Wednesday, 28 January 2015

BLOGIT TOP 13

No huhhuh sanon minä. Blogeja linkkailitte tosi monta, en edes muista mutta sadan yli mentiin ja reippaasti. Ensi katsauksen jälkeen jäljelle jäi noin 60 blogia ja siinä vaiheessa meinasi heittää hanskat tiskiin ettei tästä nyt mitään tule. Parin illan oon kuitenkin blogeja selannut ja nyt sain just ja just karsittua nämä 13 mun suosikkiin.

Joukosta löytyy niin blogeja joilla on aikas paljon lukijoita ja myös blogeja joilla lukijamäärä on vähän pienempi. Ja tätähän te olitte toivoneet? Monen blogin kohdalla katsoin lukijamäärän vasta lopussa ja sain pariinkin otteeseen loksauttaa leukani auki, että miten näin hyvällä blogilla on vain muutamia lukijoita?! Mutta tässä pistetään hyvää kiertämään, toivottavasti näistä irtoaa teillekkin uutta luettavaa.

Oli lukijamäärä mikä tahansa, mulle tärkeintä on kuvien laatu. Tässä kuitenkin painotin kokonaiskuvaa. Valitsin blogeja laidasta laitaan ,yritin vähän valita erityylisiä ettei kaikki olis niin samaa rataa, mutta kuten sanoin, valitsin itselleni mieluisia ja voivat nämä aika toisiaan muistuttaa..


13 parasta blogia valitsin joko ihanan ulkoasun, kokonaisuuden, kuvien laadun, sisällön, tyylin tai jonkun myyn syyn vuoksi kuten postaustahdin. Näistä löytyy kaikenlaista. Järjestys on satunnainen. Enjoy!
Kuvaa painamalla pääsette blogiin

Ribbet collage Ribbet collageRibbet collageRibbet collageRibbet collageRibbet collageRibbet collageRibbet collageRibbet collageRibbet collageRibbet collageRibbet collage Ribbet collage


Toivottavasti löytyi lukemista! Mä ainakin lisäsin lukulistalleni monta uutta blogia. Nyt ihanaa illanjatkoa ja hyvää yötä!
13 comments:

 1. apua ihan mahtavaa! suuret kiitokset meiltä molemmilta!<3

  ReplyDelete
 2. Voi apua, kiitos! <3

  ReplyDelete
 3. en ois arvannu että mun blogi pääsee tähän mukaan, aivan huikeeta! <3

  ReplyDelete
 4. Vau, kiitos ihan älyttömästi!! <3

  ReplyDelete
 5. jeejeee kiiitos tosi paljon <3 enn ois kyllä arvannu että mun blogi pääsee tähän, ihan huippua!

  ReplyDelete
 6. Apua kiitos hirmusesti!<3

  ReplyDelete
 7. Oi, kiitos Jatta! <3

  ReplyDelete
 8. Kiitti tooosi paljon! <3 :-)

  ReplyDelete
 9. Voi että, kiitos ihana Jatta!! <3 tästä postauksesta muutenkin löyty tosi kivoja uusia luettavia munkin lukulistalle :)

  ReplyDelete
 10. Vau tää oli oikea päivänpiristys! Kiitos hurjan paljon ♥

  ReplyDelete
 11. Oi kiitos paljon!!<3

  ReplyDelete
 12. Voi, miten kiva juttu! Empä olisi uskonut. Kiitos niin paljon! :--)

  ReplyDelete