Sunday, 18 January 2015

VIIKKO PUHELIMESTA

Monet tekee joka viikko viikkokatsauksia, kirjoittelee blogiin kuluneen viikon puuhat ja jakaa kuvat. Yritin tätä joskus itsekkin, mutta mä otan yllättävän vähän kuvia puhelimella joten mun kohdalla se ei sujuis joka viikko. Nyt kuitenkin päätin jakaa puhelimen kuvia kuluneilta päiviltä, sillä kiireiden vuoksi en oo kerennyt kameran kanssa kiikkua ympäriinsä. Tässäkin toki vain muutama kuva niiltä näiltä päiviltä.

Kiireiden piikkiin voi siis laittaa tämän hiljaisuuden. Pistän pystyyn kohta perään kuitenkin teidän toivoman postauksen ;)

Ribbet collage

Alkuviikosta oli asustus aika rentsiä ja opiskelupainotteistakin. Enkkua, jota niin rakastan (lue vihaan ylikaiken koska en osaa ja pelkään kirjoituksista selviämistä) sekä muita abikursseja on mulla tämä jakso täynnä.
Viikon alussa mentiin Lanen kanssa myös käymään kaupungilla, hänelle vaatteita ostelemassa ja yllätysyllätys löydettiin lopulta itsemme amarillosta... Herkkulakkoinen minä, otin listan siihe sopivimman vaihtoehdon - kanasalaatin joka oli todella hyvää, tosin aika tulista verrattuna siihen mihinkä tulisuuteen mä olen tottunut.

Ribbet collage1

Keskustapyörimis ootd ei näy tässä kovinkaan hyvin, mutta päällä oli uusi h&m haalari, joka on ihan super kivantuntunen ja helppo päällä. Hommaan kyllä henkselit kohta kaikkiin mun vaatteisiin. Toki pääpointtina noi kengät haha rakastan. Ihmeen valkoisina ovat pysyneet vielä!

Ribbet collage2

Perjantaina kiiruhdin koulusta kotia, pakkasin viikonlopun kamppeet ja suuntasin takaisin Jyväskylään. Valmennus ja siihen päälle jengi-ilta jonka jälkeen ajelin Lanen luokse. Jengi-illassa askarreltiin aika paljon, junnut tutuistui toisiinsa. Valmennus on lähtenyt kivasti käyntiin ja tuun myöhemmin kirjoittelemaan vähän isomman postauksen taas lajista, hieman erilaisesta ja uudesta näkökulmasta.

10906258_933850316625036_4418377811054340200_n

Lauantai vierähti aamusta iltaan koulutuksessa, jonka jälkeen kiiruhdinkin Lanelle laittautumaan. Yhtä juoksua on ollut viikonloppu... Laittauduin rauhassa, mietiskelin asuvalintaa illalle ja mussutin ruisleipää nälkäisenä tyttönä. Nyt saitte tarkkaa tietoa...


Ribbet collage3

Illan suunnitelmissa oli pienellä kivalla porukalla ensin istua iltaa ja sitten suunnata Jyväskylän yöhön. Suunnitelmat onnas hyvin ja ilta oli oikein kiva. Asun valinnassa oli vaikeuksia, kun perjantaina jouduin kiireessä sen miettimään ja mukaan nappaamaan, mutta huulipunalla ja korviksilla sain asusta kivemman. Uuden hameen olisin halunnut päälle kiskaista, mutta kylmyys pelotti. Ehkä vielä joku päivä...

Mun viikko tiivistetysti on ollut koulua, valmennusta,koulua, valmennusta. Sama tulee jatkumaan, mutta palailen tänne jo pian tämän postauksen perään, sekä tiistaina jos uskallan luvata!


10 comments:

 1. Anonymous18/1/15 21:07

  ihana asu tossa vikassa kuvassa! mistäs noi paita ja housut on? :)

  ReplyDelete
 2. Ootan innolla noista henkselihousuista asupostausta! :-D aivan ihanat♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaha toivottavasti pian tulee :)

   Delete
 3. Anonymous19/1/15 13:13

  eiks mustan paidan kaa ois sopinu paremmin mustat sukat ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en omista ku valkoisia nilkkasukkia:D oli mul mustat kengät

   Delete
 4. Anonymous19/1/15 15:39

  paljo on sun enkun ka? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. en muista mut ei hyvä :S

   Delete
 5. Anonymous19/1/15 20:34

  mitä baaria suosit jyväskylässä?:)

  ReplyDelete
 6. Sairaan kiva asu noissa vikoissa kuvissa :-) Oon kateellinen, että sulle istuu noi farkut noin hyvin! Mulla on samanlaiset ja ne ei istu yhtään haha

  ReplyDelete