Friday, 23 May 2014

Kesähame

IMG_8554jou

Jatta: Äsken päälle päätyi mun uusi suosikki vaatekappale! Uusi hame ginasta joka on aivan täydellinen. Koko on 38, mutta tuo istuu puristamatta aivan täydellisesti ja on ihanan rento ja kevyt päällä. Oon ihan rakastunut. Muutenkin jotenkin hameet on nyt noussu mulle sellaseks mustmusthave jutuiks ja tuntuu et kaupoista on pakko kahmia mukaan monenlaisia huljuvia helmoja.
Käväistiin Jennan kanssa siis kuvia ottamassa ja pyöräilemässä tuolla jossain, kun tosiaan pyörä on tällä hetkellä ainut kulkuväline. Oli ihan hauskaa pitkästä aikaa polkea menemään ja aivan mainiosti näin 9 aikaan tarkenee pikkuhepeneissä! Ihanaa.

Nyt en kuitenkaan ehdi enempää näitä fiiliksiä hehkuttaa, sillä meillä valmistuu ihanaa grilliruokaa pian ja Laneakin odottelen meille päin. Laittelen lisää kuvia huomenissa tai joku päivä, niistä tuli ihan kivoja :)


Mitäs mieltä te olette? Iskeekö teihin erilaiset hameet vaiko ootteko enemmän shortsi ihmisiä?
Musta on tulossa varmaa iha hametyttö... 


9 comments:

 1. mä en tajua mikä hamevillitys tänäkesänä naisiin on iskenyt :D mutta pakko tunnustaa että itsekkin oon aivan myyty ton tyylisille hameille, pakko saada omaankin kaappiin piakkoin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah no niinpä :D hameet on ihania !

   Delete
 2. Anonymous23/5/14 22:15

  paljo makso hame? :)

  ReplyDelete
 3. Anonymous23/5/14 22:29

  en oo oikee koskaa osannu hameita käyttää mutta tänä kesänä ois tarkotus ostaa ainaki yks hame! :) sun hame näyttää kyllä tosi kivalle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo mulla on ollu ennen ihan sama! Ku kiva hame sattuu kohalle ni sitä on kiva käyttää :)

   Delete
 4. Anonymous24/5/14 08:40

  jatta onko sulla ask.fm? :) tai se paikka mis voi kysellä sult you know !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. löytyy! jattainourmind

   Delete
 5. Anonymous24/5/14 17:02

  Hei miten teet tohon kuvaan tommoset "reunat" niiku tosta samasta kuvasta :D? Niitä on näkyny monissa blogeissa, mut en oo keksiny et miten semmoset saa! Kiitos paljon jos viittit auttaa :) Ps. Ihana asu, sopii sulle tosi hyvin !!

  ReplyDelete