Sunday, 1 February 2015

MEIKKIUUTUUKSIA


IMG_0661

Ihanaa helmikuun ensimäistä! Niin vain vierähti ensimäinen kuukausi tätä vuotta... Tässä kuussa tapahtuu kaikenlaista jännittävää ja mukavaa, mutta tänään tulin höpöttelemään teille muutamista uutukaisista, jotka saapuvat kauppoihinkin näin helmikuussa.

Postissa saapui mulle testaukseen Lumenen Natural Code sarjan tuotteita ja tällä kertaa ihonsävyä korjaavia "CC Color Correctin"- tuotteita. Nämä tuotteet ovat Natural Code sarjassa aivan tuoreita tulokkaita ja tuoteselostukset lupaa vain pelkkää hyvää. Päätinkin nyt hieman avata teille näitä tuotteita, sekä kertoa vähän omia kokemuksia !

IMG_0666

Kolme tuotetta jotka sain, ovat oiva kompo meikkipohjan luontiin. Ensimäisenä paketista löytyi meikin pohjustusvoide. CC color correcting matt primer.
Mä rakastan primereita ihan superisti! En vois elää ilman niitä... Itselläni on käytössä kaksi muutakin ja nyt saapui vielä tämä joka yltää vähintäänkin samalle tasolle muiden kokeilemieni pohjustusvoiteiden kanssa.

Kyseinen pohjustusvoide on siitä vielä omasta mielestäni super hyvä, että se lupailee hillitsevän talintuotantoa. Iho jää tämän jälkeen ihanan sileäksi ja pehmeäksi ja tuntuu kirjaimellisesti kuin vauvanpyllyltä :_D Voinko mä sanoa noin? Lopputulos iholla on mattapintainen ja kiilloton. +++

IMG_0667

Kun iho on valmisteltu meikkivoidetta varten, voidaan siirtyä itse ihmeaineeseen - siksi mä tuppasin johonkin aikaan meikkivoiteita kutsua... Kyseinen putelli on CC color correcting meikkivoidetta sävyssä 2. Nude. Meikkivoiteissa mulle tärkeintä on sävy, ettei se taita liikaa kellertävään mutta peittää kuitenkin hyvin. Tämänkään kohdalla ei tarvinnut pettyä.

Iho jäi meikkivoiteen levityksen jälkeen jälleen hyvin mattamaiseksi ja voide levittyi helposti ja tasaisesti iholle, senkin ansioista että pohjalla on se pohjustusvoide! Peittävyys oli mulle riittoisa, iho ei näytä liian meikatulta, mutta epätasaiset värit ja epäkohdat saa hyvin peitettyä tuolla. Ihon sävy tasoittuu ja punaisuus katoaa.

Meikkivoiteesta sanotaan myös, että se taistelee epäpuhtauksia vastaan sisältäen Ratamon lehtiuutetta, joka ehkäisee tulehduksia, hillitsee talineritystä ja kostetuttaa pehmittää ja suojaa. Tässä meikkivoiteessa on myös suojakerroin 20 !!

IMG_0670

Lopuksi viimeistellään meikki puuteroimalla kasvot. Puuterina toimi CC color correcting kiillon ja punaisuuden poistaja. Tuoteessa on 2-in-1-ratkaisu, se poistaa kiiltoa ja häivyttää punaisuutta.
En osaa sanoa onko sillä merkitystä, kuinka paljon puuteria laittaa naamaan, että kuinka hyvin punaisuus pysyy poissa, mutta mitä nyt kokeilin niin kiillon se ainakin vei samantien! Kaikki tuotteet lupaa pitkäkestoisuutta, ei tarvinnut kovinkaan puuteria olla enää päivänmittaa naamaan lisää sutimassa ;-)Kaikki tuotteet mun makuun oli ihan super hyviä, varsinkin kun miettii hintalaatusuhdetta. Kaikki tuotteet on noin. 10euron/kpl!! Lumene on muutenkin sarjana hyvä kokonaisuudessaan, varsinkin Natural Code sarja. Tuotteet on erityisesti suunnattu nuorelle iholle, sen hyvinvointia edistäen. Juurikin ne suomalaiset raaka-aineet, niistä syntyy hyvät ja luotettavat tuotteet.

