksista! Aloitetaan keskiviikosta.

IMG_0854

Keskiviikkona illalla meillä oli vuorossa koulusta pois potkiminen, eli ne potkiaiset. Teemana meillä oli armeija, kuten huomata voitte. Tosi moni oli panostanut pukeutumiseen, mikä oli ihan huippu juttu koska yleensä monet jättää panostamatta! Itse lainasin Sofialta tuon jakun, Lanelta armeijalätsän ja loppu hoituikin sitten omasta takaa. Sepän huikea armeija.

IMG_0842IMG_0869IMG_0847IMG_0850IMG_0844IMG_0860

Potkiaiset kesti parisen tuntia, meille oltiin keksitty kaikennäköistä pelailua ja puuhaa. Nolattiin toisemme ja itsemme mutta sehän se idea olikin! Yllä näkyvässä kuvassa oli kasvojenmaalauskilpailua ja alla radan suorittamista pesäpallomailan kanssa pyörimisen jälkeen...

IMG_0870

Itsellä ei ollut mitään tiettyjä odotuksia potkiaisia kohtaan, mutta oli huippu kivaa kuitenkin! Lopuksi oli vielä aika jakaa tittelit oppilaille ja tulihan sieltä yksi titteli minullekkin... Enpä pahemmin tänävuonna ole jaksanut panostaa, mutta vein vuoden fashion tittelin siitäkin huolimatta :-D

Ilta koululla loppui siihen, jonka jälkeen osa suuntasi "jatkoille" osa kotia nukkumaan. En sitten tiedä kumpi parempi vaihtoehto seuraavan päivän penkkareita ajatellen. Me kuitenkin mentiin kaveriporukalla muutamiksi tunneiksi Jyväskylän yöhön, josta kotia suuntasin kuitenkin jo ennen puoltayötä. Silti väsymys oli aivan kamala...

10551462_907727199260556_1664354485343067834_o10998248_907727425927200_2656952787704852442_o

Torstaina odottikin sitten se potkiaisiakin odotetumpi päivä, ne penkkarit. Heräsin aamulla tosi aikasin, koska oli pientä paniikkia siitäkin että mitä mä pakkaan mukaan risteilylle ja aamulla se piti tarkistaa vielä 1010 kertaa. Koululle suuntasin kuitenkin jo ennen puolta kahdeksaa, sillä salissa tapahtuvaa ohjelmaa piti alkaa järjestelemään!

Ribbet collage

Mulla oli aikas paljon ongelmia asuvalinnan kanssa. Olin jo kauan sitten suunnitellut, että kun mulla penkkarit koittaa olen jokin pörröinen eläin. Tänävuonna kuitenkin valehtelematta yli puolet oli jotain eläimen tyylisiä, joten halusin erottua edes hiukan joukosta. Päädyttiin parin kaverin kanssa supersankarit - teemaan, johon lähdin etsimään asua. Kuitenkin jos selaa nettiä, kaikki naisille suunnatut supersankariasut ja monet muutkin ovat aikas häröjä suoraan sanottuna... Alunperin mun piti olla Harley Quinn, mutta asun kotia saavuttua sain ainoastaan taistella sen päälle pukemisen kanssa, ei kiva.
Noin viikko ennen penkkareita päätin sitten tilata aluksi kauhistelemani asun, Catwoman puvun joka kuitenkin oli paljon "neutraalimpi" kuin mitä olin ajatellut. Puvun ohelle tilasin kuitenkin viitan, joka viimeisteli kokonaisuuden.

Tykkäsin mun asusta ja sain kavereiltakin kivoja kehuja! Toki vastaavanlaiset puvut jakaa mielipiteitä, mutta mitäs mieltä te olette ? :-) Rekkaan oli helppo pistää lämmintä päälle, musta takki joka ei sitten pilannut asua.

IMG_0882IMG_0881

Salissa meillä alkoi abien show 9.00 aikoihin aamulla. Minä ja muut penkkareiden suunnitteluryhmän jäsenet haluttiin tänävuonna pistää parasta ja näyttää mihin oikeesti pystytään! Hommattiin saliin savukone, erilaisia valoja ja musiikkia. Suunniteltiin ainakin kuukaus aikasemmin salissa tapahtuva ohjelma ja meidän huikea abilaulu.  Kuvattiin ympäri koulua erilaisita videoita ja kuvattiin abien elämää toki hieman liioitellusti. Videosta tykättiin, kokonaisuus toimi ja oli kuulemma Sepän lukion historian parhaimmat penkkarit! Jos ei mitään muuta koulussa tullut hoidettua hyvin, niin ainakin kyseinen show!!!

