Friday, 12 December 2014

8X SEQUINED

Hyvää viikonloppua teille kaikille! Perjantaissa taas ja mä oon lusmuillu kotona jo 12 jälkeen. Salitreenin aikana mietiskelin mitä teille tänään kirjoittelisin ja muistelin että kuvapostausten toiset osat on vielä kesken. Niitä oli suunnitelmissa kuvata, mutta uskokaa tai älkää. Liian pimeä. Arghhh miten voinkaan vihata tätä aikaa vuodesta, jokaisen bloggaajan haasteellisinta aikaa, myönnän.


No ei postauksetta jäädä kuitenkaan. Sheinside otti yhteyttä ja pyysi pitkästä aikaa kasaamaan pientä kollasia mun lempparijutuista ja ei ollut muuten helppo tehtävä. Samalla kun pistin itselleni tuhannen valinnanvaikeuden jälkeen muutaman jutun tilaukseen, yritin karsia lemppareita heidän sivuiltaan. Päädyin luomaan kollaasin ns. Juhlavaatteista, paljettimeiningillä. Heidän valikoimasta löytyy tällä hetkellä ihan älyttömästi paljettijuttuja ja blingblingiä ja mikäs sen parempi aika kun uusivuosihan tekee tuloaan.

Varsinkin kollaasin 4. mekko on mun mieleen, simppeli mutta juhlava. Harmi vaan en sitä tilaukseen laittanut, nimittäin en ole vielä yhtään varma missä merkeissä uv:n vietän. Voi olla että se menee ihan löllövaatteissa raketteja paukutellen ellei jotain meininkiä saada kavereiden kanssa aikaseks.Vaikeuksista huolimatta sain kokoon nämä yllä näkyvät jutut. Enemmänkin oli kivoja juttuja, mutta halusin pitää tän aika simppelinä kollaasina. Numeroin tuotteet, jotta löydätte helposti suosikkinne myös heidän nettisivuiltaan, jos jotain haluatte tilaukseen pistää!Ensimäinen mekko hipoo täydellisyyttä. Kultainen väri on mun mielestä todella kaunis näin talvisaikaan. Kesällä ei ehkä niinkään ainakaan niin massiivissena värinä. Gold Sequined Dress    Musta on perus klassinen väri näissä paljettimekoissa. Kaupoista löytyy vastaavia ihan tsiljoonittain. Tässä oli kuitenkin kivana tuo kaula-aukko, joka tosin ei kyllä meikäläistä imartelisi olleskaan :- D  Black Dress    Tän mekon väri !!! Rose Red Dress    Oma henkilökohtainen suosikki! Hopeaa hopeaa hopeaa  Silver Dress    Jos ei ihan mekkoihminen ole tai tilaisuus ei sitä vaadi, löytyy blingiä kyllä ihan muistakin vaatteista kuten topeista. Niitä Sheinsiden sivuilla on ihan älyttömästi. Top     Asusteissa voi myös tuoda paljeteilla juhlallisuutta aikaan, muttei ehkä kannata kaikenmaailman blingiä yhdistää samaan asuun. Mustan jumpsuitin kanssa tuo pikkulaukku olis esimerkiks mun mielestä aikas hyvä!  SilverClutch     Nää shortsit ei ihan täysin paljettiset huomatakseni ole, mutta eiköhän noistakin tarpeeksi sitä sparklinkia löydy! Talvella voisin vastaavat pukea mm. sukkahousujen ja kivan topin kanssa! Shorts     Viimeisenä viimeistellään tossuliini puoli ja perinteiset balleriinat on oiva valinta esimerkiksi baariin, jos ei halua koko iltaa korkokengillä kävellä. ShoesIskeekö teihinkin paljetit ja kunnon blingbling? Joko on uudenvuoden vaatetus hankittuna ;-)?
Kertokaa ihmeessä teidän lempparinne!

2 comments:

  1. Oivoi paljetit ja kaikki kimaltava on mun heikkous, voisin ottaa näistä kaikki kaappiini :D

    ReplyDelete
  2. Itse en käyttäis pinkkiä paljettia enkä paljettishortseja, mutta kultainen olis ehkä tarpeeks siisti eikä liian överi mun makuun :)
    Mulle tuli myös ihan yllärinä, että ihmiset hankkii oikeesti uuden vuoden mekkoja ihan silleen etsimäll etsii. Ite taidan vasta samana iltana päättää vaatteet, vähän kyllä tylsää mutta säästelen vähäisiä rahojani johonkin superihanaan.

    ReplyDelete