Ensimäiset meikkini nuoremapana taisikin olla juuri Lumenelta, jos oikein muistan!

IMG_0677

Loppuun täytyy vielä hehkuttaa yleisesti noita pohjustusvoiteita. Voi kuinka en voiskaan elää ilman niitä.... Mä laitan naamaan pohjustusvoidetta vaikken muuta meikkiä olis laittamassakaan! Se ihana tunne iholla, kiilto poissa ja pehmeä kuin mikä. Rakastan.

Jos pitäis päättää yksi meikki tai tuote mistä en luopuisi koskaan, se olis aika varmasti pohjustusvoide. Hehe


17 comments:

 1. Anonymous1/2/15 16:11

  onko tota meikkivoidetta kuinka monessa eri sävyssä? vaikuttaa tosi hyviltä tuotteilta :-) mitä muita pohjustusvoiteita käytitkään?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kolmessa! löytyy vielä astetta vaaleampi ja astetta tummempi :) mul on yks lorealin ja toinen Garnierin

   Delete
 2. Anonymous1/2/15 16:13

  Kuulostaapa hyviltä nämä, pitää muistaa testata jossain vaiheessa :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous1/2/15 16:54

  vähä jotai kriittisyyttä :D ei tollast hypetystä usko kukaa ellei oo ihan tyhmä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. no kerroin täysin vaan omat mielipiteeni:D rehellisesti sanottuna ei mul ollu mitään pahaa sanottavaa ? Voi myös olla, että en ole ihmisenä kovin tarkka, että jos joku ei ollu noissa niin +++ ni en ole kiinnittänyt huomiota kun kokonaisuus oli hyvä:)?

   Delete
 4. Mä oon aina ollut tyytyväinnen noihin Natural Coden juttuihin, siis ihan aina, siitä asti, kun ne markkinoille tuli. Noita on kyllä testailtava, mahtavatkohan päivittää ihan perus Lumenen CC-tuotteisiin.. :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep noi on super hyviä ja hinta laatusuhde on must iha nappi :)

   Delete
 5. Anonymous2/2/15 10:14

  ois ollu iva jos oisit laittanu omista kasvoista kuvia ennen jä jälkeen meikin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oli tarkoitus mutten saanut selkeitä kuvia /: , joten tulee todennäköisesti myöhemmin !

   Delete
 6. Anonymous2/2/15 13:42

  Tää oli kiva postaus! :) täytyyki hakea toi primer wanhoihin!

  ReplyDelete
 7. Anonymous2/2/15 16:25

  kauan sulla oli ripsenpidennykset?(: vaurioituko omat ripset paljon?

  ReplyDelete
  Replies
  1. ööm pari kk? jos repi Niin joo katkeili muttei muuten :) meen tässä ottaa uudestaan taas !

   Delete
 8. Anonymous2/2/15 19:44

  Tykkään sun blogista, mut oon samaa mieltä ku varmaan aika moni muukin sun lukijoista - voisit kiinnittää teksteihin enemmän huolta, nyt ne on jotenki vaikeaselkoisia.. Ja samoin toi sun vakiintunu tyylis vastata kommenteihin on sori vaan melko asiaton. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. asiaton? mun mielestä vastaan kyllä aika asiallisesti ja luin mitä oon vastannu ni en löydä mtn mihi oisin asiattomasti Vastannu joten luulen että oot yksin tota mieltä tai sit mä vaan oon ite eri mieltä. mutta kiinnitän jatkossa huomiota !

   Delete
 9. Anonymous4/2/15 17:46

  JATTA!!!! Millon tulee wanhojen tanssi vinkki postaus tai sellanen! Hui viikon päästä jo nuo ja tarttisin kipeästi vinkkejä :)

  ReplyDelete