Friday, 26 December 2014

ROSEPRINT


Ribbet collage

Mukamaa perjantaita! Musta tuntuu ihan kun ois sunnuntai ja huomenna täytyis mennä kouluun... Onneksi ei. Tänään on ollut taas yksi rentoilupäivä siinä missä nämä muutkin. Joltain osin alkaa jo tulla korvista ulos tää pelkkä syöminen ja makaaminen ja alkaa tuntua että mulle riittäis pelkkä jouluaatto ja thats it :-D No mutta välillä mukavaa vaihtelua tämä pelkkä oleminen...

Huomenna onneksi vähän toimintaa ja tekemistä kun lähdetään Jennin kanssa selviytymään alennusmyynteihin. Saa nähdä miten pärjäämme, mä ainakin vihaan suuria ihmismassoja mieluummin olisin yksin siellä kaupassa rauhassa kun taistelemassa jonkun kanssa jostain vaatteesta. No mutta nopeat syövät hitaat kai se niin menee? Onneksi mulla ei ole mitään suurempia hankintoja, joten ei haittaa vaikka muut veiskin nokan edestä parit kivat paitulit mennessään. Lähetään kuitenkin kattomaan mitä siitä tulee?! Oottekos te alennusmyynneille menossa?

Massu on täynnä kakkua ja herkkuja kun pyörähdettiin mummin luona. Siksi siis olen tänään näyttänyt ihmiseltä ja jopa saanut aikaseksi otettua muutamia kuvia. Samaa kaavaa näissä niinkun kaikissa muissakin. Huomenissa varmaan postaus julki vuosikatsauksen merkeissä!

IMG_0032IMG_0040IMG_0056IMG_0038
Uus paituli on Sheinsideltä. Product link


12 comments:

 1. Aivan ihana paita!! Ei vitsi, me lähettiin poikaystävän kanssa tänään vähän ennen kahtatoista kiertelemään aleja mutta eihän mikään ollu auki.. Ei ihme ko parkkihalli oli ihan tyhjä :-D Huomenna uusiks!
  Ite koitan muuten just aamusta mennä, jos ei ois nii paljo viel porukkaa nii ei tyylii kovi kaua tartte jonottaa sovituksee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaha voi teitä :D eilen oli kyllä super paljo porukkaa .. tnä ei juurikaa :) ja kiitos !

   Delete
 2. sulla on aivan ihana tukka !!

  ReplyDelete
 3. Kiva paita! Huomenna menossa myös alemyynteihin jyväskylään. Saa nähä onko kauhee ruuhka :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mub mielestä ainakin oli XD

   Delete
 4. Aivan ihana toi paita, just sellanen minkä tyylistä oon viime aikoina hakenu!! Ja sun hiukset ja korvikset <3

  ReplyDelete
 5. Tosi kiva toi paita:)

  ReplyDelete
 6. Voi että miten onnelliselta sä näytät näissä kuvissa. Aivan ihana paita! :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oi kiitos:) mäkin tykkään siitä !!

   Delete