Friday, 4 July 2014

Hamburgers

Jatta: Viime päivät on menny Lanen kanssa aikalailla kaksin asustellen, mutta eilen pojat tuli pelailemaan ja mä yritin samassa hengessä istuskella koneella yömyöhään... rankkaa puuhaa ja en ihan sitä ymmärrä :_D Suurin osa ajasta meni kuitenkin teoriakokeeseen harjoitellessa, sillä tänään oli mulla sen vuoro. Ja onneksi harjottelin, sillä se oli harjottelemiin juttuihin verraten paljon vaikeampi. Onneksi kuitenkin pääsin hymyissäsuin lähtemään kokeen tehtyä ja paperit näytti hyväksyttyä. Kuukauden päästä olen täysi-ikäinen ja toivottavasti onnellinen ajokortin omistaja!

Illan aikana (jos nyt vielä eiliseen pompataan) kerkesin ihmetellä taitojani keittiön puolella. Pienten ongelmien kautta saatiin loihdittua meille hamppareita ja muuta hyvää ja ne hampparit oli oikeesti hyviä! Ehkä musta vielä joku päivä tulee "hyvä kokki"...

Kuvasaldo on vähän heikohko ja omakuva on eri päivältä. Huomenna kuitenkin tulee otettua paljon kuvia ja kuvarikkaampaa materiaalia varmasti luvassa tänne. Onneksi on luvannut hyvää keliä, niin on kiva pyöriä laitteissa ;)
10440728_829047517105317_8297367953929318871_nIMG_9362IMG_9365

Fisulla nappasin myös pari kuvaa, kun ei ole sitä pitkään aikaan tullut käytettyä. Jostain syystä kuitenkin onnistun saamaan tuolla kivoja kuvia vain salaman kanssa ja jos kirkkaaseen päivänvalon aikaan ulkona yrittää fisulla kuvia ottaa, niin ne on niin ylivalottuneita ettei niissä oo mitään järkeä. En tiedä oonko joko erittäin surkea mun kameran asetusten kanssa vai missä mättää (muiden objektiivien kanssa handlaaan kyllä valotushommelit ..) , jos joku osaa nopsaa heittää jotain vinkkiä ni ehkä fisu lähtee huomenna mukaan...

7 comments:

 1. Anonymous4/7/14 23:48

  Mistä nuo housut on ja paljonko maksoi? :) ihana tuo eka kuva<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. seppälästä 40e :) Kiitos!

   Delete
  2. seppälästä 40e :) Kiitos!

   Delete
 2. Anonymous5/7/14 00:41

  hei voisitko vähän kertoa sun syömisestä. syötkö montakertaa viikossa herkkuja. Miten korvaat herkut? syötkö 5kertaa päivässä? teetkö vatsalihaksia paljon?

  ReplyDelete
  Replies
  1. oivoi... oon syöny viimesen viikon pelkkiä herkkuja :s mutta yleensä syön max kaks kertaa viikossa herkkuja ja sillon kun syön ni ihan sipsua karkkia kaikkea maun mukaa :D Ja kyllä syön 5 kertaa ainakin pyrin syömään. syön mahdollisimman monipuolisesti mutten vältä tiettyjä ruokaaineita tai vastaavia.. ja vatsat teen aina kun käyn salilla niin treenin lopuksi.

   Delete
 3. noi sun farkut on kyllä aivan ihanat ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! Mäki tykkään noista :)

   Delete