Sunday, 7 December 2014

GLITTER EYES

Mukavaa sunnuntaita! Eilen vietettiin pienellä kivalla porukalla pikkujouluja ja meillä oli oikein hauskaa. Tyttöjen kanssa tultiin meille jo aikasemmin laittautumaan ja syömään rauhassa ja myöhemmin Lane ja pojat saapui seuraksi. Pukeuduttiin tyttöjen kanssa mekkoihin yms ja ajatuksena oli pistää päälle jotain punaista, mutta ei me kukaan löydetty mistään mitään kivaa punaista päällepantavaa joten oltiin sitten mustissa. Kaupoissa tuli tosiaan kierreltyä ihan ahkerasti parin viimeviikon ajan, mutten silti löytänyt mitään kivaa punaista, missä kaikki punanen on?


Enivei, päätin kuitenkin sutia meikiksi jotain vähän normaalista poikkeavaa ja päätin tehdä itselleni saman meikin kun vanhojentansseihin. Siitä silmämeikistä on kyselty multa ihan super paljon, joten tässä teille tulee "ohjeet" ja meikkituotteet sen tekoon. Toki tässä meikissä hillitsin glitterin määrää vähän eikä mulla ollut tekoripsiä ns. viimeistelemässä nassua, mutta lähes samanlainen lopputulos kuitenkin!


Alla oleva kuva on vanhojenpäivänä otettu. Kuten huomaatte glitteriä on tosi paljon ja tupsuripset lisäs volyymiä lopputulokseen!
10845935_908930965783638_3573475868418213611_n


IMG_2313IMG_2347

Yllä näkyy kaikki meikit, joita silmiini tungen. Aloitan laittamalla teipin palat silmäkulmiin, jotten sotke kun läperrän luomivärien kanssa. Pohjustan silmät ja sen jälkeen siirryn luomivärien kimppuun. Kaiken pohjana on smoke eye meikki, joten sitä lähdin noista luomiväreistä toteuttamaan. Kaajalia, ripsiväriä ja tietysti glitter eyelineriä ja meikki on aika done!

IMG_2320IMG_2352

Luomivärien sävyinä käytän seuraavia. Aloitan laittamalla koko liikkuvalle luomelle Naked 2 paletin sävyä YKD. Ihan sisäkulmaan laitan sävyä VERVE ja ulkokulmaan tummaa BLACKOUT sävyä. Lisään myös tuota mustaa ripsien tyveen kajaalimaisesti, mutta paksummin. Sekin lisää tummuutta silmiin. Näillä taijon siis kutakuinkin smoke eye tyyppiset silmät..

IMG_2351

Koska haluan että meikki on tosi glitterinen, laitan aikasemmin lisätyn luomivärin päälle vielä lisää luomiväriä. Laitan Lumenen Natural Code sarjan pikkupaletista (Serene) numero kakkosta, eli vaaleaa highlighteria luomen sisänurkkaan sekä hieman liikkuvan luomen yläpuolelle. Siihen päälle lisään Ginatricosta ostettua luomiväriä 31White, joka on tosi glittermäistä.

IMG_2311IMG_2360

Jo noiden jälkeen simmut on tosi blingbling mut eihän se riitä. Ripsivärin, normaalin mustan eyelinerin sekä valkoisen kajaalin, jota laitan silmien sisänurkkaan jälkeen siirryn meikin pääkohtaan eli siihen glitteriin. Glitterinä toimii glitter eyeliner, mutta glitterluomivärilläkin saman pitäisi onnistua. Kyseinen puteli on Sokokselta ostettu, noin 20euron hintainen. Eyeliner on Make up storen ja sävyssä 3B1 diamond.

Vanhoissa laitoin tuota sekä eyeliner tyyppisesti, että levitin myös liikkuvalle luomelle luomivärin päälle. Kuivua piti antaa silloin silmät kiinni jonkin aikaa, ettei se tahmaannu mutta kun puhalteli ja antoi kuivia, niin tuo pysyi hyvin koko loppu päivän ja illan!

Eilen laitoin tuota kuitenkin vain eyelinerinä ripsirajaan. Mutta kuten sanoin, sitä voi käyttää myös luomivärinä, vaikka tuo suti tosi pikkuinen onkin.

IMG_2317

Ja tässä on lopputulos...

Muokkaus saa mun naaman ja kulmat näyttämään ihan hassulta, mutta tajuatte tästä kuitenkin. Toki meikki kaipaisi niitä irtoripsiä, mutta tässä tapauksessa jätin ne suosiolla väliin. Ripsivärinä toimi tuttu ja turvallinen Maybellinen Colossal volum ripsiväri jonka päälle laitoin pari kerrosta Lumenen natural code sarjan duel drama mascaraa, josta aijemmin blogissa höpöttelin.

No mitäs te pidätte lopputuloksesta?!


Ribbet collage

Asuna mulla toimi nellyltä tilattu jumpsuitti, joka on mun mielestä niin mukava päällä ja tosi nätin näkönen! Pakko haalia itelle tuommoinen toinenkin. Korvakorujen lisäksi länttäsin ranteisiin pari feikkitatskaa, jotka kiinnitettiin veden avulla. Kyseiset tatskat löysin Seppälästä. Mun mielestä aika tosi coolei?Semmoista höpöttelyä tänään, kertokaa toki oliko liian vaikeasti selitetty vai saiko tuosta jotain irti? Aluksi mun piti vaihevaiheelta ottaa kuvia, mutta kun meikkailtiin oli jo niin pimeää ettei kuvista olisi tullut mitään. Nämäkin otettiin salamalla. Voi että mä vihaan salamaa...

No comments:

Post a Comment