Sunday, 25 January 2015

4 X FISU

Viikonloppu täynnä menoa ja meininkiä... Eilen ja tänään oli leiriviikonloppua junnujen kanssa ja valmentelun merkeissä mentiin perjantaista lähtien. Välissä oon kerennyt treenailemaan pitkästä aikaa hyviä treenejä sekä oon saanut koulujutut hyvään malliin. Tänään aloitin "virallisesti" lukemaan kirjoituksiin ja lukusuunnitelma, sekä tulevien viikkojen suunnitelmat on valmiina. Järjestelmällistä tän elämän tuntuu olevan ja pitääkin oikeastaan näiden parin kuukauden ajan olla. Mihinkään kalenterin kohtaan en ole kirjoittanut "kirjoita postaus", joten kirjoittelen ihan sillon kun aikaa on. Tästä ajasta tunnun puhuvan jokaisessa postauksessa, mutta sitä se on.

IMG_0490IMG_0492IMG_0475IMG_0463

Äsken heiluin vielä kameran edessä sen minkä jaksoin. Meikitön naama ja suttunuttura mut kivat bileet sain tos nurkassa aikaan. Pääpointti nyt tossa uudessa topissa, joka on kyl omaan makuun ehkä vähän liian lyhyt. Saa nähdä lähteekö eteenpäin vai uskallanko käyttää tuota esim joskus juhlimaan lähtiessä!

On tullu kyselyä, että millon julkaisen linkitä blogisi- postauksen top blogit. Mä teen sen heti kun saan ne valittua. Mulle tuli niitä ihan sairaasti ja entisistä kerroista poiketen ihan tosi moni oli mieluisia blogeja ja jakamisen arvoisia. Joten selailen niitä vielä lisää ja koitan edes kahteenkymmeneen karsia, nyt niitä on varmaan 60... Alan nyt kattomaan niitä, kuhan kerkeän vielä huomisen ruoan tehdä ja mennä ajoissa nukkumaan. Pysykää kärsivällisinä, kyllä ne blogit tulee mahd pian paljastettua ;)


6 comments:

 1. Anonymous25/1/15 21:43

  Ah mistä noi housut on ja onks neki uuet? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei oo uudet, taitaa olla choiesilta joskus kaua sit tulleet :)?

   Delete
 2. Anonymous25/1/15 22:42

  jos blogien karsiminen esittelypostaukseen on vaikeaa, niin tee postauksia niistä vaikka useampikin! :) sitten sun ei tarvitse karsia niitä vaib yhteen postaukseen

  ReplyDelete
  Replies
  1. en mö varmaa tee kovi montaa , pitää vaa karsia :)

   Delete
 3. Anonymous27/1/15 09:42

  Mistä noi sun uuden ig kuvan farkut on? :)

  ReplyDelete