Tuesday, 13 May 2014

ARVONNAN VOITTAJA

Jatta: Heippa! Nyt tulin vaan pienet höpötykset höpöttelemään ja julkaisemaan Sheinside giveawayn voittajan. Mulla on ollu vähän kiireitä ja ei niin hyviä päiviä, jotta olisi ollut aikaa taikka mahdollisuutta kirjotella teille. Lähipäivinä koitan kuitenkin päästä kirjoittelemaan jotain järkevääkin.

Toi sää kyllä pistää masentamaan mutta onneksi viikonlopuksi on luvattu paljon lämpöasteita! Lanekin vihdoin tulee lomille ja koitetaan keksiä jotain kivaa tekemistä niiksi päiviksi. Oon muuten suostutellut sitä hömppää vähän siihen "my boyfriend does my makeup" - videoon ja saa nähä jos sellainen tänne ilmestyisi ;-D Vai onko mielenkiintoa sille? Ainakin kun kyselin Lanelta yksi päivä meikeistä, niin eipä se kovinkaan paljoa mitään tiennyt. Katsotaan mitä maalauksia naamaan päätyy… Mutta tosiaan saa ehdotella muitakin, Lanen kanssa nimittäin ois kiva tehdä jotakin videoo kun hän itsekkin niistä tykkää.


Nyt kuitenkin tähän voittaajaan! Voittajia valittiin tällä kertaa yksi ja onni suosi Elliä ! Sähköpostiisi tulee lähipäivinä yhteydenottoa Sheinsideltä päin, onnittelut sinulle :-)

5 comments:

 1. Anonymous13/5/14 21:17

  Jooo toi video kuulostaa hyvältä :)!!!

  ReplyDelete
 2. Anonymous14/5/14 00:25

  aika hyvä kun tollanen sähkäri ei ees löydy tuolt kommenttiboksist?:DD

  ReplyDelete
  Replies
  1. löytyy :) katso tarkemmin

   Delete
  2. LÖYTYYPÄS SAATANA, ÄLÄ YRITÄ VIEDÄ MUN VOITTOA :-D!!!
   kiitos kiitos paljon, en usko tätä vieläkään ha ha oon nii huono arvonnoissa :-D

   Delete
  3. hahah hassu :3 onnea !

   Delete