Sunday, 22 February 2015

1000 KUVAA PUHELIMESTA

Noh, ei nyt ihan tuhatta mutta siltä tuntuu, koska edellisesti puhelintsekkauksesta on jo aikaa! Pitäisi varmaan useammin jakaa puhelimen kuvia, sillä valehtelemattahan puhelimeen kerääntyy isompi määrä kuvia kuin kameraan...

Mullahan alkoi nyt loma, ei pelkkä hiihtoloma vaan lukuloma. Lukuloman jälkeen jatkuu edelleen loma, pahimmassa tapauksessa lomailen kesälomaan saakka jolloin lomailen vielä kesäloman. Töitä on haettu ja edelleen kirjoitellaan hakemuksia... Toivon siis todella saavani töitä, ettei mun lomailu jatku kuukauden päästä enään. Ei oo kivaa lomailla kun kukaan muu ei lomaile, eih.

Enivei, tapahtunut on kaikenalaista, suurimmat höpinät ja tarinat on blogiin jo jaettu mutta antaa näiden kuvien jakaa vielä lisää tarinaa. Ihanaa hiihtolomaa niille keillä se alkoi, tsemppiä tovereille lukemiseen !!

1
Kaukainen asukuva, juhlintaa ystävien kanssa, herkuttelua ja leffailua, <3

2
Salilla käyn ottamassa vain kuvia. No eih, viime viikkoina mulla on treenit sujunu tosi hyvin! Fiilis on hyvä ja kovaa vauhtia mennään eteenpäin, tuun kirjottelee myöhemmin mun treenailuista ja tuloksista enempi , gossipgirliä ihanaa ihanaa ihanaa, sekä selfie

3
Tb ihanat potkiaiset, valmentajat koossa! Valmennan cheerleading joukkuetta JSA Saturnusta Iinan ja Lauran kanssa, Lauran kanssa oltiin baarin tanssilattialla kaksin ja olihan se pakko ikuistaa, seppäpeiliselfie

4
Penkkarit, matka bussilla Helsinkiin se oli niin ihana oli super kivaa ja melkein risteilyn paras osuus koko bussimatka! Ilahduttiin myös hyttiin mentäessä että meillä on ikkuna oh jes, mutta eihän siellä hytissä edes oltu saatikaan nukuttu... Käytiin Lauran kanssa buffetissa illalla 11.00 aikoihin, meille varattuun aikaan mutta eipä se kovin kiva aika ollut siinä vaiheessa iltaa syödä. Meno meillä jatkuikin sitten aamu 6.00 saakka!

6
Risteilystä selvittiin, ystävänpäivänä Lane vei mut syömään Stefans Steak Houseen ja ruoka oli aivan taivaallista! Ikuistin tosin vain jälkkärit. Syömisten jälkeen suunnattiin Himokselle!

ssdsdsd467_1742704494447022488_n

Naurahdan tässä vielä omille törttöilyilleni, nimittäin tiistaina matikan preliä olin menossa tekemään kunnes Sepän parkkipaikka yllätti mukavasti ja tilaa ei ollut yhtään. Lähdin lähistöltä etsimään uutta paikkaa ja löysin parkkipaikan jossa mulle oli tilaa, mutta huomaamattani ajoinkin paikkaan jossa oli mukava jääkinospalikka edessä, jonka yli olisi normaalilla autolla päässyt mutta tuo auto nyt sattuu vähän matalampi olemaan niin pohjasta kiinni hahaah.... Siinä jonkun avuliaan naisen kanssa yritettiin autoa saada liikkumaan mutta tuloksetta, kiinni oli ja pysyi. Eikun isi apuun ja hinaamalla pois.... Tässäkin vaiheessa syytän edelleen oman tyhmyyteni lisäksi Sepän parkkipaikkaa, miten tyhmästi se on ideoitu sekä niitä ihmisiä, ketkä ajavat autonsa niin että vievät kaksi parkkiruutua joidenka takia lähden sitten tuntemattomille teille töhelöimään autoni kanssa..

Noh semmoista sitten, onneksi ei sen pahemmin ollut kiinni, sillä prelin(joka sekin meni ihan päin *****) jälkeen pääsin autolla lähtemään näppärästi pois. Ihanat talvisäät.


Eipä tänään sen ihmeellisimpiä, nyt alkaa armoton lukeminen, hulluksi tuleminen ja jäätävä stressi. Pidän peukkuja itselleni ja kaikille muille, kuukaus tsempataan sitten voi huokaista helpotuksesta. Lukio on pian ohi...


3 comments:

 1. Anonymous22/2/15 16:20

  Mikä merkkinen ja mallinen auto sulla on? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei mulla oo omaa autoa, tuo on Toyota celica :)

   Delete
 2. Anonymous22/2/15 17:57

  minkä merkksiet nuo sun kuulokkeet ovat :)

  ReplyDelete