Laitoin youtubeen julkiseksi abeista tehdyn videon, sitä harva ulkopuolinen ymmärtää mutta käykää katsomassa jos haluatte. SEPÄN LUKION ABIT

IMG_0891IMG_0970

Shown jälkeen siivoiltiin salia, käytiin syömässä, ottamassa kuvia, juostiin ympäri koulua ja kuunneltiin musiikkia. Puolenpäivän aikaan alkoi meidän rekka-ajelut. Uskallan väittää että meidän rekka oli kovaääninen, jotain se ehkä häiritsi sillä mua heitettiin jääpalalla naamaan. No ei siinä, ehkä pieniä poikia harmitti kun eivät joka kierroksella saaneet karkkia... Olenpas hupaisa. Mutta ei se kivalta tuntunut! Karkkeja heiteltiin, lauleltiin ja bailattiin rekassa musiikin tahtiin.

IMG_0922IMG_0985Ribbet collagea

Minioni ystäväiseni Laura sekä supersankareita!

IMG_0930IMG_0994

Ajeluiden jälkeen alkoi vilske ja hulina, kun oli vain hetki aikaa juosta hakemaan tavarat, vaihtaa vaatteet ja lähteä kohti Helsinkiä. 13.00 aikoihin suuntasi bussit kohti Helsingin satamaa ja abiristeilyä, joka oli kerrassaan huikea.  Risteilyltä oleva kuvamateriaali ei kuitenkaan ole varsin julkaisukelpoista ainakaan kaikinpuolin, mutta jonkinnäköistä postausta ajattelin sieltäkin kirjoitella.

Täytyy sanoa, että penkkarit melkein voittivat vanhojentanssit. Potkiaiset&penkkarit&risteily kokonaisuus ihan huikealla porukalla ja meiningillä oli ihan sanoinkuvaamattoman upea. Meillä läheni vielä vikankin bussimatkan aikana porukka ja tuntuu, ettei olla valmiita siihen että koulu tosiaan loppuu ja kaikki lähtee eripuolille Suomea tai maailmaa. Mä en ole valmis, mä en halua että tää kaikki on jo ohi... Tän porukan kanssa voisin olla samassa koulussa vielä monen monta vuotta.

11 comments:

 1. Anonymous16/2/15 08:56

  Hei oon kuullu, että Jyväskylässä abien on tapana käydä kuokkimassa wanhojen jatkoilla? Onko toi totta vai oonko kuullu vaan huonoja huhuja:Dd

  ReplyDelete
  Replies
  1. kyllä tääl monena vuonna on ollu tapa et abit tulee risteilyltä ja menee käymää jatkoilla, enkä mä sanois sitä kuokkimiseks koska se vaan on sillai omalla tavallaan ok :D toki ei kaikille, mutta eipä mulla ainakaa ollu valittamista Vuos sitte ku abeja pyöri meidänkin jatkoilla!

   Delete
  2. Anonymous16/2/15 14:58

   En tarkoittanut kommenttia negatiivisella tavalla! Halusin vaan tietää onko teilläkin niin, sillä meilläkin täällä Helsingissä ainakin meidän koulussa on kans niin et abit menee käymää vanhojen jatkoilla!:)

   Delete
 2. Anonymous16/2/15 22:32

  Kiva postaus! Välittyy huippu fiilis noista kuvista tännekin puolelle. Ja ihana videonkin <3

  ReplyDelete
 3. Anonymous10/1/16 19:02

  Heips! Saanko kysyä että mistä tilasit tuon kissanaisen asun :) ?

  ReplyDelete
 4. Anonymous24/1/16 19:16

  moikka, minkä kokoinen asusi oli, oletko myynyt jo omasi? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. S koko tais olla:) oon myynyt !

   Delete
 5. Anonymous25/1/16 13:23

  Suosiko sää teitä penkkaripäivänä? oliko rekoissa kylmä? Ja kannattaako alottaa juominen jo päivällä vai säästellä iltaan? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. oli hyvö sää! kannattaa laittaa lämmintä silti rekkaan kun tulee viima kun se on liikkeel kokoaja xd ja alaosaa ei ees näy sieltä joten toppahousut vaikka jalkaan! mulla oli ainaki takki hanskat yms.
   ja no meillä kaikki alotti puolen pv aikaa ja lopetti seuraavana aamuna XD ihan miten ite tykkää.. varsinkin bussimatkalla laivaan porukka kittas aika huolella. niin kuitenki että laivaan pääsee :--D

   Delete