Wednesday, 26 November 2014

MIKÄ ON BLACK FRIDAY?

Mukavaa viikonalkua kaikille, tai oikeastaan puolessa viikossa melkein mennään jo! Tänään kirjoittelen teille hieman erilaisesta asiasta, aika uudesta nimittäin Black Friday- ilmiöstä täällä meillä Suomessa. Postaus on toteutetty yhteistyössä Cuponationin kanssa!

Mistä nyt siis on kyse? Jokaista meistä varmasti kiinnostaa rahan säästäminen, edullinen shoppailu ja mahtavat löydöt. Mikä on siis Black Friday? Mikä on Cuponation?

Black Friday on tarjousten päivä. (Tunnetumpi mm. Yhdysvalloissa, mutta saapunut meille Suomeenkin, tosin ei niin suurena ilmiönä kuin mitä se Yhdysvalloissa jo on vuosien varrella kehittynyt)  Ideana on, että useat verkkokaupat alentavat hintoja ja antavat huipputarjouksia tuotteistaan. Nämä tarjoukset tosin ovat voimassa vain Black Fridayna, ja tarjouksiin ja tarjontaan kannattaakin tutustua siis etukäteen. Jottei homma olisi ihan helppo, pitää ostajan olla nopea, sillä tarjouksia on rajoitetusti ja nopeat syövät hitaat. Eli etukäteen tutustuminen ja nopea shoppailu takaa juuri sinulle mahtavat alennukset ja edulliset mahtavat löydöt!
Black Friday on siis  suoraan sanottuna shoppailijan unelmapäivä! Hinnat ovat halvempia ja mahtavia löytöjä on luvassa varmasti, kun tarjontaan perehtyy. Tarkempaa tietoa Black Fridaysta ja verkkokaupoista löydätte tältä nettisivulta > http://www.cuponation.fi/tag/black-friday-tarjoukset  Kannattaa perehtyä ideaan kunnolla, sillä tuota päivää ja tilaisuutta ette halua menettää!
Black Friday tarjoukset tarjoaa Cuponation, josta löytyy uusimmat alennuskoodit eri verkkokauppoihin! Heiltä löytyy paljon alennuskoodeja, joita ei muualta löydy ! Alennuskoodeja löytyy monille tunnetuille merkeille ja kaupoille ja tänä vuonna Black Friday tarjouksia mm. Crocsille, Booztille ja EMP:lle, mutta kaikki nämä tarjoukset julkaistaan tietysti vasta tulevana perjantaina, Black Fridayna.
Shoppailessasi  kannattaakin hyödyntää Cuponation sivustoa, johon pääsette perehtymään enemmän tämän linkin takaa > http://www.cuponation.fi

Kuten sivuja selatessa huomaatte, Cuponationin perusidea on antaa käyttäjilleen alennuskoodeja, jolloin shoppailusta tulee entistä halvempaa!  Lisätietoal löydät heidän nettisivuiltaan, sivuilta jotka takaavat sinulle halvempaa shoppailua. Mielenkiintoista juttua löytyy siis Cuponationista ylipäätänsä ja toki tästä tulevasta Black Friday- päivästä. Toivottavasti tutustutte noihin nettisivuihin, sillä sieltä löydätte paljon enemmän tietoa ja vinkkejä!!


Cuponation tarjoaa alennuskoodeja ja tarjouksia yli 650 suomalaisia kiinnostavaan verkkokauppaan, kuten Nelly.com, Zalando, Boozt.com ja Ellos.Tiivistetysti nyt siis. Cuponation on alennuksia tarjoava sivusto, joka tarjoaa käyttäjilleen ilmaisia koodeja ja takaa halvemman shoppailun. Tulevana perjantaina huipentuu tarjousten tarjouksetkin, kun Cuponation tarjoaa Black Friday tarjouksia mm. aikaisemmin mainituille verkkokaupoille. Kaikki tarjoukset ilmestyvät vasta tulevana perjantaina!


Jos ei Black Friday nappaa (mitä ihmettelen kyllä suuresti, sillä sehän on shoppailijalle vuoden paras päivä!), kannattaa hyödyntään kuitenkin Cuponationin antamat mahdollisuudet halvempaan nettishoppailuun. Mikäs muuten sen parempaa, kuin hyödyntää tämä kaikki näin ennen joulua. Lahjat siis voivat löytyä halvemmalla kuin tiedätkään! Nyt eikun sivustoihin perehtymään ja perjantaihin valmistautumaan ;)
Lahjoista ja joulusta puheenollen, palailen lahjaideoiden parissa lähipäivinä!

2 comments:

  1. black friday on aina samaan aikaan, thanksgivingin jälkeisenä perjantaina jonka takii koko päivä ees on :-D

    ReplyDelete
  2. Black Friday on aina viimenen perjantai marraskuussa, koska Thanksgiving on viimenen torstai :)

    ReplyDelete