Monday, 3 November 2014

Morjesta marraskuu

Alle kuukaus niin alkaa kalenterien avaaminen? Mitäs hitsiä. Mulla on tällä hetkellä startannut koeviikko, joka onneksi on suht rento. Huomenna viettelen vapaapäivää ja ainut stressiä aiheuttava koe on perjantaina ja toinen semmonen takana jo tämän päivän jälkeen. Aika menee ihan liian nopeesti..

Viikonloppuna monet juhli halloweenia, mutta tänäkään vuonna en ottanut osaa pukeutumisteemapirskeisiin, mutta joku vuos mä vielä tahdon !! Lauantaina juhlittiin Jennin 18-vuotis synttäreitä ja mulla oli ainakin tosi mukava ilta. Oli ihana laittautua rauhassa melkein koko päivä vain tyttöjen kesken eikä ollu mihinkään kiire. Tehtiin kanasalaattia (oon syöny sitä nyt parin päivän sisään neljä kertaa) ja lilluttiin paljussa, joka tosin hieman ylikuumeni ja mun jalkapöydät turpos. Koska oikeesti se oli maailman tulisinta, eikä siellä viihtyny hha. Mutta illan tullen lämpötila oli sopiva ja Lane ja pojatkin tuli käymään ja paljussahan ne viihtyikin melkeen koko illan. Tytöt harrasti sitä hommaa vähän heikommin, laittautuneena ei tehnyt hirveesti mieli mennä lämpöön ja höyryyn mutta tuli siellä kerran pyörähdettyä. Vitsit mä haluisin meillekkin paljun!


Iltaa jatkettiin tyttöjen kesken Jyväskylän yöhön ja nauruntäyteinen ilta onnistuneesti takana. Lanen kanssa tultiin sitten yöllä meille ja muuten meni viikonloppu ihan chillaillessa. Ensviikonlopun voisin vaan nukkua yli, koska tuntuu että kokoajan väsyttää, vaikka olis nukkunu tsiljoona tuntia argh

IMG_1676IMG_1702
Ihana Aili

IMG_1694IMG_1679IMG_1699

Carita ja synttärisankari Jenni !! Ja tietysti pojat photobombaamas kuvaa...

IMG_1686IMG_1703

Muutamat kuvat siinä meidän illasta, toivottavasti pian alkas tapahtua jotain muutakin kun juhlia ja synttäreitä niin ei blogi pelkstään näistä kuvista täyty haha :-D Huomenna luvassa ehkä videota Lanen kanssa ! Jänskäää, toivottavasti saadaan se aikaseks.

3 comments:

 1. Anonymous4/11/14 18:14

  Tää on ehkä vähän outoa tulla kyselemään sun blogissa, mutta oot samalla yh2- kurssilla tässä jaksossa, niin sattusitko tietämään onko siihen kokeeseen mitää tarkempaa koealuetta? oon koittanu kysellä monilta, mut kukaan ei oo oikeen osannu sanoa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. oisit tullu jossai muualla oisin löhettäny kuvan minkä otin mutta ainaki s.155 asti kirjasta :D

   Delete
 2. Anonymous4/11/14 20:06

  Tykkään tosi paljon tästä blogista oot jotenkin niin mukavan olonen ja kuvat on tosi hyviä ja aiheet kiinnostavia vaikka ei erikoisia oliskaan:)
  Oot just semmonen jonka kanssa ois varmaan hirmu hauska lähtee esim juhlimaan!:D

  ReplyDelete