Thursday, 7 November 2013

Ostohyvitys.fi

Jatta&Jenna: Tällä kertaa meillä ois vinkata teille suomalaista Ostohyvitys (Ostohyvitys.fi) palvelua. Kyseessä on Suomen ensimmäinen Cashback-sivusto, mikä tarkoittaa sitä että asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupoissa. Sivustolle liittyminen on maksutonta!!

Kun teet ostoksia verkkokaupoissa (mm. yli 300 verkkokauppaa esim nelly ja zalando ja monet muut), saat rahaa takaisin ostoksistasi. Esimerkiksi, jos ostat ostohyvityksen kautta Nelly.comista vaatteita 100 eurolla, saat 11,50 euroa rahaa takaisin. Summa jonka ostoksista saa takaisin, riippuu hyvitysprosentista ja tehtyjen ostosten yhteishinnasta. Nellyllä esim on aika suuri hyvitysprosentti! Voit siis säästää paljon rahaa kun teet ostoksia ostohyvityksen kautta !

Kaikki kiinnostuneet, teille olisi tarjolla erikoistarjous kun liitytte tämän vuoden loppuun menessä sivustolle ja kokeilette bonusten keräämistä verkko-ostoksistasi. Nimittäin kaikki tämän vuoden puolella liittyneet ja kokeilleet saavat ilmaisen Fazerin suklaalevyn naminami! TÄSSÄ <-- on suora linkki liittymissivustolle. Kokeilkaa ihmeessä, aika super siisti juttu ja mä (Jatta) ainakin aijon kokeilla!

Postaus on toteutettu yhteistyössä Ostohyvitys.fi kanssa


13

1 comment:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete