Friday, 30 May 2014

RAKASTUNUT MEKKOIHIN

Jatta: Muhun on nyt viime viikkojen aikana iskenyt ihan älytön mekkovillitys! Tuntuu, että haluaisin vaan myydä ja heittää kaikki shortsit pois ja ostaa tilalle ihania kesämekkoja. Maximekot varsinkin, kukkakuviot, rento lookki, ahh voi että. Viime vuosina en tosiaankaan olisi mekkoa päälle pukenut muuten kuin juhlaan. Sillon se tuntui niin kaukaiselta ajatukselta, ajattelin ettei mulle sovi. Mutta näin vaan aina mielipiteet vaihtuu ja tälläistä käy ihan älyttömän monien asioiden ja tuotteiden kohdalla. Saatan monesti uuden muotivillityksen kohalla kauhistella ja olla ihan nounou, mutta lopulta lämpenen itse täysin kyseiselle tuotteelle ja haluankin sen jo itseleni. Varmaan monen muunkin kohdalla näin ?

Tänään kuitenkin näin alkaneen ihanan loman kunniaksi päätin tehdä muutaman kollaasin, joihin oon koonnut muutamia tosi kivoja mekkoja ja asusteita niiden kanssa. Näitä tehdessä saa kamalasti inspistä ja kesäfiilistä. Nytkin onneksi aurinko tuolta paistaa, ehkä ne mekkokelit tosiaan on tulossa!!

Suuri osa näissä kuvissa esiintyvistä tuotteista on Espritin valikoimasta! Ei aina mennä perinteisillä nellyn ja h&m matskuilla. Espritin valikoimasta löyty ihan älyttömän kivannäkösiä mekkoja ja asusteita. Ja entuudesta tiedänkin, että laadukkaita tuotteita ovat. Mamma on kova espritfani ja siinä ohellä omastakin vaatekaapista löytyy parit kivat paidat. Nyt kuitenkin näihin kollaaseihin, kertokaa ihmeessä omaa mielipidettä mekkoihin liittyen? Miltä nää teidän mielestä näyttää :)


asu1

Ehdoton musthavejutsku tänä kesänä on ehdottomasti kukkakuosinen mekko! En taida omistaa kuin yhden kukkakuvioisen paidan, siitäkin huomaa, että olen tälle kukka ajatukselle vasta vähän myöhemmin lämmennyt. Tää asu on musta jotenkin todella rento ja ihana. 

Mekko löytyy täältä
Kenkulit voipi kurkata täältä
Ja reppuun pääset tästä


asu2

Tässä asussa lähdin liikkeelle väreistä. Mun yks lemppariväri on mintunvihreä ja sen saattoi myös huomata mun vanhojenmekon värityksestä ( tässä linkki vanhojentanssipostinkiiin ). Valitsin siis tähän mintunvihreää ja kultaista. Mekon löysin myöskin Esprit.fi sivustolta. Mun mielestä tän asun kruunaa noi kenkulit jotka on kyllä niin coolit! Oikeesti kattokaa nyt noita. Mä tahdon noi itselleni. 


Mekon voit käydä tsekkaamassa siis espritin sivuilta, kangaskassin bongasin täältä ja kengät käykää ihmeessä kattomassa myös klickklick


asy3


Vikaan asuun ajattelin vähän juhlallisuutta, mutta myös rentoutta. Mä en tykkää oikeastaan sellaisista kunnon blinbling timantti överi panostus asukokonaisuuksista vaan varsinkin kesäisin tykkään tämmösistä vähän rennomman tyyppisistä juhlaan kuin arkeen sopivista asuista. Tätä mekkoa en löytänyt espritiltä <-- mutta käykää ihmeessä kattomassa sieltä kivoja mekkoja jossette aikasemmin oo. Tämän mekon löysin ginatricotin sivuilta, jossa muuten kanssa ihania mekkoja ja uusia juttuja. Hitsi vie kun mä nyt löydän vaan mekkojamekkojamekkoja...  Noh kuitenkin, tää asu oli melkeen näistä lempparein, rohkee veto kengissä ja väriä muutenkin valkosen simppelin mekon ympärillä. Mitäs sanotte?

Kukkakuosiset korolliset sandaalit haha ylläripylläri kukkaa taas, löytyy täältä ,  mekko oli täältä ginatricotilta   ja ihanan pirtsakkaan lompakkoon pääsette tästäTässä oli mun tänkertainen asuvinkki, inspiroituminen, mekkofiilistely ja mikälie tämä olikaan. Toivottavasti näistä on teille joillekkin apua ja vinkkiä? Mä ainakin näiden jälkeen joudun varmaan piilottamaan oman rahapussini etten lähde ostoksille, apua.

Huomenna olis tarkoitus tyttöjen kanssa keksiä illalla jotain tekemistä ja kamera mahdollisesti lähtee mukaan. Katsotaan mitä keksitään! Nyt kuitenkin voisin siirtyä tonne aurinkoiseen ulkoilmaan. Ihanaa kesälomaa kaikille !

3 comments:

 1. Anonymous31/5/14 08:45

  Voisitko tehä postausta niistä freddyistä :) olis kiva nähä miten ne istuu sulle ja ylipäätään kuulla sun omia mielipiteitä kyseisistä housuista!

  ReplyDelete
 2. Anonymous31/5/14 14:05

  Tosi ihania asuja!! Yksinkertaisia ja helppoja mutta tosi kauniita!!:)

  ReplyDelete
 3. Jee, hyvä etten ole ainoa joka etsii vimmastusti jotain kivaa maksimekkoa itelleen! :D ja samaan aikaan kumminkin mietin, että sopiiko ne edes mulle...

  http://miukunen.blogspot.fi/

  ReplyDelete