Tuesday, 27 January 2015

PIKKUHILJAA

Tänään suuntasin koulun jälkeen tutun kampaajan kätösiin ja saatiin hiuksiin sitä mitä lähdettiin hakemaankin. Kun ombreenpäin suunnattiin viime syyskuun aikoihin, oli haaveena saada tulokseksi kylmät sävyt tyvestä latvaan. Sillonhan siinä ei onnistuttu pohjavärin sävyn vuoksi, eikä vieläkään olla ihan siellä missä haaveilen hiusteni kanssa olevani. Ihan vaan siksi, ettei tänään käytetty vaalentavia aineita, vaan sävytystä yms jottei latva kärsisi. Mutta kuten huomaatte kyllä tukka sai kylmempää sävyä. Molemmat kuvat on otettu tänään jälkeen värjäyksen, valotus vaikuttaa sekä muokkaus tässä toki. Instagramistani näkee kanssa kuvaa ja livenä tuo sävy on selkeämpi. Mutta tämmöinen tulos tuli tänään. Tyhmä tyvikasvu on piilotettu ja latvaa kirkastettu ja kellertävyys poistettu. Kelpaa!
Ehkä kerran vielä tulee vaalennettua/ kylmennettyä sävyjä ja sitten ollaan siellä missä pitääkin.


Nyt jälleen käyn blogien selailun kimppuun, oon niin hidas niiden kanssa... Palaillaan pian niiden kanssa tai uusien kivojen juttujen parissa! Eilen saapui postissa oikein ihana juttu, siitä lisää myöhemmin.

Ribbet collage

24 comments:

 1. Anonymous27/1/15 19:06

  Sun hiukset on kyllä tosi ihanan sävyiset!<3 Sulle vois sopia lyhyemmätkin hiukset ;-) voisivat myös näyttää sitten vähän terveemmiltä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitod! haha monet sanoo, en vaan uskalla leikata lyhyeks :D

   Delete
 2. Aivan ihana tuo tummempi tyvi, tosi nätit! :-)

  www.meriulrika.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. Hyvältä näyttää! :)

  ReplyDelete
 4. Anonymous27/1/15 22:47

  Leikkasitko nuo kuivatkin pois? Hyvältä näyttää:)

  ReplyDelete
 5. Anonymous27/1/15 23:04

  Kannattais käydä vähän leikkauttamassa noita latvoja, pääsis uusi värikin oikeuksiinsa kun huomio ei kiinnittyis pelkästään tuohon huonokuntoiseen hiukseen :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. leikkaankin myöhemmin !

   Delete
 6. Anonymous27/1/15 23:27

  Väri näyttää tosi hyvältä :- ) Itse tasottaisin latvat niin olisi ihan täydelliset hiukset <3_<3

  ReplyDelete
 7. Näyttääpä tosi kivalta! :-)

  ReplyDelete
 8. Anonymous28/1/15 12:59

  tosta kun napsasis viel n.10cm pois et ei ois yhtään hamppua niin ois aika unelmatukka D:<3 ihana sävy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. 10cm on kamalan paljon apuaaa XD kiitos!

   Delete
 9. Anonymous28/1/15 15:41

  ompas sulla pitkä tukka vaikka onki tosi huonokuntosen näkönen! Kumpi kuva on jälkeen värjäyksen? en huomaa eroa

  ReplyDelete
  Replies
  1. molemmat on jälkeen! eri valossa vaan otettu

   Delete
 10. Anonymous28/1/15 20:46

  Mä aina ihailen sun hiuksia kaikissa kuvissa, niin blogin kuin instankin puolella, toimit muutenkin suurena inspiraationa mulle :-) kiitos ja mukavaa kevään odotusta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi että kiitos ihana <3 samoin!

   Delete
 11. Anonymous29/1/15 19:48

  Onpa kiva väri! Sopii sulle hyvin! Huomio vaan hiuksissa tosi nopeesti kiinnittyy aina huonokuntosuuteen, vaikka ois kuinka hieno väri... Kun mulla oli pitkät hiukset ja kasvatin niin en suostunu leikkaamaan ja sit kun oli korkee aika niin piti ottaa kerralla ainakin 10cm ja harmitti... Eli kantsii vaan rohkeesti leikata useemmin, mutta vähän kerralla :)

  ReplyDelete
 12. Hahah pakko tulla kommentoimaan ku selailen täs sun blogia läpi, et miks ihmiset on whinenny noin paljon noista latvoista :D Eiköhän jokainen joka on joskus poistanu väriä oo kokenut et latvat ei vaan voi olla tasasen silkkiset sen jälkeen. Ite oon ollu ihan samassa (okei, pahemmassa) tilassa ton latvan hamppuuntumisen kanssa, ja mulla hiusöljyt sulki tosi kivasti niitä kakshaarasia ;) Ihanan luonnollisen, mut huolitellun näkönen tukka!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jeeps no toki huonot latvat näyttää aina huonolta ja niistä halutaan huomauttaa :D jokaienn päättää kuites ite millon on se aika leikata.. leikkaan kuites lähiaikoina että ehkä sit loppuu se valitus haha XDDD kiitos:)

   Delete