Sunday, 15 June 2014

Sunnuntai terkut

IMG_8902IMG_8911IMG_8920

Jatta: Pari hassua kuvaa joita räpsin pitkästä aikaa fisulla, kun oltiin tulossa kotia kaverin synttäreiltä! Oli oikein kiva ilta ja hyvä kelikin tuntui olevan vaikka ennusteet muuta lupasi. Jeijj
Viikonloppu meni yhdessä hujauksessa ohi ja viikon päästä olis juhannuskin! Kamalaa miten nopeesti päivät menee... Mulla ei oo viel mitään suunnitelmia juhannukseksi, saa nähdä mitä keksin tai keksitään. Mitä kaikki meinaa tehdä?? Millanen keli on??

No kerkeän panioida tuota seuraavan viikon ajan, paitsi ehkä ajatukset on jossain ihan muualla kuten esimerkiksi työn touhussa... Huomenna koittaa ensimäinen herätyskelloon herättävä päivä sitten koulun. Suuntaan polkupyörällä aivan varmasti kamalassa unenpöperössä töihin ja toivon vaan pysyväni hereillä koko päivän. Ensimäinen päivä tulee olee jännä, mutta sitten siihen tottuu ja pari viikkoo meneekin ihan älyttömän nopeesit. Mutta on oikeesti ihan kiva mennä töihin, oon viimeks ollu töissä yli kaks vuotta sitten?

Viikon puuhista nyt muuten en sitten tiedäkkään kovin, töissä menee päivät ja illat varmaan torkun kotona. Tiistaina kuites todenäköisesti näen pitkästä aikaa Elisaa!! Joka on vihdoin tullut takasiin Suomeen vaihtovuotensa jälkeen, niin siistiä!
Nyt kuitenkin heipat, tää postaus on vähän kökkö i know, mutta sunnuntaiterkut nyt täältä kuites :-D

Ribbet collageasd

Eilisen asu oli musta aika oiva valinta! Ei tullut kylmä eikä kuuma. Ihana uus hamonen löyty vain muutamalla eurolla h&m:ltä!! Oon ihan rakastunut...

2 comments:

  1. katoin instasta tota asu kuvaas kans ja täytyy kyl sanoo et toi hame on ihana ! :)

    ReplyDelete
  2. Anonymous16/6/14 09:58

    Missä sä olet töissä? Toi hame on aivan ihana ja se sopii tosi hyvin sulle :)

    ReplyDelete