Wednesday, 10 December 2014

TB

Tänään kylmän tuulisen sään inspiroimana päätin kaivaa esiin viime kesän Rodosreissun kuvia. Mulla on älytön ikävä tonne ja niinhän se menee, että matkustamalla se matkakuume vaan lisääntyy...
Toivottavasti pian pääsisi taas reissuun, mutta tuskinpa ennen kirjoituksia. Saa nähä, mutta aurinkoa kaipaan! Kesään on vielä matkaa...

Jos jotain Rodoksen reissulta tehdyt postaukset kiinnostaa, ne löytyy heinäkuun postauksista. Oli ihana reissu, enpä mä muuta voi näiden kuvien lisäksi sanoa.

IMG_9732 IMG_0060IMG_9970IMG_9586IMG_0115IMG_9668IMG_9851IMG_9947IMG_9789IMG_9697IMG_9628IMG_9570

Tuli tässä mieleen, kun viimeistä kirjoittamaani postausta katselin ja huomasin ettei siihen tullut yhtään kommenttia. Ensimäinen postaus yli vuoteen, jota ei ole kommentoitu ollenkaan. Mä oon aika, miten sen sanois, järkyttynyt?
En kerjää kommentteja, mutta toteuttamani postaus oli vaivalla tehty ja paljon pyydetty. Käytin siihen normaalia enemmän aikaa ja luulin sen olevan monelle kiinnostava, kun sitä oli kyselty. Hetken jo mietin eikö blogissa voi enää kommentoida? Mutta ei siitä vissiin ole kyse. Noh, näin tällä kertaa, mietin vain että mikä on syy?


Valivalit pois kuitenkin, pian ollaan jo viikonlopussa! Enää muutama päivä tätä jaksoa jäljellä jonka jälkeen alkaa rento koeviikko ja pian loma. Oisko teillä jotain jouluaiheisia postausideoita lomaa ajatellen? Nyt iltapalaa ja ajoissa nukkumaan, väsy painaa pitkän päivän jälkeen päälle..18 comments:

 1. Nää ulkomaan lomakuvat sai kyllä mulle ainakin aikaan aika tosi suuren lomakuumeen... Kumpa pääsis hetkeksi lämpimään kun ei tämmöstä sateista joulukuutakaa jaksa katella! Ja edellisestä postauksesta sen verran tässä et MUN ON PAKKO SAADA tommonen glitterhommeli!! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha älä vaan... Se on kyl hyvää! Suosittelen ;)

   Delete
 2. Ihania kuvia! Olin kesällä kreikassa ja sen jälkeen on kans tehnyt vain entistä enemmän mieli lähteä taas jonnekin lämpimään. Nää kuvat pahensivat lomakuumetta :D ja viime postaus oli hyvin toteutettu! Pahoittelen, että kommentointi usein jää vaikka luenkin aina sun postaukset :) mulla on sama glitterjuttu ja on meinaan huikee kun tekee bilemeikkiä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullakin järkky matkakuume !! Mutta joo kiitos :)

   Delete
 3. Hei ei tällasia kuvia saa laittaa keskellä tätä pimeyttä ja kylmyyttä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D:D hahah no ei kyllä saiskaan

   Delete
 4. Miten tuntuu että kaikissa blogeissa on joku kommenttikato :o
  Voisihan sitä tässä alkaa itsekkin kommentoimaan vähän enemmän!
  Mutta ihania kuvia! Pääsispä itekkin johonkin lämpimään..

  ReplyDelete
  Replies
  1. niii, oon iha samaa mieltä.
   Kiitos :)

   Delete
 5. Mulla on ihan sama juttu, ennen on tullut tosi paljon kommentteja mut nyt yhtäkkiä on hiljentynyt :D Btw tykkään tost ekasta kuvasta tosi paljon, neonvärit sopii niiiin hyvin rusketuksen kans :)

  aboutmylife-peppi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. välillä on semmosii tämmösii jaksoin, yllätti vaan ettei ypöyhtää kommenttia ja se on jo harvinaista :_D Kiitos :)

   Delete
 6. siitä meikkipostauksesta ei ikävä kyllä saanut oikein mitään irti:( se oli sellanen mitä ei oikein jaksanut lukee vaikka AINA muulloin sun postaukset jaksaa lukee <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. aijaa, no pahoittelut jos asia oli sitten näin :/

   Delete
 7. aina ei ole sanottavaa vaikka postauksen lukeekin. eikä jaksa välttämättä laittaa mitään turhanpäivästä kommenttia. :S

  ReplyDelete
 8. sun blogi on kyllä ihana, mutta nykyisin kun blogeja lukee puhelimella nii kommentointi on tosi vaivalloista... se on varmasti iso syy näihin blogikommenttihiljaisuuksiin! mutta anyway ihana postaus ja ihana blogi!!:)

  ReplyDelete
 9. Äää en kestä täysin samassa paikassa olin viime kesänä pääsispä takas!! :)

  ReplyDelete
 10. mun mielestä edellisessä postauksessa oli kuvat tosi epäselkeitä ja jotenkin sekavia liitettynä tekstiin. sulla on kuitenkin hieno blogi joten ei kannata antaa liikaa painoarvoo yhdelle postaukselle, joka ei lukijoissa herättänyt mitään ajatuksia.

  ReplyDelete