Wednesday, 25 December 2013

Joulu 2013

Jenna: Heippa! Joulua ollaan täällä kotona vietelty yhdessä perheen kanssa. Hyvää jouluruokaa on syöty ja vatsa vaan pullottaa. Joulu ohjelmia ja leffoja ollaan koko perhe katseltu. Lahjat avattu ja kuusi loistaa koristeineen. Kaikki herkutkin syöty ja joulukahvit ja teet keitetty. Oli jotenki normaalia erilaisempi joulu. Ei jännittäny niin paljoa ja jotenki sellainen rauhallinen. Mutta annan nyt kuvien kertoa millainen joulu minun perheessäni on ollut.

Kävin myö värjäyttämässä tukkani maanantaina. Tykkään näistä tosi paljon ja näätte sit ehkä myöhemmin täällä et millaset tuli. Mut meikä on ainaki nyt blondiini! :)

catsrgt DSC_7596 DSC_7608 DSC_7614 DSC_7624 Joululahjat oli kaikki sellasia tarpeellisia ja mulla ei ollu mitää suurempia toivomuksia tälle joululle. Lahjapaketeista löyty kaikenlaista pientä kivaa :) Noissa kuvissa ei oo päiväpeittoa, koska se pitää mennä vaihtaa isompaan ja yöasu joka oli mun vartalolle vähän hassu ja käyn sen vaihtamassa myös toiseen :)DSC_7635 Rihannan ihana nude hajuvesi mitä oon ihaillut jo jonkin aikaa.DSC_7640 Zeropointit ja oli heti tänään käytössä lenkillä. DSC_7643 Lahjakortteja jotka on niin se sellanen perus toivomus.DSC_7647 Taskilta sain sit ihanan oleskeluasun, meikkisetin ja tommy hilfigerin sukat <3 Sain myös jatalta sukat ja suklaata, mut suklaan söin jo ja sukat oli ollu jo käytössä pari päviää että niitä en kehdannut kuvata :D mut ihanat sukat oli!

2 comments:

  1. jenna oot paras! Ihanaa joulun aikaa ja mahtavaa uuttavuotta 2014 :)

    ReplyDelete
  2. Ihanii lahjoi! :))

    ReplyDelete