Monday, 23 December 2013

Merry christmas

Collage

Jatta: Mä tulin nyt jo toivottamaan hyvät joulut teille lukijoille, sillä huomenna tuskin kerkeän koneen ääreen tai eihän sitä tiedä. Tänään ajattelin ottaa ihan rennosti vaan kotona ja yrittää saada jonkilaista joulufiilistä päälle. Musta ei tunnu yhtään siltä että huomenna olis joulu? plaaah… Huomenna kuitenkin ollaan ihan oman perheen kanssa kotona, suoritetaan perinteiset jouluaaton puuhastelut, saunotaan ja syödään namiii ja tietenkin availlaan lahjoja. Myös varmaan pitää tänään ja huomenna pakkailla vähän tavaroita, sillä lähetään keskiviikkona kohti lappia! Eli on aika todennäköistä että seuraavaa postailua tulee sitten sieltä suunnalta. Siellä onneksi on paljon lunta ja pääsee laskemaaan! Cant wait..

Nyt kuitenkin erittäin hyvää joulua teille ! Palaillaan lähipäivinä <3

btw, oisko teillä jotain ideoita videopostaukseen? Ajattelin että voisin tehdä sellaisen tässä lomalla!

15 comments:

 1. Sun joululahjat ois kiva nähdä videolla :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooo vois olla kyl kiva ! pitää koittaa saada aikaseks:)

   Delete
 2. My day ois tosi kiva! Hyvää joulua sullekin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo nik ois kyllä :) pitäis vaa osata valita joku suht mielenkiintoinen päivä XD ja kiitos paljon:)

   Delete
 3. Ota sieltä lapista videota, jos pystyt ni vaikka semmone myday vois olla kiva ja vähän erilainen siellä kun millanen se ois normaalisti :-D

  ReplyDelete
 4. Myday tai minun aamu video tai muita meikki\hius postausta videolla olis huippu! :) ketä muuten Lappiin lähtee mukaan? Pidä hauskaa ja hyvää joulua :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo:) meidän perhe + lane

   Delete
 5. myday tai semmonen school morning routine :)

  ReplyDelete
 6. Saaks tota kuvaa käyttää? ;D

  ReplyDelete
 7. Joku sellanen video mis puhut mahdollisimman paljon, joko ihan vaan kuulumisia tai sitte otat vaikka jonkun muutaman kysymyksen haasteen jostain ja vastaat niihin:) tai sitten vaan kerrot vaiks 20 jotain faktaa itestäs mitä et oo blogissa vielä kertonu! Tai tee niin et lukijat saa kysellä kysymyksiä ja vastaat niihin:)

  ReplyDelete
 8. Ei mydayta. D: en tajuu niitten suosioo koska ne on oikeesti yleensä tylsiä ja kaikkiha me suht samanlaista elämää eletään. mut vaikka just joululahjojen esittely olis huippu! Ei mitää meikkivideotakaa vaa jotai mitä ei enne oo ollu :)

  hyvää joulua!:-)

  ReplyDelete
 9. minne lappiin? rukalleko? :D

  ReplyDelete