Wednesday, 3 September 2014

VIIKKO 35 ja päälle

J-  Mulla meni ikuisuus löytää tieto, mikä viikko on millonkin. Pysyyks joku muka mukana millon mennään viikossa 30 ja millo viikossa 42?? Kyllähän ne näkyy yleensä kalenterissa mutta eipähän mun, joten toivotaan että otsikko ei näytä mitään hömpänpömppiä, kyse on nyt siis viimeviikosta!

Kuvat otettu puhelimella ja järjestys yrittää olla maanantai-sunnuntai mukainen, mutta en mä nyt muista tarkalleen mikä on otettu milloinki haha mitähän tästä tulee... Kurkataan nyt kuitenkin mun viime viikon puuhiin ! (pari kuvaa tämänkin viikon puolelta)

Ribbet collage1

Maanantaina - Oli pitkästä aikaa ns "panostuspäivä" ja päälle päätyi uusi takki jonka siis näette kuvassa paremmin. Ehoton lemppari mun syksy hankinnoista, istuu täydellisesti ja on mukava päällä. Maanantait on mulla koulussa aika lyhyitä päiviä meen kahdeksaan ja pääsen kahdeltatoista, koulun jälkeen muistaakseni suuntasin salille ja sen jälkeen kotia.

Tiistaina - Koulupäivä kesti 8.15-14.20 ja koulun jälkeen mentiin Lanen kanssa leffaan joka alkoi neljän paikkeilla. Käytiin kattomassa säälittävän tyhjässä salissa Sex tape joka oli kyllä ihan jees leffa! Lane ainakin sanoi että oli parempi mitä hän odotti, ja kyllä se mustakin oli hyvä ja hauska eli suosittelen jos joku on sitä miettinyt :)

Ribbet collage2

Keskiviikkona- Meen kouluun aina 12.30 ja pääsen 15.50 eli ninkin viime viikon keskiviikkona. Muistikuvat haha miten oon näin surkee, on kuitenkin heikot ja kuvamateriiaalia ei ole juuri yhtään, joten en mä muista mitä mä tein?! Taisin pyörähtää Lanella koulun jälkeen josta suunnattiin salille jos oikein muistan (jatkossa vois melkee kirjotella tekemisiään ylös että näissä ois jotain järkee). Mutta joo eipä mun keskiviikossa ollut mitään erikoista...

Torstaina-  koulua oli 10.00-15.50 ja taisin tulla kotia suoraan koulusta. Vaatteet mulla lähes poikkeuksetta aina vaihtuu kotia tultaessa yleensä mun hienoon pinkkiin saunatakiin ^^ haha ja kollareihin. Vihaan olla tiukoissa farkuissa kotona, ahistavaa...

Ribbet collage3

Perjantaina- menin 8.00 kouluun ja pääsin puoli 12 ja lähdin kotia jo suoraan siitä. Salille oli tarkotus mennä mut huono oli veti kotiapäin.. Illalla Lane tuli meille yöksi ja mentiin aikasin nukkumaan kun väsymys oli aikas suuri.

Lauantaina- Sai nukkua pitkään ja väsymyksen pois ja oltiin meillä puolillepäivin saakka jonka jälkeen lähdettiin jkl ja menin Sofian kanssa käymään keskustassa ja siitä heille. Iltapäivällä suuntasin Lanelle ja vietettiin rentoa iltaa ja pari kaveriakin pyörähti Lanen luona. Oli mukavaa!

Sunnuntaina- Tuli nukuttua taas pitkään voi että mä rakastan pitkään nukkumista. Aina jos ei oo kiire mihinkään niin vaikka herään saatan jäädä moneksi tunniksi vaan sänkyyn makaamaan ja olemaan, läpräämään puhelinta tai vaan  tuijottamaan kattoa. Se on parasta, siks vihaan kouluaamuja ja monesti sänky voittaa jonka jälkeen tulee kiire ja sen tuloksena mörrimöykyn näköinen Jatta.
Päivällä käytiin poikien kanssa frisbeegolfaamssa Laajavuoressa ja siitä ajelinkin sitten kotia saunaan ja nukkumaan, valmistautumaan seuraavaan päivään ja koulukuvaukseen.

