Wednesday, 22 January 2014

Uus lemppari

Jatta: Tänään ei oo ollu vielä kovin hyvä päivä… Kävin koulussa aamun vanhojentanssi-tunneilla ja jouduinkin tyytymään yksin pyörähtelyyn kun parini nukkui pommiin. Kesken kaiken iski vielä lisäksi älyttömän huono olo ja eikun kotia. Nyt kotona pari tuntia löhönneenä totean oloni paremmaksi ja kirjoittelen ihan hyvällä fiiliksellä ja ololla tätä postausta.
Nyt kun valosaa oli, päätin käyttää valoa hyväksi ja ottaa parit kuvat ettei aina tarvisi niitä huonolaatuisia pimeitä kuvia tänne laittaa. Päälle kiskaisin tuon uuden neuleen, jonka Lindexiltä löysin! Älyttömän ihanan yksinkertainen, lyhyt malli ja kaunis kaula-aukko! Juuri etsimäni… Muuten mun asu ei ollu kyllä mitenkään esittelemisen arvoinen, ei tuo naamakaan oikeastaan. Heikosti meikattu ja tukkakin ihan sotkuinen. Tosin se olen vain minä, oma itseni näissä kuvissa. Räjähtänyt, niinkuin melkeen joka päivä. Mutta en mä jaksa meikata kovinkaan usein saatikaan muutenkaan panostaa :-D Panostan sitten hieman "tärkeämpinä" päivinä.

Tuosta meikkaamisesta tulikin mieleen, itse ainakin oon nyt jo alkanut huomaamaan kuinka iho on mennyt paljon parempaa suuntaan, kun oon luopunut ihomeikistä melkein kokonaan. Toki välillä tulee monenlaisia epäpuhtauksia, mutta pääosin vain parantunut! Me happy. Nyt kun vielä saisi tuolla juurikasvulle tehtyä jotain niin olisin iloisempi…

IMG_6133943329_724757414200995_1065646488_nIMG_6135
Huomaa kyllä ettei ole omaa naamaa ja niitä asukuvia tullu otettua pitkään aikaan. Jotenkin kameralle hymyileminen ja rentona oleminen ei luonnistunutkaan multa ihan hetkessä haha. Btw onko mulla ihan tosissaa muka oranssit hiukset?

IMG_6152IMG_6211
Hahha naurahdan nyt vähän itelleni… Joko ootte kyllästynyt näihin gg-kuviin? No joo, varmasti olette. Mutta tässäpä tämä mun parin tunnin tekeminen äsken. Söin yperhyvää kanakeittoa,leipää ja käperryin peiton alle kattelemaan uusia jaksoja. Mikäs sen parempaa?

IMG_6166

Nyt kuitenkin tämmöisenä mökömöö Jattana vaihdan gg:n koulukirjoihin ja alan vähän opiskelemaan. Voi kuinka houkuttelevaa...


20 comments:

 1. Anonymous22/1/14 16:12

  Toimiiko sun flickr? Huomasin vaan, että oot lisännyt nää kuvat flickrin kautta ja mulla flickri ei avaa sitä mistä se koodi otetaan :-( Mutta kivoja kuvia, tykkään teiän blogista! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. toimii :o mutta mulla oli toi sama homma kans vähä aikaa sit mut sit ku myöhemmin uudellee kokeilin ni alkoi toimiman :o kiitoksia :)

   Delete
 2. Anonymous22/1/14 17:04

  Mitä kasvonpuhdistusaineita käytät ja miten muutenki hoidat ihoas? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mul on vaan semmonen joku perus meikinpuhistus aine pullo ja sillä pesen, harvemmin käytön mitää muuta joskus jotai naamioita ! kosteutan Garnierin kosteusvoiteel ja välillä tungen naamaan bebanthenia vai mitenkäs kirjotetaankaan :D en muuten mitenkään erikoisemmin!

   Delete
 3. Anonymous22/1/14 17:27

  onks sulla latvat huonossa kunnossa vai näyttääkö vaan siltä? Sulle sopis lyhyemmätki hiukset (esim vähä yli olkapään) Näyttäs siistimmältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi ne vähän Ollakkin mutta pääosin näyttää vaa koska mul on nii karhea hiuslaatu ja en oo suoristanu näissä :/

   Delete
 4. Anonymous22/1/14 19:54

  näkyykö netflixissä nyt enemmä ku 4 kautta???

  ReplyDelete
 5. oi vitsi mulla on toi sama neule, se on kyl ihan superkiva :)

  ReplyDelete
 6. Anonymous23/1/14 17:15

  ei oo oranssit vaan eri ruskeensävyjä sekasi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. noooojooo riippuu katsojasta xp

   Delete
 7. Anonymous26/1/14 16:59

  millä muokkaat sun kuvat? Siis nytku sulla on tuo macbook, en ite oo löytäny hyvää muokkausohjelmaa sille :o ja nää sun kuvat on nii hyvänlaatusia ja värisiä ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos :) no yleensä aina ribbetillä muokkaan mut oon ladannu koneelle myös photoscapen

   Delete
  2. Anonymous26/1/14 22:11

   mistä oot löytäny photoscapen :OO oon yrittäny saada sitä mäkkipuukille vaikka kuinka kauan ! :DD

   Delete
  3. kirjotin Googlee iha vaa photoscape Macille :D

   Delete
 8. oot niin upee, ja sun hiukset on täydelliset :)
  http://nelliuu.blogspot.fi

  ReplyDelete
 9. Anonymous27/1/14 17:13

  Ootko ruskeee? Vai vääristääkö kuvat :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. veikkaan että vääristää :Den koe olevani ruskea

   Delete