Thursday, 18 December 2014

KUVAPOSTAUS 2

Eihän edellisestä ole kuin melkein kaksi kuukautta... hahah mutta täällä mä olen nyt osa kakkosen kanssa, eli toinen setti kuvapostausta luvassa. Edelleen on jäljellä juttuja, semmosia vähän vaikeammin toteutettavia joten saa nähdä saanko aikaseks niistä mitään, vai jääkö tää viimeiseksi.

Enivei vapaapäivä ja ilo irti valosta. Hyppelin myös tuolla ulkosalla lumen seassa kiitos sen, joten kuvia tulossa myöhemmin sitten. Hiljaisuutta täällä on ollut, mutta lauantaina alkava loma tuokoon vilkesttä tännekkin puolelle!


HIUSTUOTTEENI
Kuvassa neljä putellia. En kuvannut shampoota, koska se saattaa mulla vaihdella joka kerta... Eniten käytössä on hoitosuihke pestyyn tukkaan ja hiusöljy! En aina jaksa pestä tukkaa hoitoaineella, niin jätettävä on ratkasu mulle. Lemppariks on muodostunut myös tuo suolasuihke, joka tekee tukasta ihanan pörrösen,karhean ja ilmavan.

IMG_2371

LEMPI KOULUAINE
Ei välttämättä yllätä, mutta terveystieto kuuluu mun lemppareihin liikunnan ja psykologian ohella. Tällä hetkellä viimeistellään kurssia 3, josta viimeisenä päivänä ennen lomaa eli lauantaina on meillä ryhmän kesken meidän tutkimustyön esittely

IMG_2428


TUORE KUVA MINUSTA
Ulkona tunteroinen sitten napattu kuva. Pitkästä aikaa kameratelineen kanssa leikkimistä, joka on muuten ihan rikki. Kenelläkään tietoa mistä uusi ja edullinen?

IMG_2461

SUOSIKKI HAJUVESI

IMG_2424

LEMPPARI RENNOT KOTIVAATTEET
Ei ehkä pelkät kotivaatteet, mutta lempparilöllöilykuteet kuitenkin. Suosin velouria tosi paljon ja joululahjaks oonkin pyytänyt uutta hupparia ja housuja!


IMG_2439


LUOTTOMEIKKI
Valitsi tähän kulmakynän, sillä kulmat on mulle yks tärkein juttu naamasta, joihin haluan panostaa. Jos joskus en jaksa laittaa kulmia kunnolla, hoituu pieni korjailu tällä kulmakynällä!

IMG_2413

LEMPI KAMPAUS
Tää oli vaikee valinta, mutta päädyin kuitenin näihin. Kuvana toimii ikuisuuksia vanha kuva haha, mutta ajaa asiansa. En siis kovin usein mitään ihmeellistä hiuksilleni tee, joten olisi ollut hölmöä valita tähän joku cool nuttura. Eniten mun hiukset näkee luonnonkiharalla taikka suoristettuna ja niistä mä eniten tykkään!!

5832513460_8a05266a75_b

JOTAIN PEHMEÄÄ

IMG_2421

JOTAIN HERKULLISTA


IMG_2437

EPÄONNISTUNUT KUVA MINUSTA

IMG_2500

TREENIVAATTEENI
Kuvasin tähän vain yleisimmät. Kenkulit ja salihanskat nyt pysyy aina samana, mutta muuten toki vaihtelee vaatteet. Tuossa näkyy kuitenin lempparit. Lemppareina ehdottomasti nuo h&m:ltä ostetut urheilurintsikat! Miten voikaan olla niin kivat päällä!

IMG_2409

ENSIMMÄINEN YHTEINEN KUVA LANEN KANSSA
kyllä tämän kuvan ottaminen jännitti.... "voidaanko ottaa joku kuva.."

8339159460_b7971c61e1_b

MEIKKIPUSSIN SISÄLTÖ
Ikävä kyllä rikkinäisen meikkipussin sisältö... VS:n meikkipussin vetoketju päätti tehdä tepposet ja yritänpä tässä nyt elää sitten ilman meikkipussia, tai ainakin ilman matkassa kulkevaa

IMG_2381

ASIA JOTA KAIPAAN
cheerleading. tuskin kaipaa selittelyjä. Onneksi pääsen lajin pariin tulevana Saturnuksen valmentajana!

7508127194_a8c294e9c5_b

KUVA JOKA SAA MINUT NAURAMAAN

8753969383_73084990fe_b

MIELLYTTÄVIN SAAMANI LAHJA

IMG_2400

Siinä höpinät tältä osaa! Jos osa ykkönen kiinnostaa siihen pääsette tästä -> kuvapostaus-1


20 comments:

 1. Tää oli kiva! :-)

  ReplyDelete
 2. Hahah ihana tuo kuha susta ja kaveristas :D

  ReplyDelete
 3. Tosi kiva postaus! :-) Ja tuo bannerin kuva ja tuo "tuore kuva minusta" on iha tajuttoman nättejä!

  ReplyDelete
 4. ihana tää uusi ulkoasu♥

  ReplyDelete
 5. Hahahah ihana toi kuva XDD

  ReplyDelete
 6. Tosi kiva postaus! Sulla on ehanat hiukset!!

  http://more-than-we.blogspot.fi

  ReplyDelete
 7. tosi kiva postaus! .-)

  ReplyDelete
 8. Kivasti toteutettu postaus ja samaa mieltä, että noi h&m: urheilurintsikat on ihanat päällä, yhdet jo on ja himoitsen toisiakin kun ne on kivan värisiäkin! :-)

  ReplyDelete
 9. Oisko sulla hyvää kuvaa sun vanhojen kampauksesta, tykkäsin nimittäin ja haluaisin itselleni saman! Tanssipostauksessa ei oikein ollut :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei oo oikein muuta. kun ne mitä blogissa ja ig on näkyny :/ mutta perus kiharanuttura ja sivulla letti! netistä löytää hyviä esimerkkikuvia

   Delete
 10. piirrät kulmakarvat kauheen yhteen toisiinsa nähden XD näyttää kauheelta

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D hah aseon sun mielipide

   Delete