Saturday, 2 August 2014

Tukholma!

Jatta: No nyt on tullu vähälle ajalle tarpeeks reissaamista ainaki mun mielestä! Enempää reissua ei nyt oo luvassa, ellei Hangossa lähetä Lanen kanssa käymään, mutta sekin on voinut olla vain puhetta.. Nyt oon siis taas Suomen puolella parin päivän reissun jälkeen.
Lähdettiin siis perheen kanssa perinteiselle kesälomareissulle, joka tälläkertaa suuntas Ruotsiin, Tukholmaan. Yövyttiin kaks yötä laivassa, meno- ja paluumatkalla sekä yksi yö Tukholman keskustassa hotellissa. Meillä oli ihan kiva pikku reissu muutamia kommalluksia lukuunottamatta. Mä kuitenkin nautin, oli hyvä ilma, hyvää ruokaa, vähän shoppailua ja tietty kivaa seuraa.

Meijän laiva oli Ruotsissa torstaina ihan tosi aikasi aamulla satamassa, joten meillä oli koko päivä aikaa kierrellä ja katsella mitä näkyy. Tosin heti tehtiin eka virhe ja otettiin väärä taksi kohti keskustaa. Tuolla Tukholmassa oli huijaritakseja joista matkan aikana saatiin kuulla lisää, mutta siis huijareita siinä, että matkan hinta oli jossain tapauksessa jopa nelinkertainen... Noh, kaks kertaa me taidettin semmosella mennä, muuten löydettiin ihan kunnon oikeita takseja, mutta ihan fakta oli se että oikee ja väärä oli turistina vaikee erottaa. Selvittiin kuitenkin siitä taksikyydistä ja niistä muistakin. Torstaina shoppailun ja käppäilyn lisäks käytiin illalla Gröna Lundissa pyörimässä laitteissa ja kuluttamassa aikaa.

Eilen meillä meni päivä aika samoissa merkeissä, mutta käytiin kuljeksimassa metrolla ja tsekkaamassa vanha kaupunki. Kuvista näkee sitte enempi mitä siellä puuhattiin. (eipä oikeastaan mitään ihmeellistä.) Illalla otettiin suunta kohti satamaa ja mentiin paattiin tekemään viimehetken tuliaisostokset ja suunnattiin untenmaille. Nyt oon kotona ja mua väsyttää.

Tässä kuitenkin läjä kuvia reissulta. En jaksa laittaa näitä järjestykseen enkä tehdä erillisiä postauksia mistään, koska mulla on niin paljon juttuja työnalla blogiin liittyen... Rodospostauksia on tekemättä, videoo tulossa montakin erilaista. Kaikki aikanaan, kaikki aikanaan

IMG_0248IMG_0240IMG_0231IMG_0224IMG_0277IMG_0261IMG_0269IMG_0281IMG_0294IMG_0297IMG_0305IMG_0307IMG_0285IMG_0309IMG_0317IMG_0289

Voitettiin 20levyä suklaata...

IMG_0295IMG_0319IMG_0323IMG_0310IMG_0320IMG_0334IMG_0291IMG_0331IMG_0336Ribbet collage

En jaksanut tuolla erityisemmin panostaa pukeutimiseen, halusin mennä rennosti, ilman että kokoajan tarttee kattoa onko vaatteet hyvin hiukset hyvin jne. Meikkiäkään en laittanut, koska nykyään tuntuu just vaan siltä etten sitäkään hommaa enää osaa haha ...

Seuraavat päivät tulee olee jänniä, mulla on huominen päivä enää aikaa reenailla kruisailua se mitä reeniä haluan vielä tehdä, sillä maanantaina mulla on inssi! Ja tiiättekö mikä muu päivä maanantaina on, mä täytän 18-vuotta?! En usko itekkää, jep. Sitä sitten juhlitaan kavereiden kanssa meillä ja toivottavasti samalla sitä että pääsin inssin läpi. Enköhän mä. Ja Lanenkin kanssa tulee 2 vuotta täyteen, vitsit on paljon kaikkee ja vitsit aika menee nopeesti.


11 comments:

 1. Ihania kuvia, Tukholma on kyllä mielettömän kaunis kaupunki! :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous2/8/14 15:53

  mistä toi valkone villapaita on?

  ReplyDelete
 3. Anonymous2/8/14 17:59

  Kannattaa ehdottomasti tulla käymään Hangossa! Vaikka kaikki kesän tapahtumat ovatkin jo ohi. Hanko on ihana kesäkaupunki. Löytyy hyvät hotellit ja aivan mahtavat kesäravintolat. Olisi kannattanut tulla Regatan aikaan tai nyt viikonloppuna kun on Poker Run. Molempina tapahtumina Hanko on täynnä ihmisiä ja meno riittää.

  t: hankolainen

  ReplyDelete
  Replies
  1. okeiii joo oishan se kiva ! kattoo jos sää suosii ja aikaa vielä on ennen kun koulut alkaa :)

   Delete
 4. Anonymous2/8/14 21:51

  tuhkolma XDDDD

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D:DD:D:D: hahah hups.. korjattu

   Delete
 5. nättejä kuvia! :-) Tukholma on kyllä kaunis kaupunki :3

  ReplyDelete
 6. Anonymous4/8/14 12:41

  kannattaa ulkomailla aina pyytää taksikuskii kirjottaan ennen matkaa paperille n.hinta paljonko tulee maksaan niin ei tuu ikäviä yllätyksiä jos pyytää reippaasti yli kun on ns kirjallinen soppari:)

  ReplyDelete
 7. Anonymous5/8/14 00:00

  Mistä toi ihana ruskee laukku on ostettu? :)

  ReplyDelete