Tuesday, 29 July 2014

Nimikoru äidille

Jatta: Ennen Rodokselle lähtöä sain sähköpostia korumaalta. // korumaa.fi // Sähköposti koski yhteistyötä ja sain valita heidän kattavasta valikoimasta yhden tuotteen. Joku saattaa ehkä muistaa, että omistan itse jo nimikorun heiltä, joten päätin tälläkertaa ilahduttaa jotain toista.
Toimitus heiltä oli todella nopeaa, sillä tuote taisi tulla päivän tai parin päästä tilauksesta!

Valitsin siis heidän valikoimastaan nimikorut osiosta äidilleni Carrie tyylisen nimikorun. Äiti tykkäsi siitä ja nyt voidaan olla mamin kanssa samiksia heh

IMG_0134

Koru on hopeaa ja ketjun mitaksi valitsin 40cm ! Tuotteet ovat muuten suomalaisten itse tekemiä, käsityönä ja voin kyllä omasta kokemuksesta tuota omaa koruani pitäneenä sanoa että laadukasta on !

Tässä linkki suoraan koruun:  nimikoru Carrie

IMG_0146
IMG_0141IMG_0142

Koru tuli rasiassa ja mukana tuli myös puhdistusliina korulle, mikä on musta aika kiva!

IMG_0135

Oli mukava tälläkertaa antaa jotain itselle tarjottua toiselle, tehkää tekin joskus niin :>Hmm sellasta mulla teille vielä oli postaukseen liittymätöntä, että olen lähdössä huomenna Ruotsiin, enkä tiedä onnistuuko postaaminen sieltä. Mukaan lähtee kone todennäköisesti, mutten tiedä miten netin kanssa onnistuu, joten palailen joko lähempänä loppuviikkoa tai sitten jo huomenissa!

Onko ketään muita Tukholmaan menijöitä?

No comments:

Post a Comment