Sunday, 26 October 2014

BID 2014

Jääiks onpas kiva viikonloppu takana! Otsikosta päätellen, olin siis eilen Helsingissä Bloggers inspiration day - tapahtumassa sekä iltatapahtumassa , blog awards- juhlassa. Kokonaisuudessaan oli aika onnistunut reissu. Vaikka mua jännitti koko homma aikaslailla, syystä että en ennen ollut ollut tuolla ja jotenkin oli niin outo ajatus kun näkee kaikki ne ihmiset keidän blogeja on vuosia seurannut!
Mulla oli kaikesta jännityksestä huolimatta siis tosi hauskaa ja odotankin ensikertaa innolla.

Päiväjutusta on tässä postauksessa nyt sitten enempi ja teen lähipäivinä postausta meidän majottumisesta sekä iltatapahtumasta! Kuvia tuli otettua aika reippaasti, mikä on vain hyvä juttu eli kuvamateriaalia riittää!


Lähdettiin Jyväskylästä liikenteeseen Lanen, Ennan ja Saran kanssa aamulla jo kahdeksalta ja saavuttiin Helsinkiin ennen puoltapäivää. Päivä tsydemi alkoi kahdeltatoista ja sinne saavuttiin syömisen jälkeen lähemmäs yhden aikaa. Tapahtumassa viihdyttiin lähes loppuun asti, kyyti meille taisi tulla ihan muutamaa minuuttia ennen neljää :)

IMG_1321IMG_1317IMG_1312IMG_1326

Tarjottavaa tapahtumassa riitti! Juomapuoli oli niin päivä- kuin iltatapahtumassa varsin hyvin hoidettu. Yllä olevat drinkit otettiin Saran kanssa ensimäiseksi. En nyt muista tarkalleen mitä tuossa oli, mutta ehkä hitusen liian imelää mun makuun.

IMG_1315IMG_1320

Siellä oli monta eri pistettä, oli vinkkejä parempiin ruokakuviin, sisustuspiste, valokuvaamiseen muutenkin liittyviä juttuja, tuote-esittelyjä ja yllänäkyvä minibaaritiski, jolta sai tilata siis noita muutamia valmiita drinkkejä sekä itse mennä niitä tekemään. Me ei käyty tekemässä kukaan omia, mutta parit tuli tuosta tilattua ihan baarimikolta.

IMG_1330IMG_1318

Juomatarjoilun lisäksi oli myös pientä suuhun pantavaa. Kaikki oli aika pientä ja erikoisen näköistä. Herkkuja oli moneen lähtöön, mutta oudouden vuoksi ja sen vuoksi että olen todella nirso tuollaisten suhteen, en tainut yhtäkään maistaa :D Olisi ehkä muutamaa voinut..

IMG_1336IMG_1335

Aika juomapainotteisia kuvia hahahah... Toiset drinkit mitä otettiin tyttöjen kanssa oli jonkinmoiset minttua sisältävät juomat. Mun makuun oli nuo sitten enemmän kuin aikasempi drinkki. Tuohan on muutenkin joku hittijuoma nykyään, en nyt osaa nimetä haha mutta minttua tuossa oli.


IMG_1345IMG_1339


Kierreltiin ympäri talvipuutarhan tsydemeitä ja pisteitä ja käytiin myös seuraamassa blogikysely - tuntia jossa mm. Annika O oli vastaamssa kysymyksiin. Hänen lisäksi treenibloggaaja sekä sisustusbloggaaja.

Yllä näkyykin sitten mun seura päivä- sekä iltatapahtumassa. Iltatapahtumaan meidän seuraan liittyi myös muita ja tietysti avecini Lane. Siitä kuitenkin myöhemmin lisää.

Mulla oli vaatekriisi, mutta päälle vedin nahkahousut sekä tuon yli suuren kauluspaidan. Tapahtumassa oli hirveästi bloggaajia tietysti ja paljon ihania asuja!! Oli todella mukava päivä ja nyt kokemuksesta todella rikkaana on mukava alkaa jo miettiä ensivuoden asuja ja plääänejä.
Ihanaa tulevaa viikkoa kaikille! Palailen pian

9 comments:

 1. Vitsi, oot saanut jo aikaseks käydä kaikki kuvat läpi! :D Mäkin sain siirrettyä ne jopa koneelle haha..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo hahaha suuntasin suoraan koneelle käymään kuvia läpi :D hyvähyvä ;)

   Delete
 2. Hyviä kuvia oot saanut! Harmittaa itseäni ihan suunnattomasti kun viimehetkillä täytyi perua tuo reissu :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitod :) no voi harmi.. ens kerralla sitte :)!

   Delete
 3. Millä ohjelmalla muokkaat puhelimen kuvia instaan vai laitatko ne vaan sellaisenaan? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. afterlight sovelluksella muokkaan

   Delete
 4. Mojito on tuo missä on minttua

  ReplyDelete
 5. Ihania kuvia oot saanut napattua päivätapahtumasta! :) Itsekin juuri tuossa eilen väsäilin postausta sekä päivästä että gaalasta. Oli kyllä tosi onnistunut lauantai! :)

  ReplyDelete