Sunday, 9 March 2014

Spring is coming

DSC_8416 Product link

Jenna: Kuvissa näkyy uusi tuote Sheinsideltä. Tykkään kyllä paljon tuosta pörrötakista, mutta se saa mut näyttämään leveältä :/ Lämpimän oloinen ainakin ja taskut myös sivuilla.
DSC_8398 Mulla on meneillää työssäoppimisjakso, joten postauksia saattaa tulla vähemmän. Yritän silti kovasti esimerkiksi aamuvuoron jälkeen. Mitään hienompia asukuvia ei ainakaan viikolla tule, koska oleilen lökäreissä ja hupparissa.

Mulle sattui vapaapäivät hvvin viikonlopulle ja vietin sen Aleksin kanssa. Perjantai vietettiin täällä minun luona katsellen Emma gaalaa. Lauantaina me sit mentiin Jyväskylään. Vieteltiin kaverin synttäreitä pienellä porukalla pelaillen ja jutustellen myöhään. Sit ku täysikäset lähti baariin nii myö lähettii kotia. Tänään me käytiin sitten leffassa katsomassa Herra peabody ja sherman. Tänään oon myös ajellu autoa. Alkaa pikkuhiljaa jo vähä paranee ajaminen, mutta tietysti vielä paljon opittavaa.

Nyt alan iltapuuhiin ja valmistautumaan huomiseen työpäivään. Heippa!
DSC_8394 DSC_8380 DSC_8434 DSC_8428

13 comments:

 1. Anonymous9/3/14 21:42

  Mitä opiskelet? :)

  ReplyDelete
 2. Anonymous9/3/14 22:08

  missä sä asut? ja missä koulussa oot? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jyväskylän lähettyvillä ja opiskelen lähihoitajaksi :)

   Delete
 3. Anonymous9/3/14 22:32

  Sä oot itsestäänkin levee..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Anonymous10/3/14 22:52

   et sä kyllä oo :) oot hoikka ja athleettinen ihanus

   Delete
 4. Toi pörrötakki on aivan ihana! Ja sopii sulle :)

  ReplyDelete
 5. Anonymous10/3/14 19:57

  kävelin kaverin ja koiran kanssa ohite kun olit kuvaamassa :) nätti olet !

  ReplyDelete
  Replies
  1. huomasin kyllä :) kiitoksia!

   Delete
 6. Ano ihan turha ja typerä kommentti! Jennan vartalo on hyvä tollasenaan, eikä mein pitäis keskittyy vaan toisten ulkonäköön. Se on paljon tärkeempää että jenna on positiivisen ja mukavan olonen, ku et olis täydellinen kroppa. Ei kenelläkää oo täydellistä vartaloo, joten mitä sitä tarvii haukkuu jos toisen ulkonäkö ei miellytä. Jenna oot ihana ihminen, jatka samaan malliin äläkä välitä tommosista idiooteista!:)

  ReplyDelete
 7. sun pitäis käyttää sellasia vaatteita jotka sopii sun vartalolle! mul on esim ongelmana vähän sama ku sulla, etä alavartalo on kapeempi ku ylävartalo. siks kannattaa panostaa alaosiin, ja jättää tollaset paksut ja yläkroppaa korostavat vaatteet pois. voithan sä tähänki kommentoida et " mä pukeudun miten mä haluun" mut mä vaa ku valittelit et näyttää leveeltä. nii näyttääki.

  tää viesti muuttu nyt vähän tälläseks negatiiviseks, mutta jenna miks sä oikeestaan bloggaat? kun sun kirjotus on tosi huonolaatunen ja postaas nii harvoin. kiinnostaaks sua ollenkaa blogata? kun must vaan tuntuu, et sua ei ees kiinnosta ja vääntämällä väännät jotain postausta :(

  ReplyDelete