Wednesday, 10 September 2014

Todays favs

J -  Ihana keskiviikko, hyvää huomenta! Kouluun lähden vasta reilun tunnin päästä, joten mikäs mukavampi tapa kuluttaa aikaa kuin tämä. En oo pitkään aikaan laittanut asukuvia tai mitään pikkutilpehööri kuvaa tänne, huomenna olis tarkotus kuvailla asua, joka rakentuu näistä tämän päivän suosikeista.

IMG_0681IMG_0698

Uusia meikkejä, lumenen kulmakarvageeli ehdoton ykkönen ja must have tuote meikkipussissa! Tuota sipaisen aina kulmiin vaikken muuten meikkaisikaan. Myös Goshin kulmaväripaletin geeliä olen käyttänyt (se ehkä hivenen parempaa) , mutta se on päässyt loppumaan.

IMG_0705
IMG_0694

Ihania vartalorasvoja oon myös viimeaikoina käyttänyt kun iho pääsee kuivumaan, nuo on niin ihanan tuoksuisia oij. Kiitokset siis tytöille, keltä nuo synttärilahjaksi sain!

IMG_0682

Alerekit on mun kavereita, oikeesit. Kerroin vähän aikaa sitten löytämästäni neuletakista joka on aivan täydellinen ja maksoi vain 10euroa, vähän aikaa sitten löysin Cubuksesta myöskin, tämän ihanan kauluspaidan hintaan 4euroa... Koko on 40, mutta näyttää superkivalta päällä! Palailen asukuvien kanssa ja toivottavasti esittelen tuon paidan.

IMG_0699

Lumenen lähettämiä Natural Code sarjan tuotteita. Huulikynät, on aika erikoiset, mutta tuo kivan värin huulille! Itse kuitenkin enemmän huulirasvojen ystävänä en tykkää kauheasti huulipunista tai muista ns jämäköistä jutuista huulilla. Pari pirtsakkaa kynsilakkaakin tuli, pitänee kokeilla joku päivä kynsille.
Ja tosiaan mistään yhteistyöstä ei ole kyse, lähettivät vaan jos halusin testata, esitelläkkään ei ollut pakko mutta halusin näyttää teille nämä!

Nyt siirryn pitsan kimppuun (jep nää aamut kun pitää ite syödä kotona jotain kun kouluun menee niin myöhään), muuta meidän jääkaappi ei tänään tarjoa, yeaa i can feel the fitness!


Ainiin, olen saanut huoneeseeni pari uutta juttua ja en pitkään aikaan ole huonetta esitellyt! Olisiko kiinnostusta huonepostaukselle? Videona vaiko kuvina? Suunniteilla myös arkimeikki - video. Jee

10 comments:

 1. Replies
  1. jees pitää alkaa siis siivoamaan XD

   Delete
 2. Huonepostausta videona ehdottomasti! :)

  ReplyDelete
 3. Joo huonepostaus videolla olis kiva! :)

  ReplyDelete
 4. Huone videona ja pari kuvaa olisi kiva myös nähdä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo kyllä kuvia laitan myös:)

   Delete
 5. Anonymous11/9/14 09:47

  Löytyykö tuo kulmaväri geeli ihan sokkarilta? Onko hintaa paljon?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo pitäis löytyä iha Lumene osastolta ! löytyy PEÖKKÄ väritön geeli ja se värillinen ja maksaa about 7e muistaakseni :o

   Delete