Saturday, 20 December 2014

LOMALLA NYT

Ainakin mä oon, lomailun aloittanut mutta mites te?

Mulla oli tänään vielä koulua. Terveystiedon esitelmät pidettiin tänään jonka jälkeen startattiin joululoma jo ennen puoltapäivää. Nyt vaikkei vielä edes kunnolla joululta tunnukkaan, niin ihan vitsin hyvältä tuntuu. En voi sanoinkuvailla sitä, miten paljon oon oottanut tätä lomaa ja nukkumista!! Siis voisin varmaan nukkua koko loman hhahah... Ei mutta oon ollu väsyny viimeaikoina, varmaan täysin huonojen yöunien takia sillä kärsin tietyin väliajoin jonkinlaisista uniongelmista tai mun ongelma tässä tapauksessa on se etten saa illalla unta ja herään yön aikana ainakin kaks kertaa. Juu ei se kivaa oo, johtunee stressistä? Mutta välillä aina tommosta. En kyllä tietoisesti ole stressannut, mutta toivon tän loman tuovan mulle parempia unia ja kaikkea muutakin kivaa!

Tiettyjä suunnitelmia ei ole, mutta pääosin aijon olla perheen ja Lanen kanssa sekä toki nähdä kavereita ja mahdollisesti vähän juhliakkin! Suunnitelmissa olis myös kevään kirjotuksia varten olevan lukusuunnitelman tekeminen, eli ei tälläkään lomalla täysin koulusta eroon pääse. No mutta nukkua ainakin saa, haha se on se pääpointti!

Tosiaan hangessa pomppinut Jatta jakaa nyt omia naamakuvia ja toivottaa oikein hyvää lomaa niille keillä se alkoi ja toki teille muillekkin joilla jonkinmoinen loma on edessä :-)

IMG_2503oikeIMG_2565IMG_2502dsdsdsdIMG_2574

4 comments:

 1. oi ku oot niin kaunis <3 mistä toi paita muuten on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos :) se on ginatricolta!

   Delete
 2. Mielettömän kivoja kuvia ja aivan ihana uusi banneri! :)

  ReplyDelete