Ribbet collage4

Maanantaina- Oli koulukuvaus ja autokoululla harjoitteluvaiheen ajotunti ja  Lane tuli illasta meille. Käytiin hakemassa pitsaa hyihyi ja kuhan vaan oltiin.

Eilen- koulupäivä meni madellen ja sen jälkeen kiire sali pika olkapäät ja vatsat ja äkkiä bussiin ja kotia syömään. Kiire johtui tietyistä tekijöistä. Illalla mentiin Jennan kanssa vielä ajelemaan.

Tänään- oli autokoululla harjoteluvaiheen teoria koulun päälle ja nyt istun kotona koneella, pian siirryn koulukirjojen pariin ja myöhemmin Lane tulee tänne.


Hieman veny mun viikko kolmeviis haha mutta tämmöstä esittelyä ja höpöttelä tällä kertaa! Toivottavasti tykkäsitte saa antaa risua ja ruusua tämmösistä postauksista. Ainakin jatkossa vois yrittää pistää muistiin tekemisiä ja ottaa enempi kuvia, niin nää vois olla mielenkiintosempia :)19 comments:

 1. Tykkään tälläsistä postauksista hirmusti, on kiva lukea mitä ihmiset on viikon aikana tehneet :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous3/9/14 21:36

  miks pistät vieläkin toho kirjotuksen eteen J? :D

  ReplyDelete
 3. Anonymous4/9/14 07:12

  Kuin ihmeen vähän sulla on kursseja ku kaikki päivät on tollasia, vai onks tää jotenki ekstra rento jakso? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. 4. palki jakso :D neljä kurssia tässä ja ens jaksossa ja kavessa vikassa kai 5

   Delete
 4. Anonymous4/9/14 10:09

  Kiva idea, mutta tosi epäselkeetä tekstiä, raskasta lukea.

  ReplyDelete
 5. Anonymous4/9/14 18:40

  mun mielestä nää tämmöset on kivoja, mutta ylemmän anon kanssa samaa mieltä et vähän epäselkeetä luettavaa D: Tai silleen öö tylsää liibalaabaa? Emt sul tulee välil tosi hyviä postauksia tekstin suhteen niin jos keksisit näihin tämmösiin jonkun vähän mielenkiintosemman tavan kertoo, niin ois kyllä ihan 5/5 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo pitää kehitellä!!

   Delete
 6. tämmöset postaukset on tosi kivoja, mulla ainakin vaan oli vähän hankala hahmottaa mitkä tekstit "kuuluu" mihinkin kuviin :-D

  ReplyDelete
 7. Anonymous4/9/14 21:12

  paljonko sulla oli kursseja lukion 1 ja 2 vuonna? monta jäi kolmannelle vuodelle?

  ReplyDelete
  Replies
  1. tais mennä niin et ekana vuonna sain 25 tokana 32-33 ja nyt on sit joku 18

   Delete
 8. Mist oot ostanu ton takin? tosi ihana!

  ReplyDelete
 9. Anonymous5/9/14 08:40

  Monta kertaa viikossa vietät aikaa Lanen kanssa :)? Mainitsit sen tässä postauksessa 8 kertaa... O_o

  ReplyDelete
  Replies
  1. no melkee jokapäivä nähää vähintää salilla :D aina ku on aikaa rai ei muuta tekemistä ni nähään ku ei kumpikaa oikee yksin tykkää olla

   Delete
 10. Anonymous5/9/14 13:11

  Kun tilasit sieltä kissydressiltä ni voitko kertoo jotain mielipiteitä mekosta? :-) kestikö kauan tulla ja oliko kuvan mukainen?

  ReplyDelete