Thursday, 6 November 2014

Menetän hermoni / BLOGIN FACEBOOK-SIVUT

... en vielä, mutta melkein.

Kuvattiin tossa toissapäivänä Lanen kanssa teille videota, kyseessä oli eräänlainen haaste. Eniveii tässä aamulla editoin sen loppuun ja reipas tunti sitten laitoin lataamaan youtubeen. Ja joo tässä tämä hermojen menettämis kohta onkin, sillä video on tunnissa ladannut 17% ja aika näyttää että vielä olisi lähemmäs kolme tuntia  jäljellä? Siis ihan oikeesti, kestääkö youtubeen videon lataaminen yli neljä tuntia?


Tallensin videon hd720 kokoisena, jos sen niin voi sanoa ja niin olen kaikki muutkin videoni tallentanut. Mä vaan en ymmärrä missä menee pieleen vai kestääkö näissä aina näin kauan? Monet videobloggaajat lataa monia videoita viikossa ja miten ne ei menetä hermojaan? Kone istuu pöydällä ja tuijotan vaan kun prosentit matelee eteenpäin...

Mä siis en tiedä, onko toi video minään päivänä tänne tulossa, jos en ratkaisua keksi nimittäin aika ei kulu tai ainakin todella hitaasti. Kysyisinkin siis teiltä joiltain keltä kokemusta löytyy, että miten ihmeessä voin nopeuttaa lataamisprosessia vai voinko? En haluaisi kuitenkaan vaihtaa pois youtubesta, sillä se on mun mielestä kuitenin se paras paikka. Kaipaisin nyt apuja, varsinkin kun mielessä on lisää kivoja videoita niin kaatuko niiden tekemine sitten tähän.

Koska fakta on myös se, ettei mulla ole aina mahdolisuutta jättää konetta yli kolmeksi tunniksi vain olemaan, kyllä tätä muutkin käyttää.


EDIT// Postauksen kirjotin yli puol h sitten ja nyt palasin julkaisemaan, prosentit ei oo liikkunu seittemästätoista yhtään mihinkään. Mikä pielessä?Ja tämäkin kuva, joka ei mitenkään liity postaukseen näkyy tässä tämmöisenä rusehtavana vaikka ihan mustavalkoiseksi muokkasin. Miks internet on mua vastaan?Sitten vielä pikaisesti toiseen asiaan, nimittäin vihdoin tein blogilleni omat facebook-sivut jee! Päivittelen sivuille hömpänpömppää ja pidän teidät lukijat sieltäkin käsin ajantasalla. Linkitän uusimmat postaukset sinne ja toki pyrin luomaan keskustelua aiheista. Käykää ihmeessä tykkäilemässä ja tsekkailemassa menoa aina kun kiinnostaa :) 

Tässä suora linkki facebook-sivuille - Jattapauliina3 comments:

 1. Anonymous6/11/14 14:37

  eikö se video pystyis lataamaan esim toisella välilehdellä sillä aikaa kun muut käyttää konetta? :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous6/11/14 14:51

  Videoissa kestää siinä latauksessa noinkin kauan, varsinkin jos laatu on tuo HD mallinen :D Ja tuohon kuvaan niin älä tallenna jpg muodossa vaan png niin värit pysyvät sellaisena kun haluat!

  ReplyDelete
 3. Anonymous6/11/14 21:40

  youtubeen ladataan koko ajan niin järkyttävä määrä kamaa (olikohan että yhdessä päivässä seittemälle vuodelle) että se on tosiaan pirun hidas. Ite jätän videon yleensä yöks lataamaan niin on sit aamulla valmis.

  ReplyDelete