Wednesday, 9 April 2014

Kuukauden suosikitJatta: Kuolettavan hauska kamala hirveääkin hirveämpi aloituskuva hahaa :D Mutta video viime kuiden suosikeistä olisi siinä! Laatu ei päätä huimaa, joten pahoittelut siitä. Palaillaan suosikeille taas tämän kuun lopussa.

20 comments:

 1. Anonymous9/4/14 15:30

  Herttainen video ! :D ja kuuntelin että onko sulla pienimuotoinen s vika ? Ei sillä että ei se huonolta kuulosta ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hah kiitos:) Ja ei mulla kyllä oo :_D Hassua

   Delete
 2. Anonymous9/4/14 15:50

  Sä oot nii ihanan aito, tai ainaki ku vertaa niiihin joihinki jotka tekee videoita ja hirveenä valmistelee ja sit on semmosia teennäisen pirtsakoita. Et sä nyt mikään hapannaama oo mut et onneksi semmonen ylipirteäkää. Tee vaa lisää videoita nää on tosi ihania! :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitoksia!! Mäki vihaan sellasia ylikaiken joten pyrin välttäää sitä itekki kyllä aina ja oon oppinu olee enempi videoilla iha vaan oma itteni, kiva kuulla jo se näkyy :)

   Delete
 3. Anonymous9/4/14 17:21

  Näytät livenä välil aika ym mut jos toi oot todelline sä ni oon saanu tosiaa väärän kuvan!:)

  ReplyDelete
 4. oon kuullu tosta ym jutusta paljon .. mun perus ilme vaa ei satu olee sellane hymy ja kirkas katse päällä aina XD oon aina naama peruslukemilla ja mun peruslukemat päättää nöyttää ylimieliseltä ni sille en mitää mahda .. en todellakan ole mikää ylimielinen sen sanon.
  oon tässä videolla mä, en mitää muuta. en oo ym oot saanu väärän kuvan ja oon pahoillani siitä:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous9/4/14 18:26

   aina ihmisiä pidetään ym jos ei oo hymy perseessä kaupungilla (taimissävaan) ku ihmisiä tulee vastaan XDD

   Delete
 5. Anonymous9/4/14 17:28

  sull on jännä sössötys ääni xD

  muttt niin kerro lisää noista zeropointeista? käytätkö niitä penikkataudin ehkäisijänä vai muuten vaan (koska nuo kompressiotuotteethan on nimenomaan tarkotettu niille joilla on sääressä ja akilksessa kiputiloja..) Niiin eli onko ne siis tehnyt tehtävänsä? Ite oon aatellut ostaa, niin sitä vaan mietin että viekö ne sitä painetta sieltä jaloista pois, eli toimiiikoo??Oli vähä ympäripyöreä tuo sinun ilmaisemasi mielipide tuotteesta, niin tarkennusta jäin kaipailemaan.. :d

  ReplyDelete
  Replies
  1. en määää sössötä:DDD
   mul on usein särkenyt aina jalkoja ku juoksen johtuu monesta, mmm mun lättäjalölsts! mut noi saa veren kiertää ja niit voi muutenki käyttää reeni yhteydessä:) oon kokenu toimiviks!
   Mulla ne ainaki on tehostanu treeniä esim pohjetreeni tuntuu kyllä noiden kansa tehtynä aina vähä eriltä:D ja muutenki pidän noita joskus iha MUKTEN vaan kotona käppäilöessä tai jos kävelen pitkää matkaa ni ne vie sitä särkyä pois mitä yleensä tulee! en osaa nyt paremmi vastata mut jos sul on niitä kipuja mitä noi lupaa hoitaa ja auttaa ni suosittelen hankkimaan mulla ainaki on toiminu monella tavalla :)

   Delete
  2. Anonymous9/4/14 19:22

   okeii! Kiitos :)

   Delete
 6. hihihihahaa oot nii sulonen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahaha kiitti rebekka enpä nyt Tiedä xp

   Delete
 7. Vuos sitten tuntu et sä yrität olla jotain mitä et oo jne (tosin se oli vaa mitä tän blogin kautta sai sust kuvan) mut sä oot kyl nykyää tosi aidon olonen etkä esitä mitää! Ihana video :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous9/4/14 22:51

  ihana video ! (: mutta häiritsee ihan sikana toi valo mikä ilmeisesti tulee sälekaihtimien välistä ?

  ReplyDelete
 9. Anonymous11/4/14 00:04

  Ihana video! Mistä toi sun paita on? :)

  ReplyDelete
 10. Mistä toi kiva PINKKI laukku on? Unohdit mainita sen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. oho sori ! se on stadiumista :)

   Delete