Friday, 4 October 2013

Work hard dream big

123

Jatta: Rennon viikonlopun alotin koulun jälkeen kavereiden kanssa coffarissa, perään isin ja veljen kanssa pitsalla ja kotona löhöten. Kerkesin tuossa myös käydä ajelemassa Jennan kanssa ja kattoa veljen kanssa sawin6 leffan, oli muuten aika oksettava. Ja nyt mä sit rentsisti chattailen tylsyyttäni, ens viikonlopulle pakko keksiä jotai actioniiiiiii...

Kuitenkin, kuvat aika weheartit painotteisia heh, kaikki löytyy mun käyttäjältä sieltä tutulta nimeltä jattainourmind, mistä tuliki mielee. En tiedä sekoileeko toi pakka jotenki vai minkä ihmeen takia oon saanu reilu viikon sisällä siellä yli 2000 seuraajaa...?

Mulla on ikävä kesää, ikävä aurinkoa ja lämpöä, sitä tunnetta kun voi mennä lyhythihasilla ihan rennosti paleltumatta ja kävellä paljain jaloin asfaltilla ja kuumalla hiekalla, perkeleen talvi sieltä vaan tulee. Mutta on talvessakin tosi kivoja puolia, pääsee rinteeseen ja pukee söpöjä pipoja ja villasukkia :-) Kuitenkin ikävöin kesää ja aika kesäpainotteisia noi kuvatkin, hehe.
Huomenna mulla ois tarkotus siivota mun vaatekaapit eli käyn läpi kaikki myyntiin tulevat vaatteet. Pian siis ensimmäiset lähtee markkinoille xd voiko niin edes sanoa. Tää mun teksti on tosi hyppeleväisevää ja mun sanavalinnat varppina suurta herkkua. Ei musta yö 12aikaan irtoa mitään järkevää mutta irtosipa kuitenkin jotain.

Ja tähän loppuun mainittakoon, haluaisin tehdä jotain erikoisempaa postinkia lähipäivinä, oisko toivetta? Video, kuvapostaus, kysymys, joku tietty aihe mistä kirjottaa? Ihan mitä vaa! Keksikää joku iha tyhmä idea mä toteutan sen. wuhuu.  Nyt hyvää yötä

24 comments:

 1. Anonymous5/10/13 00:26

  Ois kiva jos tekisit sellasen tyylipostauksen mis kertoisit sun tyylistä millasist vaatteist tykkäät ja millanen vaatteen pitää olla et sä ostat sen miten muodostat asukokonaisuuksii yms. Sellai syvällisempi katsaus dun tyyliin ; D u know what i mean

  ReplyDelete
  Replies
  1. vois olla kyl kiva! tosin mun tyyli Ei oo mitenkää kovi erikoinen XD

   Delete
 2. Anonymous5/10/13 00:39

  semmonen ois kiva, missä esim kertoisit itestäs vähä syvällisemmin. toki sen verran, mitä ite haluut kertoo, mutta nii. ja laittaisit vaikka siihen kuvia siusta ku oot pieni ja siitä eteenpäin. (:

  ReplyDelete
 3. Joku video postaus olis tooosi kiva:)

  ReplyDelete
 4. Anonymous5/10/13 09:11

  postausta sun urheilusta/ruokavaliosta(päivän syömiset) heh :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. te vaa järkyttyisitte mite mä syön xxd mut voin kyllä tehdä :)

   Delete
 5. Anonymous5/10/13 10:09

  video!! vaik siitä et kerrot millane ihminen oikeesti olet, tai vaikka kerrot vaan kuulumisia tai video jennankaa tai iha mistä vaan aiheesta!:?

  ReplyDelete
 6. Anonymous5/10/13 11:17

  semmone ois tosi kiva että tekisitte jennan kaa tai sää iteksii semmosen 10 parasta kommenttia videon, tiiät varmaan mitä meinaan :-D ois hauska :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooooo TOI OIS NIIN KIVA

   Delete
  2. Anonymous5/10/13 12:57

   JOO TEE 10 PARASTA KOMMENTTIA !!!!! JEJEEE videolla sit(: tai sitte tee myday

   Delete
  3. Anonymous5/10/13 20:35

   JOOO TOI OIS IHA PARAS!!

   Delete
  4. Anonymous8/10/13 16:13

   TODELLAKI TÄÄ !! :D:DD

   Delete
 7. tee postaus sun bilelookeista! :)

  ReplyDelete
 8. Anonymous5/10/13 18:06

  Just joku video postaus ois tosi kiva ! :-)

  ReplyDelete
 9. my day videolla ois kiva :) tai whats in my iphone video :)

  ReplyDelete
 10. Anonymous6/10/13 10:54

  Jooo 10 kommenttia postaus!!! :D

  ReplyDelete
 11. semmone lempparipostaus olis kiva! siis niiku että kuvaisit niitä lempijuttuja mitä lukijat haluu :D esim lempi asukokonaisuus, lempparikengät, paras leffa tms :)

  ReplyDelete
 12. Anonymous6/10/13 19:37

  hei tuo 10 parasta kommenttia ois kiva!:) taikka sitte kerrot enemmän tästä sun harrastuksesta ja muutenki urheilusta. tai tääki oli hyvä idea, että mitä syöt päivän aikana. taaitai sitte joku syvällisempi aihe, seki ois todella kiva :) tiiäkkö että tää blogi on kehittyny ihan kauheesti siitä ku aloitin lukeen tätä, ja siitä onki aika kauvan aikaa! tykkään tosi paljon tästä :) hienoa

  ReplyDelete
 13. Esittele videolla muutamia suosikki vaatteita sekä asusteita omasta vaatekaapistasi :)
  http://jr-myownwayofmylife.blogspot.fi/

  ReplyDelete
 14. Anonymous7/10/13 15:41

  Sun koulukvat ala-asteelta tähä ikää :)

  ReplyDelete
 15. Anonymous8/10/13 16:13

  heii muaki kiinnostais tää !! :)

  ReplyDelete